- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daimonion
senior tag
válasz
pontyos #1833 üzenetére
Azs a baj, hogy ahány verzió annyi szink szerintem. Ugya androidos telefonon van egy edge Ott pl Nem szinkronizál át az Beta és dev asztali Edgéről.Ha meg a win10-es Edge-t használom akkor meg kb egy hét míg az asztaliról átszinkronizálja a telóra. Szerintem ezt a szinkronizálásos dolgot kellene a Microsoftnak gyatyába rázni egységesíteni .Hogy minden úgy működjön mint pl a Googlenál.
-
daimonion
senior tag
válasz
pontyos #1829 üzenetére
Nos a win10 edgeben várni kell legalább 8-10 napot míg szinkronizálódnak a kedvencek.Feltéve ha nem kezdtél el "mókolni" vele , mert nem találtad a kedvenceket.
Ez az Edge win10 verziónál sajna élő probléma a mai napig.Viszont ha a mostani Edge dev vagy Beta chanel változatát használnád semmi ilyen gondod nem lenne. Egyébként pont az ilyen esetekre Nálam mindig van egy Favorit export általában havonta egyszer -
törölt tag
válasz
pontyos #1827 üzenetére
Internet Explorerben is nézd meg, hátha. User mappában kedvencek, persze ha nem szinkronizált akkor üres lesz. Esetleg a Chromium Edge-t felrakni hátha az leszívja felhőből, ha ott van még. Korábbi gép nincs már meg?
Én soha nem bíztam csak a felhőben se a Google, se a Microsoft fiók esetén. Minden könyvjelző exportálva van HTML fájlba is. -
junior11
veterán
válasz
pontyos #1827 üzenetére
Passz, várj még, hátha tud vki segíteni, aki még használja a jelenlegi, stabil Edge-t. Régebben ahogy írtam, nekem is voltak hasonló problémák (kedvencek, jelszavak egy része tűntek el, hiányoztak, nem voltak szinkronizálva), de az is megesett, hogy pár nap múlva valamennyi leszinkronizálódott belőlük.
-
junior11
veterán
válasz
pontyos #1825 üzenetére
Szia, a Windows 10 beállításaiban a szinkronizáció be van kapcsolva és az Edge-ben is? Lehet, hogy egy kis idő kell neki, bár régebben nekem is volt ilyen gondom, úgy látszik, mind a mai napig nem oldották meg a szinkronizációs problémákat Microsofték, Chrome-nál ilyen gondom sosem volt.
Dumi86: Szia, bővítményként ha felrakod az uBlock Origint, hozzá lehet adni egyéni filterként ilyet (filterlist.com) vagy az Adguard blokkolóban is be lehet állítani a szűrők között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest