Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia,
A szoftver a legjobb védelmet az Internet Explorer használatával adja. Letöltéskor, rögtön utána megjelenik a biztonsági ellenőrzés futtatása.
Ilyenkor az MSE/ Windows Defender végzi el a vizsgálatot

Windows 8.x esetében érdemes letűzni a SuperBar egy tetszőleges helyére.
A legtöbb kérdésre itt választ kaphatsz: Microsoft Security Essentials 4.0
A uTorrentes kérdést passzolom, mert én nem használok semmilyen torrent klienst.
A Windows XP-nek a támogatása megszűnt biztonsági frissítéseket már hivatalosan nem kap, szóval annak lecserélése erősen javallott.
Szerk: (#573) daimonion: megelőztél
Kb 12 percig szöszöltem 
-
daimonion
senior tag
2./ Egy ismerősöm gépén Windows 8 vagy 8.1 fut. Ez alatt a rendszer részét képezi a program. Azonban nincs ikonja a tálcán, nem is lehet elhelyezni. Ettől függetlenül teszi a dolgát a háttérben?
Erre a válaszom az ,hogy NEM IGAZ , hogy nem lehet a tálcára kitenni a Windows Defender ikont ..
Tessék1./ A következő esetekben végrehajt a program a háttérben vizsgálatot?
1.) Pendrive: csatlakoztatás/írás/olvasás
2.) A internetről böngészővel letöltött fájlok
3.) uTorrenttel letöltött fájlok
4.) Külső meghajtó: csatlakoztatás/írás/olvasásA Válaszom igen
de itt egynagyon jó kis leírás [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900XT 20GB Be quiet Pure Base 500FX EVGA750W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Kb 12 percig szöszöltem