- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
gyemipapa #2830 üzenetére
Rápróbáltam kíváncsiságból. Ha kis méretben nyílik a program, akkor a konkurens ablakokat így lépcsőzetesen rendezi. Nekem ez így mondjuk logikus, nem is értem mi volna az ideális megközelítés. Soha az életben nem volt nálam nyitva olyan sok ablak egyszerre, ami ne fért volna ki a képernyőre értelmezhetően, szóval elnézést a tudatlanságomért. Viszont ha max méretben képernyőben nyílik a program, akkor minden konkurens ablak ugyanúgy teljes képernyőben lesz (ablak módban nyilván) és felteszem így már mozgatni se kell őket ablakváltáskor.
A program bezárásakori állapota szerint indul újra. -
Toth_Jani
őstag
-
Teasüti
nagyúr
válasz
gyemipapa #2828 üzenetére
Hát akkor minden tisztelettel, de ez szerintem user error. Ez egy nem
életszerűrendeltetésszerű felhasználói gyakorlat, amire úgy tűnik ha van is beállítás vhol, az nem lesz fejben kb senkinél. Én Windows-on nőttem fel Win 98-tól kezdve, de ötletem sincs egyáltalán merre felé keressek ilyen beállítást és van egy sanda gyanúm, hogy Registry móka lesz belőle. Ez némi kutatómunkát fog igényelni, amire talán első körben a "windows 10 new window opening position" kulcsszavakat használnám, aztán keresgélve kicsit finomítanám ha látok vmi hasonló problémát legalább.Ezer éve így használom, így ha bezárok egy ablakot, nem kérdezősködik, és véletlenül sem zárok be vele még még 6-8 fület.
Erre javasolnám kipróbálni a böngészőben az "On start-up\Continue where you left off" beállítást, ami újranyitja az ablakkal bezárt füleket. Persze egy ablakos felhasználásban, vagy az utolsó ablakra vonatkozóan, amivel bezárul a program. A fülek bezárása meg nincs figyelmeztetéshez kötve alapesetben, szóval nem kéne visszakérdeznie.
Amúgy az új Edge-ben lehet csoportosítani is már a füleket, vannak gyorsgombok is, szóval az ég adta világon semmi ok nincs rá, hogy ne így használja az ember. Szvsz ideje haladni a korral. -
Teasüti
nagyúr
válasz
gyemipapa #2820 üzenetére
Én arra tippelek, hogy minden fület új ablakban nyit meg.
Mintha erre is lenne beállítás vhol.Jah hogy új ablakokat nyitogatsz direkt - új fülek helyett egyazon ablakban? Akkor passz. Ilyet sose szoktam. Nem is értem, erre találták ki a füleket, hogy ne legyen száz ablak nyitva. Az meg hogy hol nyílik az új ablak, az szerintem is Windows lesz. De ez így elég logikusnak tűnik, ahogy csinálja. Miért, hogyan kéne neki? Egymás tetejére száz ablakot pixel pontosan, hogy megfogni se lehessen őket?
-
Toth_Jani
őstag
válasz
gyemipapa #2824 üzenetére
A bővítményeket ugye mind letiltottad, és úgy is csinálja?
Ha a másik gépeden nem csinálja akkor mi a kérdés??
Nem egyértelmű hogy az adott gépen van valami bekapcsolva, elállítva??
Nálam is a Lap rendesen fent nyílik meg sorban egymás után, érdekes hogy nálad a Lap Ablakként viselkedik, miközben valóban lapot ír. -
törölt tag
válasz
gyemipapa #2810 üzenetére
Chromium alap miatt mennie kell a Chrome kiegészítőknek Edge alatt is.
Edge új lap fix, pár dolgot tudsz személyre szabni menüben [kép]
vagy felraksz egy új lap kiegészítőt
ha a home gombot bekapcsolod arra tudsz tetszőleges url-t tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Videós, mozgóképes topik
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Kerékpársportok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest