- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Iphone applikáció problémák
- Honor 90 - modellalkat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
DroneZ^
őstag
alakja és optikája miatt volt a top, ime3 at jobban ajánlom nekem az 1.1a nem ment pl falapon, meg néhány helyen kihagyott, mig az 3.0 üvegen is ment, de jo padon mind2 megallja a helyét, mindenesetre ime3-at dicsérem és istenitem mert 1 hiba nincs benne...
400dpi nem kevés, hanem jo, azaz kezelhetö, 2000meg irdatlan gyors, -10-es sensi kellene csben h valamit jatszani tudjak, az egesz fölösleges.... -
nahat
tag
Pontosabbnak kéne lennie, valószínüleg az is, de sajnos alkalmatlan a gyors rántásokra (ms 6000). Ha ragaszkodsz a lézereshez akkor a logi g5-je már jobb, és a razer copperhead-je is. Bár ezek nem 10e alatt vannak.
Nem tudom ismered-e az ms intellimouse 1.1A-t. Azt pl nagyon szeretik a cs-sek és nevetséges áron van (igaz jó régi már), úgy is mondhatnám nem tudsz vele mellé nyúlni.
DroneZ: A felsorolásodban miért álltál meg a logi x10-es szériánál?Az 518 már nem győzött meg? Nekem az van, ha nem rakom fel hozzá a logi drivert, akkor elég korrekten működik, talán így is ki kellene próbálnod és változna a véleményed, lehet.
-
DroneZ^
őstag
ime3 at vedd, semilyen lézereset ne vegyél föleg ne a microsoft laser 6000-et, a gombjai jok de az optika szar, sztem a leges leges legjobb az ime3, vagy a logitech g1, a g1et istenitik manapsag, sok lanos hasznalja és csak 7 rugo, ime3 meg 6 éves legenda, de neked kell választani, más egeret nem ajánlot cs 1.6-ra, max logiteck mx310-510 ig, de ezek se anyira sikeresek mint az elözöek(razer 1 pro se hasznal, nemtudom miert)
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest