Aktív témák
-
Lmh
őstag
válasz
Synthwave #407 üzenetére
Igaz, igaz.... Amúgy nézegettem ebayen rengeteget. Azt nem értem ott, hogy miért van kb 5000ft-tól 20.000-ig.
Óriási a szórás. Igazság szerint imádtam azt az egeret. Baromi király, csak összeszerelésileg nagyon gagyi. Emléxem úgy toltam, hogy 3.0 aztán Deathadder aztán megint 3.0 és hát ég és föld. A 3.0 jobb amúgy, de ahogy lötyög rajta minden gomb, meg amilyen hamar tönkre megy a 3.0 is, az valami borzalom. Nekem a görgője esett be folyton, ami tixo miatt borzalmas volt. :S Inkább egy továbbfejlesztett 3.0-t preferálnék, ezt nem értem miért nem tették meg. ( jah megtették a Habuval talán, de az óriási kudarc volt, borzalmas lett. )
Nekem a továbbfejlesztett 3.0 a Deathadder volt amúgy, ami azért volt rosszabb a 3.0-nál, mert jobb összeszerelés ide vagy oda, pont ott nem volt csúszásgátló felület, ahol kellett volna, hogy legyen (oldalt ahol fogom az egeret). Ez 3.0-nál tökéletes volt. Szerintem nem is kell egy egérre több csúszásgátló mint ahol a 3.0-n volt. Ezeket összegezve akár vehetnék most egy Razer DA black edition (annál is megcsinálták oldalt csúszásgátlósra, ugye?) vagy egy DA 2013 editiont. Nade ENNYIÉRT? Még ennyiért is megvennék, HA nem olvasnám minden második kommentben valahol, hogy beszarik vagy a mikrokapcsoló, beesik a balklikk, ellentétes irányba elugrál a görgő.... Nem merek venni. Én úgy szoktam számolni, hogy ha van rá két éve gari és akkor tönkremegy, akkor megérte-e, illetve vennék-e újból. Hát kétévente egy 17-19ezer Ft-os egér, az nekem nem fér bele. Nemhogy anyagilag, emocionálisan sem.
A legutóbbi DA v2-m is így ment tönkre (persze három héttel gari lejárta után), balklikk egy hajszálnyi terheléstől már lenyomódik, nem bírja el a rajta piheni, készenlétben váró mutatóujjam súlyát. (Azt mondod ez könnyen javítható? Hogyan?)
Fú mennyit írtam xD És milyen sokszor írtam le, hogy 3.0 xD
Aktív témák
- Gigabyte GA-EP35-DS3 LGA 775 alaplap, Xeon X5450 CPU, 4 GB RAM
- PlayStation 5 teljes karbantartása, pasztázással folyékony fémmel 1 órán belül!!
- Western Digital WD RED Plus 12 TB EFBX
- Gigabyte X299 UD4 Pro LGA 2066 alaplap, i7-7820X proci, 64 GB DDR4-3200 MHz RAM
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest