Új hozzászólás Aktív témák

• ityam
    őstag

Sziasztok. Onefrivehoz van valami használható program hogy fel tudjak tölteni egyszerre akár sokszáz gigát is?
    Probléma a következő: Webes felületről ha elindítottam a sorozatok mappát akkor elkezdte majd kb fél óra mulva elszállt az oldal. mér nem emléxem tegnap mi volt a pontos hibaüzenet. nyomtam egy vissza gombot hogy frissüljön az oldal. akkor helyre is állt de persze a feltöltések megszakadtak.. Persze szinte az összes mappát megcsinálta és ha most fel akarom ugyanazokat tölteni akkor minenhez kiírja hogy ez a mappa már létezik és persze a tartalmát nem tölti fel az idiótája így. Jó multkor a filmek mappámat akartam ugyanígy felrakni amit este elindítottam de reggel az az üzenet fogadott hogy lejárt a munkamenet jelentkezzek be újra. szóval akkor is b@szta feltölteni amiket beállítottam.
    Nincs egy értelmes manager amivel fel tudom tömegesen tölteni a cumókat amiket akarok?

Van egy olyan megoldás hogy amit a dokumentumok köze rak onedrive mappát azt folyamatosan szinkronizála, amit át is tudom rakni máshova de akkor sem jó mert ehhe egy partícióra kéne mindent másolni a szinkronizáció kedvéért. Talán így megcsinálná de nem is tudok most mindent egy particióra másolni ahol van a megosztott onedrive mappa.
    Nem lehet valahogy felcsatolni egy külön meghajtónak vagy legalább intéző ablakba megnyitni a onedrive tárhelyet hogy rendesen tudjak oda másolni?

Új hozzászólás Aktív témák