- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
HERR Z
veterán
Ajánlom figyelmedbe az Asrock K7VM4-et.Jó 12-13 bruttó, de KM400-ra épül ami lényegesen gyorsabb mint a SiS-es cucc amit irtál -DDR400, 166FSB- van rajta hálókártya 5.1-es hang, sok USB2, és nagyon stabil- építettem már gépet rá..
A VGA-ja sem szürnyű olyan TNT2 Ultra szinten mozog, főleg hogyha adsz neki 64MB ramot.....kellemes lap árához képest gyors, és stabil:)) -
sziszegő
senior tag
Elvileg nem sokkal gyengébb ha tudsz rakni bele vga -t az agp be akkor teljesen jó, álltalába a mem. foglalatokkal szokott gond lenni hogy 1 vagy 2 db teszenek a lapra.
-
xedos
addikt
Szia!
Baromi sok fórumon leveleztem....
Én épp most vettem egy fullos AMD-s lapot.
Gigabyte GA-7VM400AMF
400/400Mhz AGP 8x,8db USB2,LAN,VGA,6csat hang spdif in-out,firewire,sata stb...
18900Ft volt, de minden rajta van, ami ''manapság létezik'' -
b@ndi
tag
Arrol lenne szo, hogy microATX-esre epitem at a gepemet es ehhez lenne nehany kerdesem + tanacsot varok.
Mennyivel gyengebb egy microATX-es lap teljesitmenye egy ugyanolyan chipset-es normal laphoz kepest?
Ha teszek bele videokartyat, akkor az itt is kiuti a mellette levo pci slotot?
Van valakinek tapasztalata a SiS 741GX (+ 963L) chipsettel? Nvidia kartyat akarok ala tenni, mert a tesztekben nagyon lehuztak az integralt VGA-t. Kb. a Duke Nukem tepne meg rajta :DD
p.s. az emlegetett lap
http://www.asrock.com/product/product_k7s41gx.htm
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest