- Google Pixel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
Ajánlom figyelmedbe az Asrock K7VM4-et.Jó 12-13 bruttó, de KM400-ra épül ami lényegesen gyorsabb mint a SiS-es cucc amit irtál -DDR400, 166FSB- van rajta hálókártya 5.1-es hang, sok USB2, és nagyon stabil- építettem már gépet rá..
A VGA-ja sem szürnyű olyan TNT2 Ultra szinten mozog, főleg hogyha adsz neki 64MB ramot.....kellemes lap árához képest gyors, és stabil:)) -
sziszegő
senior tag
Elvileg nem sokkal gyengébb ha tudsz rakni bele vga -t az agp be akkor teljesen jó, álltalába a mem. foglalatokkal szokott gond lenni hogy 1 vagy 2 db teszenek a lapra.
-
xedos
addikt
Szia!
Baromi sok fórumon leveleztem....
Én épp most vettem egy fullos AMD-s lapot.
Gigabyte GA-7VM400AMF
400/400Mhz AGP 8x,8db USB2,LAN,VGA,6csat hang spdif in-out,firewire,sata stb...
18900Ft volt, de minden rajta van, ami ''manapság létezik'' -
b@ndi
tag
Arrol lenne szo, hogy microATX-esre epitem at a gepemet es ehhez lenne nehany kerdesem + tanacsot varok.
Mennyivel gyengebb egy microATX-es lap teljesitmenye egy ugyanolyan chipset-es normal laphoz kepest?
Ha teszek bele videokartyat, akkor az itt is kiuti a mellette levo pci slotot?
Van valakinek tapasztalata a SiS 741GX (+ 963L) chipsettel? Nvidia kartyat akarok ala tenni, mert a tesztekben nagyon lehuztak az integralt VGA-t. Kb. a Duke Nukem tepne meg rajta :DD
p.s. az emlegetett lap
http://www.asrock.com/product/product_k7s41gx.htm
Aktív témák
- Hardcore café
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest