- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
daimonion
üzenetére
Ezt a bakolás elleni védelmet én sem értem pontosan!
A bank hivatalos online oldala adott. Maximum ha valamilyen nem kívánatos levélben jön egy olyan info az álbank oldallal, akkor arra rákattint a user és beszívja a dolgot. De, ugye alap, hogy ha van a bankomnak egy hivatalos oldala, akkor azt minimum elmentem a böngészőben a könyvjelzők közé és csak azt használom, illetve nem nyitok meg ilyen leveleket sosem!
Első probléma kizárva!
Második, hogy valamilyen adatlopó program fut a háttérben ami ellopja a banki adatokat begépeléskor.
Ha jól tudom a Netbank védelmek úgy működnek, hogy a bank oldala védett böngészőben nyíliik meg! Ez rendben is van, de ettől még az adatlopó ellophatja a billentyűzet leütések alapján a belépési adatokat! Erre volna megoldás egy virtuális billentyűzet.
A Kaspersky pl. ezt tudja. A többit nem tudom, mert nem próbáltam.Szóval, itt igazából csak az adatlopó programok okozhatnak igazán problémát, ha a user nem birka és nem ül fel minden csaló ímélnek.

Egyébiránt pedig már nem elég csak begépelni a jelszókat a banki oldalakon! Van plusz okosság mint a Te esetedben is amivel hitelesíteni kell az infokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Előkészíti a vörös szőnyeget a neurális leképezéshez a shader modell 6.9
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Óra topik
- Suzuki topik
- Hálózatokról alaposan
- Robotporszívók
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest