Aktív témák
-
dferee
tag
Szevasztok!
Nem ide tartozik szorosan, de hol lehet most Pesten ilyen egeret venni br. 5k körül?
köszi! -
Panther
HÁZIGAZDA
De nem vicc, komolyan :) Azt is szét lehet szedni! Ilyen problémám már nekem is volt, igaz noname egérrel... kicsit újrahajtottam a mikrokapcsolóban a vékony fémlemezt, ami kapcsol, aztán azóta újra jó. Bár hozzá kell tenni, visszarakni a helyére az újrahajtás után nem egyszerű... De skótság mindenekelőtt :D
-
Mag
senior tag
Hát LOL
Kiszedtem a rossz mikrokapcsolot, és ki a gyártó rajta? na ki?
OMRON..nagyanyámnak ugyanilyen tipusu vérnyomás mérője van: ))))))
Uj topicot nyitok:
Keresek OMRON tipusu mikrokapcsolot MS egérhez: )
[Szerkesztve] -
Mag
senior tag
Már szét is kaptam !
Sajnos nincs meg a számlája ,és gari az még lenne rá, de számla nélkül ugyis elhajtanának.....
Kiforraszom a kis mikrokapcsolot,és remélem vmi szabvány szerint szerelik,és vmi kimustrált microsoft -bol találok bele valot. -
Mag
senior tag
Nagyon szépen köszönöm Nektek a gyors segitséget !
-
Mag
senior tag
Az a problémám hogy rossz a bal oldali egérgomb ,és sokszor van hogy kattintok vele egyet ,de 2x nyilik meg egy alkalmazás, vagy bezárásnál az alatta lévőt is bezárja.
Hogy lehet szétszedni , vkinek ötlet?
Feszegettem de vmi kis tarto pöcköt már letörtem ,ugyhogy megvárom vmi hozzáértö tanácsát!
Előre is thx
MICROSOFT INTELLIMOUSE OPTICAL PS/2 + USB 1.1A
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3179
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest