Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kammler

senior tag

válasz -szabi- #6179 üzenetére

Ja, hát hogy amúgy egyben offline telepítőként le lehet-e tölteni a microsoft oldaláról nem tudom, de attól, hogy letölti netről a telepítőjük, és úgy telepíti, attól még lehet nem 365. Biztos, hogy le lehet tölteni a teljes offline iso-t amúgy, tőlük valami oldal mélyén, még ha nem is találod. Vannak ilyenek is, hogy office downloader stb. és ez nem vmi warez ökörség, csak letölti a gyári iso-t. Ugyanezek megvannak windows iso-kal is. Aztán ha van megvett termékkulcsod aktiválod neten, és kész. Például office iso downloader. Aztán akkor nem kell keresgetni. Mellesleg van havi előfizetés is, nem csak évi. Évi 15 ezer körül van az egyszemélyes. Szerintem megéri. Egyszerre öt gépen is tudod használni. Ha egy gép elromlik stb. akkor azt le tudod választani, nem foglalja a licenszet. Ha belépnél egy hatodikra amúgy, akkor egy gépből kiléptet mikor indítod az office-t. De úgy rémlik talán meg is kérdi melyikből léptessen ki. Talán túl jó is, kíváncsi vagyok ezen nem szigorítanak-e. Én egyszerre most három gépen vagyok belépve.

Új hozzászólás Aktív témák