- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
na ezaz, ilyenek jatszanak a helyes egér kivalasztasa, pl MX518 deathadder ikari teljesen szinte 1 pixelben marad a kurzor alakja miatt, ha normalisan fogod a 3.0-t azzal is menni fog, csak a könyöködet hajlitsd jobban be, jobbra nézzen az alkarod bal irányba közelebb vagy távolabb told az egeret, az ülés magassága is számit az asztallaphoz képest, pl tul magasrol tul eröltetve fogod az egeret, szinte lebeg a csuklod, ha meg tul alacsony, elfáradsz, egész alkarod huzod az asztallapon.. az sem jo... nekem a szék az asztallaphoz képest 1 tenyérre van, talán ez jó mérce, pontosabban kinyitott tenyérrel ujakkal... az egér amugy egyáltalán nem szar és az optika tisztitása se fogja megoldani a gondod, mer ferdén fogod...
szal helyezkedj el valahogy jol és szokd!
"nem, pont hogy ferdén kell fognom hogy ne zavarjon " = nekem is. kicsit balra forgasd el a karodat, ugy nem lesz annyira zavaró... amugy nagyon jo egér, ezzel érzem legjobban hogy valoban mit akarok csinálni, hiva akarok célozni majd... egyenes huzása kicsit rossz, az igaz, de játsz sokat és eltünik
-
Laslow
senior tag
Nekem 1.1A-val van, hogy ha a bal oldali gombot nyomom a görgőhöz közeli részén, akkor dupla kattintásnak veszi. Reméltem, hogy a 3.0 nem ilyen, de most elszomorodtam... Épp emiatt akartam másmilyen egeret. Egyébként 5 éve megvan az 1.1A, és nagyonis elégedett vagyok vele.
Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Linux Mint
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest