- iPhone topik
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaanoo89
aktív tag
válasz
aginor #103617 üzenetére
"Az én meglátásom szerint ma már nem érdemes tükrös gépet venni, de az elvárások különbözhetnek"
Én annyira Milc hívő vagyok, hogy 2011-ben, amikor még nem volt megfelelő EVF-el rendelkező Milc a piacon is ezzel kezdtem, mint új belépő. A napokban kíváncsi voltam, mit tudnak a tükrösök és megnéztem a csúcs Pentax-ot, ami a vázba épített stabit arra tudja használni, hogy kövesse a csillagok mozgását. Kicsit vakartam a fejemet, hogy a többiek erre miért nem használják az IBIS-t? Kézből HI-RES mód is van vagy 5 éve ott. Szóval elvileg lemaradtak mindenben a tükrösök, aztán meg fene tudja. -
hdanesz
őstag
válasz
aginor #103617 üzenetére
Anno volt nekem minden, majdnem szó szerint.
Full frame, APS-C, mikro 4/3...mindegyikbe belekóstoltam. (Olympus, Canon, Fuji, Nikon, Panasonic...) Most nézegetem a régi képeimet, hogy melyik jön be leginkább...így pár év távlatából. De így is nehéz döntés.
Egyedül Sony gépem nem volt komolyabb, csak valami kompakt nagyon régen.
A DSLR-ről lemondtam, az tuti. A többit meg kiokoskodom. De nem akarom tovább offolni a topic-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged