Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Microsoft Rewards
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
k1csi
senior tag
válasz
jjeahh
üzenetére
Igazából nincs is mit állítgatni, na jó 1 kivétellel.
Kb. ezeket tudja:
- Nincs 30 perc limit (személy szerint nem volt rá szükségem, de ez jól jöhet mikor az kell, hogy fixen leteszed)
- Nincs ISO limit (na ez ami számomra tök felesleges volt, már amit a gyári firm. enged már ott is videó alatt is elmásznak a színek, zajos)
- Lehet PAL/NTSC között váltani (azt hiszem a video kimenettel ami a felvételt is átrakja, végül sosem használtam)
- Meg lehet emelni a bitrate-et (de miután felteszed a mód fixen meghatározza)
- MJPEG-en lehet valamit állítani (globálisan nem érdekelt), meg lehet van valami totál instabil I frame only módVannak kész hackek, meg te is átszerkesztheted a gyári firmware-t.
MrChris
Nem kizárt, hogy user error, de mivel több kész hacket is feltettem (tény nem próbáltam végig az összeset) és igazából mint írtam is az előbb nem igazán lehet mit állítgatni viszont a 25p felvétel meg leállt azzal, hogy "MOTION RECORDING WAS CANCELLED DUE TO THE LIMITATION OF THE WRITING SPEED OF THE CARD" (mindez az akkor kapható leggyorsabb Sandisk kártyával amit PC-n kb. 80MByte/s-el lehetett írni) nagyon visszavettem a bitrate emelésből.Személy szerint az a véleményem, hogy mindebből a leghasznosabb az, hogy fixen fel lehet tenni állványra és mivel nincs 30 perc limit egy teljes eseményt fel lehet venni, ha valakinek erre van szüksége.
-
MrChris
nagyúr
válasz
jjeahh
üzenetére
A hack után minden ugyan úgy néz ki, nincs változás. Viszont a videó bitráták, egyebek megváltoznak amit nem látni csak tapasztalni, így értelemszerűen az eredeti bitrárák nem használhatóak. Ráadásul általában a magas bitrátájú hacknél elvész a visszajátszás lehetősége.
Pal/ntsc váltás is kártyaformázást von maga után.
Hacket váltani csak fw cserével lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- World of Warships
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Angolokkal, németekkel nekem még nem volt szerencsére gondom, bár sok cuccot még nem rendeltem ebayen.