Új hozzászólás Aktív témák
-
sphe
senior tag
válasz
norbiphu #27146 üzenetére
Lehet hogy annakidején nem voltam olyan ügyes mint most vagyok, de ex-epl1 és mostani 3f tulajként mondom, hogy képminőségben, színekben, színhűségben és kezelhetőségben is óriási a különbség a nex javára, és már jópár helyen 99-ért kapható az árgép szerint.
Szerk- ja, hogy epm1. Ilyen fejjel és pénzzel még mindig nexet vennék mert nem akarok sok obit rá, de ha tetszenek az olympusos színek raw-ban is, akkor...
-
rbalint88
addikt
válasz
norbiphu #27148 üzenetére
Ha már úgyis szóba kerültek a Panák, (GF3-) GF5 is érdemes lehet egy próbára, bár árban inkább E-PL3 szint, mint E-PM1.
GF5 14-42vel 120e, 14-42X-szel 150e kb. Utóbbival igencsak zsebbarát, cserébe "kompaktos" a kezelése eléggé. (bár ez kompakt felől érkezőknek talán nem jelent akkora hátrányt)
GF3 a sima 14-42-vel 150e, de a fix 14-essel is annyi. Ezesetben nincs probléma a zoomtartománnyal és tutira befér a zsebedbe
A milceknek valahol tényleg az a hátránya, hogy a váz kompaktos méret, de az objektív miatt minimum ultrazoom-nyi hely kell nekik.Én meg a G5 vs OM-D összehasonlításból azt szűrtem le, hogy lehet, hogy G6 lesz
De ezt még a hazai árazás és a "kedvem" erősen befolyásolhatja.
-
Peat;)
veterán
válasz
norbiphu #27124 üzenetére
Ha fontos a mobilitás akkor a dupla kites szerintem még jobban kiesik mint a 14-150-es változat, hiszen az objektívet valahova tenni kell, pláne ha használni is akarod. Szerintem vedd az alapverziót ha nincs szükséged nagyobb zoomra, (pedig jó az
).
Vagy ha nem fontos az objektívcsere lehetősége a későbbiekben akkor panasonic l7-et nagyon dicsérik itt.
-
Grop77
csendes tag
válasz
Ha tudnál 40-150 tartomány nélkűl élni, akkor Sony NEX-F3K
-
ati3x
senior tag
válasz
off
Nikon V1 olyan 280-300 euro körül megy, 10-30-as obival. dupla kitben 10-30, és 30-110-el 440 euro körül. Hátránya: kisebb szenzor, előnye kompakt méret, beépített EVF, gyors AF, roppant gyors sorozat.. A "kitobikat" is dícsérik.. Szerintem most ez a best buy a "halpiacon" De az általad említett olzmpus is nagyon jó vételnek tűnik..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged