Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Nestor16
senior tag
Gratula

Arra kíváncsi lennék, hogy a görgője mennyire kopott el, illetve mennyire lehet még "darabosan" ( vagy szeparáltan vagy hogy kell mondani
) görgetni? 
Gondolom, ha el is kopik, attól teljesen használható marad csak hozzá kell szokni. Én egy videót találtam egyszer róla, ahol szétszedve mutatták, hogy a görgőt úgy oldották meg a tervezők, hogy a recés felülete beakad egy helyre, ami miatt folyamatos kopásnak van kitéve, ezért is érdekelne. -
hugi0
őstag
Azert erdekel mert:
Raypapa privát üzenete hugi0 számára
Új Válasz★ Törlés 2012-02-18 10:17:12Raypapa
(lelkes újonc)Szia!
Te vagy a leggyorsabb, a jövő héten zárom a "licitet", zárás előtt ki fogom írni, hogy mi a legjobb ajánlat és akkor még lesz egy napja ráígérni annak, aki nagyon szeretné...
Köszi az ajánlatot!"
Ezt irtad nekem.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az király lehetett.
"De nem, mert akkor az A4Tech legnagyobb meretu egeret vettem."
Arra emlékszem, nekem is volt olyan.
AoE II-t én is csipázom. Főleg a grafika miatt - nagyon szép, még ma is; beszippantja az embert. Játéktechnikailag azért nem egy SC: BW vagy War3: TFT, de kellemes perceket lehet eltölteni vele.
-
Megnéztem és mindkettő sima egyszerű piros víztiszta LED, az ami lefelé néz az csak egy célt szolgál! A megvilágítást! Azaz simán cserélhető. Amint meglesz a pákám nekiállok legalább a hátsónak. Én tudom h túléli a műtétet.
Ha tudnád épp hány LEd világít éppen a szobába akkor ezen a kicserélem a ledet dolgon nem is lepődnél meg. Megszámoltam, 82 DB
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Villanyszerelés
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Assassin's Creed: Valhalla
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 11700 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

) görgetni? 
)

Ha tudnád épp hány LEd világít éppen a szobába akkor ezen a kicserélem a ledet dolgon nem is lepődnél meg. Megszámoltam, 82 DB