- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Netfone
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyilván azért logikus, ha valaki egy gyártó egyéb termékei alapján is hoz ítéletet. nekem például elég nagy törés volt, amikor egy 500e ft-os samsung lcd tv beszart 3 év után. oké, kifutóként féláron vettem, de még úgy sem tudtam lenyelni, egy csúcs készülék volt.
ezzel szemben például ami panasonic termékem volt eddig, az mind minőségi volt. komolyabb, jobb az átlagnál. plazma is. kenyérsütő is. videó is. régi tv is. ez utóbbi kettő valami 20+ évet ment talán..? (még mindig megy)
ettől függetlenül én nem hallottam még rosszat a samsung nx cuccokról olyantól, aki használja is. a netes közhiedelem az persze más. de a nikon 1 is ilyen, csak az utálja általában, meg okoskodik a szenzorról, akinek nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest