Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- iPhone topik
- Soundcore Liberty 4 Pro - basszus!
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolnagy
üzenetére
hát azért az af az manapság már nagyon gyérnek számít, a pana gx1 agyonveri. nem verőfényes napsütésben és s-af sebességben, hanem pontosságban, kevés fénynél határozottságban. a fujival nem is lehet fényképezni kevés fényben, mert nem talál fókuszt...
az ovf jópofa, én is kedvelem, de azért ekkora zoom mellett sok sebből vérzik egy átnézeti kereső. az evf pedig a helyére mehetne, nem kéne így opcionális.
-
válasz
zolnagy
üzenetére
ekv. fényerőre kb. ugyanott vannak, átfogásra is, szóval ott pont nincs különbség. a dönthető kijelző az egyik, a beépített ovf kontra opcionális evf a másik, az af a harmadik (az x10-nél azért az roppant gyenge), a manuális zoom a negyedik stb. de nekem a mai napig a kedvencem az x10, semmi mást sem szeretnék, mint hogy az x30 evf-et kapjon, dönthető lcd-t és 24-120-as átfogású zoomot. ám tartok tőle, hogy a pletykált 1"-os lapka mellett ez utóbbi nehéz menet lesz.
-
xedos
addikt
válasz
zolnagy
üzenetére
Én Olympus E-PL3-ról váltottam Xz2. Nem bántam meg!
Beltérben verhetetlen az F: 1.8 :-) kint is szuper elmosást tud produkálni, de figyelni kell, mert itt elég kicsi lesz az éles tartomány. Napfényes időben is figyelni kell, mert 1:2000s alá nem tud lemenni - cserébe van benne ND szűrő. -
válasz
zolnagy
üzenetére
Annyiért nagyon megéri a cucc!! Amennyire tudom a Panánál nincs világgarancia, de mintha Európai garancia lenne! Ha EU-s akkor jó vétel.
Dare2Live: ezek a szempontos is tökéletesen megérthetők. Igen, egy olcsó cuccnál nincs nagy ügy belőle, de az valóban idegesítő, ha rászervez egy elfoglalt ember, és hoppon marad. Tartoztál az ördögnek egy úttal.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest