Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ra's al Ghul

senior tag

Sziasztok!

(Lehet rossz helyre írok, amennyiben így van kérlek igazítsatok útba, hol tudnék segítséget kérni itt a fórumon.)

Egy kis segítséged szeretnék kérni van-e itt bárki, aki találkozott hasonló problémával.

Egy olyan gondom lenne, hogy Microsoft Learn oldalon megcsináltam egy traininget (AZ-900). Ezen training alatt volt gyakorlati feladat, amihez kellet készítenem egy MS Learning Sandbox accountot. Amikor ezt az accountot regisztráltam akkor a saját MSA accountomat használtam. (Az MSA accountomhoz van egy O365 Home előfizetés illetve GoDaddy-n keresztül lett regisztrálva egy egyedi domain.)

Szóval, amióta megcsináltam a sandbox accountot, nem tudok belépni az Office alkalmazásaimba pl: Outlook. (Belépés alatt azt értem, hogy, amikor hozzá akarom adni az accountot akkor nem találja meg.)

Amint látok, hogy mióta regisztráltam azóta egy onmicrosoft.com (Business) tenant is létrejött. Ezek után most van egy Azure AD tenantom az MSA accountom egyedi domainjével amiben semmilyen admin jogom nincs (global admin).

Van-e ötletetek, hogyan tudnám visszaállítani eredeti formába az MSA accountom.

Új hozzászólás Aktív témák