- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
Most kicsit zavarban vagyok.Mindenhol ezt az online bankolok és kell védelem az online bankoláshoz beírásokat olvasom.
Valaki ecsetelné, hogy milyen extra és különleges cucc kell az online bankoláshoz ?Én az OTP nél bankolok már egy jó ideje. Ott a belépéshez kell egy
- Azonosító
- Bankszámlaszám
- jelszó
Beírása. Ha ezzel megvagyok akkor kapok egy kódot vagy QR olvasóval azonosítanak. Ha akód helyes vagy a smart bank szolgáltatásban a QR olvasóval beolvasom akkor enged belépni

Sztem ehhez nem kell semmiféle hókuszpókusz.
Ha win10 van a gépen akkor már vannak olyan védelmi technikák mint smart screen ami igazán az edge böngészővel hatásos .A Fall creator update ben meg a Defender már fejlődött annyit, hogy ahogy Plag mondta előttem Bőven elegendőnek kell lenni értelmes géphasználat mellett
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 M4 16GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest