Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Office Update kérdéskörben kellene egy szakértő. Van ugye az iskolai használatra szánt Microsoft Office 2010 Professional Plusz X86 HUN telepítő. Ezt felrakom, valamint Windows Update-ről letöltöm hozzá az összes frissítést. Többször kerestettem vele kézzel frissítést, de már nem talált, tényleg felment minden lehetséges frissítés.
Ezek után feltettem a Microsoft SharePoint Designer 2010-et, majd rá az SP2-es javítócsomagot. Ezek után a Windows Update 11 frissítést ajánlott fel az Office 2010-es csomaghoz, melyeknek dátumai újabbak voltak, mint a SharePoint SP2 kiadásának dátuma, gondoltam - elég buzin van megoldva - és a SharePointhoz az SP2 óta megjelent frissítések, csak Office 2010-nek nevezték el őket. Szépen felraktam ezeket is. Ekkor jött a hideg zuhany. Felkínált újabb 21 frissítést az Office 2010-es programcsomaghoz, melyek rendre régebbiek, mint a SharePoint SP2, sőt 2012-es majdnem mind. Utánakerestem kíváncsiságból a frissítéseknek, és jóval régebbiek, mint ami jelenleg aktuális. Írok egy konkrét példát:
Biztonsági frissítés a 2010-es Microsoft Office 32 bites változatához (KB2553091)
Ez frissíti a C:\Program Files (X86)\Microsoft Office\Office14\Oart.dll fájlt a 14.0.6106.5005 verzióra. Azonban a gépen jelenleg a 14.0.7015.1000 verziója van a fájlnak, tehát újabb, mint amire frissíteni akar. Akkor mi az édes anyáért kínálja fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Okosóra felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- Bontatlan Apple Pencil MU8F2ZM/A 2. generáció / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest