Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi
veterán
válasz
DemonDani #72731 üzenetére
A megfelelő topikban tedd fel ezt a kérdést.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
DemonDani #21694 üzenetére
ironizáláson kívül, a 2,7x faktor miatt bármilyen rendszeridegen obi teleobi lesz.
gyárilag van adapter, amivel a rendes nagy nikon obikat rá tudod tenni, és működik az adatbusz is (AF, rekesz), a többinél meg "buta" módon, mint bármelyik más rendszernél az adoptálás.
-
Dare2Live
félisten
válasz
DemonDani #21662 üzenetére
Én idén úgy hogy elötte nem fogtam kézbe végigfotoztam vele a Barcelonai utat. [link] az elején kifejezetten szenvedős volt D80 után, nem mert rossz, egyszerűen csak imo úgy van megcsinálva, hogy olyanoknak akik tényleg hobbifotósok. A végére egészen megbarátkoztam vele.
Ezen felűl tényleg irtózatos hibája az egész rendszernek az obi kínálat.Magamnak én nemvennék. Ha fontos a pencake zoom a méret és nagyszenzoros, relative gyors gép kell akkor GX1. De édesanyának pl tökéletes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EOS M50 (Traveller kit) EF-M 15-45 kitobjektívvel + 22mm f2 STM optikával EF adapterrel
- ZEISS Batis 40mm F2.0 Sony E
- DJI Mavic 2 Pro + Fly More Combo + Propeller Guard - Ingyen GLS házhoz vagy autómatába!
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 4200 expoval! )
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest