- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieFirpo
tag
Nekem nem tűnt fel, de ritkán használom, mert van egy újabb gépem. Elvileg nem kellene hogy befolyásolja a kép élességét, mert a szenzor ettől még nem lötyög mindenféle pozícióban. Persze az is lehet, hogy az IS felirat villódzása valójában több hibát is takar, és van amikor a szenzor véletlenszerűen elmozdul? Tesztelni kell, és ha nem jó az eredmény, akkor sajnos csak a selejtezés marad...
-
CharlieFirpo
tag
Nekem is E-PL1 van ugyanezzel a hibával. A szenzorstabinak annyi, olyan mintha nem lenne. Állítólag ennél a típusnál elég gyakran előjön egy idő után.
Fotózni úgy lehet vele, mintha nem lenne stabilizátor egyáltalán. Videót nem próbáltam. Javítás átalánydíjas, nem éri meg. -
jaanoo89
aktív tag
Nekem az E-P1-em ilyen. Bekapcsolom és nagyon rossz hangja van a portalanításnál, majd vörösen villog az IS1. Ha kikapcsolom a képstabit, akkor is villog és egy nagyon picit elmozdulhatott az érzékelő, ugyanis a 14-42-on a 14-es végén a napellenző két sarokban (ugyanazon az oldalon) kitakarja a sarkokat. 18mm-en már nem. Ha le veszem róla, akkor jó, de szerintem ott már nagyon az objektív szélét használhatja, tervezem valamikor megnézni, hogy élességben mennyit romlik a helyzet. Ferde képet viszont nem lő, azt már vizsgáltam.
A 35-ös macrora megtartom ezt a gépet...
-
Mercutio_
félisten
Ha a szokásos dolgokon (akku ki-be, firmware frissítés, beállítások vissza gyári alapra, másik obi) már túl vagy a könnyes búcsú és egy megfelelő használt vagy új váz beszerzése a legolcsóbb megoldás, lévén a márkaszerviz átalánydíjas és emlékeim szerint 20-30k minimum annyiért már újabb/jobb használt vázak vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- Napi 1000 ft - tól BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest