Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Benőke

őstag

Sziasztok, van egy kis finom kérdésem. Bele rángattak minket ebbe az office 365 szörnyszülötbe. Ráadásnak OneDrive on van egy halom dokumentum ezzel van most a problem pont ezzel a kis kiegészítővel van, vagy is mással is de az most mindegy. Fel lett telepítve ez a OneDrive okosság, de se szó se beszéd önhatalmúlag elkezdte szinkronizálni a gépem neki tetsző könyvtáraiból flieokat pl az asztalról mikor erre senki nem kérte. Megtaláltam hogy ki is lehet ezt az okosságot kapcsolni, de van egy bökkenő. Ha kikapcsolom, akkor az önhatalmúlag letöröl mindent a gépről ahonnan előtte beszinkronizálta az isten tudja hova mert online meg nem elérhető semmi, nem látom hol vannak. Ha visszakapcsolom akkor megjelennek a fileok. Hogy ezt hogy lehet megszelídíteni? Nem igazán szeretném ha a desktopra huzigált dolgaimat szinkronizálgassa, hanem csak azt a könyvtárat amit amúgy beállítottam. Mondjuk azt meg pont nem tudja szinkronizálni szinte soha. Szóval lehet nem vettem észre, van valahol valami opció hogy ki lehessen kapcsolni úgy a szinkronizációt a desktopomról hogy amúgy a dokumentumaim, meg minden féle file ne törlődjön a gépről? :O

Új hozzászólás Aktív témák