- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
Aktív témák
-
dferee
tag
Szevasztok!
Nem ide tartozik szorosan, de hol lehet most Pesten ilyen egeret venni br. 5k körül?
köszi! -
Panther
HÁZIGAZDA
De nem vicc, komolyan :) Azt is szét lehet szedni! Ilyen problémám már nekem is volt, igaz noname egérrel... kicsit újrahajtottam a mikrokapcsolóban a vékony fémlemezt, ami kapcsol, aztán azóta újra jó. Bár hozzá kell tenni, visszarakni a helyére az újrahajtás után nem egyszerű... De skótság mindenekelőtt :D
-
Mag
senior tag
Hát LOL
Kiszedtem a rossz mikrokapcsolot, és ki a gyártó rajta? na ki?
OMRON..nagyanyámnak ugyanilyen tipusu vérnyomás mérője van: ))))))
Uj topicot nyitok:
Keresek OMRON tipusu mikrokapcsolot MS egérhez: )
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
Már szét is kaptam !
Sajnos nincs meg a számlája ,és gari az még lenne rá, de számla nélkül ugyis elhajtanának.....
Kiforraszom a kis mikrokapcsolot,és remélem vmi szabvány szerint szerelik,és vmi kimustrált microsoft -bol találok bele valot. -
Mag
senior tag
Nagyon szépen köszönöm Nektek a gyors segitséget !
-
Mag
senior tag
Az a problémám hogy rossz a bal oldali egérgomb ,és sokszor van hogy kattintok vele egyet ,de 2x nyilik meg egy alkalmazás, vagy bezárásnál az alatta lévőt is bezárja.
Hogy lehet szétszedni , vkinek ötlet?
Feszegettem de vmi kis tarto pöcköt már letörtem ,ugyhogy megvárom vmi hozzáértö tanácsát!
Előre is thx
MICROSOFT INTELLIMOUSE OPTICAL PS/2 + USB 1.1A
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged