Hirdetés
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Olyan menő, hogy Google nélkül is elfogadnád
- Új, hardveres funkcióval várható a Pixel 11 széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
schawo
üzenetére
Rendben, ki lehet találni hogy nem kell a háttérelmosás meg minek rossz fényviszonyok között fényképezni (azaz: fölösleges még egy D7100 szenzorának teljesítménye is, nemhogy egy D600é)
És akkor minek is készül a pana 42.5/1.2 objektívvel, ráadásul stabilizálva?
Mert nálam csak a bőven ezer euro feletti ár miatt van hogy szóba sem jöhet, amúgy "ötvené" (persze jó magyar forintban
) én szívesen megvenném és nagy örömmel használnám 
Még egyszer: nem azt mondtam hogy DX vagy főleg FX alatt nincs élet (én is tök jól elvagyok az oly 45/1.8cal, dícsérem is mindig agyba-főbe milyen kiváló ár/érték arányú) Én összesen csak az árakról beszéltem - de nem kezdem el újból

Freddy76: és egy 85/1.8cal? Meg ha nagyon rosszak a fényviszonyok és egekbe kell emelni az iso-t? De mindegy, én nem akarlak győzködni

És ismétlem: teljesen jól elvagyok az oly 45/1.8cal, ha meg a váz+objektív árat is nézem, akkor aztán főleg
-
Freddy76
addikt
válasz
schawo
üzenetére
Hát, ha valamit nem hiányoltam az olyból, az a bokeh volt... A 45 teljesen jól mosott, de még a 20 is (igaz, ott néha olyan volt a bokeh, mintha egy részeg kínai munkás ollóval vágott volna szögletes konfettiket, és szórta volna a háttérre). Szóval az om-d 45/1.8 vs d7000 50/1.8 között a bukéban nem érzek olyan hejjdenagy különbséget. Tehát ezt letojom.
Nekem igazából csak a méret a bajom, de a Parci által is írt pro-kontra listából ez önmagában kevés ahhoz, hogy cseréljek. Amikor cipelem, máshogy gondolom persze... Ez a váz tetszik, de erre (sem) fogom lecserélni a d7000-ret. Pedig privátban már hárman is megkerestek, hogy megvennék

Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Új - Canon EOS R8 milc fényképezőgép - 0 expó
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) én szívesen megvenném és nagy örömmel használnám