Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Betáblázta magát az Oppo
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Egyszer használtam a Pro Capture módot, ~1500 képet csináltam egy óra alatt egy vízilabda meccsen, a felét be se importáltam Lightroomba. Azóta hozzá se nyúltam a módhoz. Látom, hogy miért/hogyan lehet nagyon-nagyon hasznos, de meg kell tanulni használni rendesen.
Elég cool lenne, ha tényleg lenne három héten belül WOW kamera reveal, és tényleg stackelt 20 vagy 24 MP szenzor lenne (máshol azt írják, hogy valószínűleg a GH6-tal megegyező szenzor lesz benne, az meg elvileg 24 MP az 5.7K miatt).
A jobb ISO tűrés nagyon jól jönne, mert oké, hogy tudnak ISO 25 600-at a vázak, de 3200 felett már lutri, hogy mi jön ki.
-
ecaddsell
senior tag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
Biztos jobb lesz az új szenzor, de a 16-20 váltásnál én közel sem láttam drasztikus változást, vsz. most meg kb. az 1/3 Fé a reális nagyon max 2/3 Fé. Ennél több az álom (korábban sem volt példa rá).
Egyszerűen itt túl közel vannak a fizikai korlátokhoz (nem ez a szegmens miatt, hanem a mobil meg autós/biztonsági kamerák miatt, ahova öntik a pénzt a fejlesztésre).Egyébként nekem sosem a zajjal volt bajom, hanem azzal amikor szétesnek a színek, mert a zaj miatt nem megy már olyan jól a demosaic.
Jó lenne, ha szenzorban meglenne egy fullos fázis AF és gyors kiolvasással meg feldolgozással tényleg sok mindennel lehetne itt még nagyot alkotni.A fókusz rontott, bemozdult kép szinte mindig helyből kuka, más hibákkal még tip. menthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 7 256GB Blue Shadow Újszerű állapot 12GB RAM 2029.03.10. garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- 27% GIGABYTE Z790 AORUS ELITE AX Alaplap bontatlan új !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest