Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Akciófigyelő: jelentős kedvezménnyel nyit a Honor 600
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
(Lehet rossz helyre írok, amennyiben így van kérlek igazítsatok útba, hol tudnék segítséget kérni itt a fórumon.)
Egy kis segítséged szeretnék kérni van-e itt bárki, aki találkozott hasonló problémával.
Egy olyan gondom lenne, hogy Microsoft Learn oldalon megcsináltam egy traininget (AZ-900). Ezen training alatt volt gyakorlati feladat, amihez kellet készítenem egy MS Learning Sandbox accountot. Amikor ezt az accountot regisztráltam akkor a saját MSA accountomat használtam. (Az MSA accountomhoz van egy O365 Home előfizetés illetve GoDaddy-n keresztül lett regisztrálva egy egyedi domain.)
Szóval, amióta megcsináltam a sandbox accountot, nem tudok belépni az Office alkalmazásaimba pl: Outlook. (Belépés alatt azt értem, hogy, amikor hozzá akarom adni az accountot akkor nem találja meg.)
Amint látok, hogy mióta regisztráltam azóta egy onmicrosoft.com (Business) tenant is létrejött. Ezek után most van egy Azure AD tenantom az MSA accountom egyedi domainjével amiben semmilyen admin jogom nincs (global admin).
Van-e ötletetek, hogyan tudnám visszaállítani eredeti formába az MSA accountom.
Új hozzászólás Aktív témák
Microsoft Office szaktopicok:
● Microsoft Word topic
● Microsoft Excel topic
● Microsoft Powerpoint topic
● Microsoft Access topic
● Microsoft Outlook topic
● Microsoft Outlook Express topic
Archívumok:
● Microsoft Office 2010
● Microsoft Office 2007
● Microsoft Office 2003
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest