- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- iPhone topik
- Garmin topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Azonnali navigációs kérdések órája
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tulku
veterán
válasz
Peat;) #11066 üzenetére
Peat: Valami pók kicsivel árult 100 fölött ilyen kit-et a vaterán garanciával, újonnan (lehet még most is fent van) érdemes előbb itthon körülnézni, mert a pixmánia inkább mánia mint pix úgy hallottam. nTegnap lőttek le egy g1 kitet a sokkal jobb 14-45-össel 75-ért ugyanott...tehát szerintem érdemes kicsit kivárni és nézegetni...
Pro-peller: Szerintem egy roppant szerethető, jó fogású, nagyon gyors gép, igen megfelelő fotó szekcióval. A videó rész kissé el van maradva, de ez érthető, hiszen nem a GH2 ellenfelének szánták 2/3-ad áron, mikor fotóban pariban vannak. Engem a multi aspect hidegen hagy, viszont pl a hajszálpontos af jó móka tárgyfotóra (mozgóra ne használd mert beleőrülsz)
Robi-K: Én eléggé pixelb..i és minőség őrült vagyok, de aki pl egy 45-össel nem tud mft vázzal megfelelő mélységélességet csinálni, az vegyen tehenet. Nikon1 képminősége véleményem szerint is hagy némi kívánnivalót maga körül, nem is veszi emberfia, különösen mikor ilyen olcsó a használt mft és talán még megfizethető obit is lehet lőni néhanapján.
Méret-ár-minőség-objektív kínálat összesítésben az mft élen jár...persze ezzel nem szeretnék más rendszereket ócsárolni...Parci: Nálad a megfoghatóság elég pregnáns szempont...érdemes lenne egyszer bekötött szemmel megfognod egy G3-at...
-
arn
félisten
válasz
Peat;) #11066 üzenetére
a pixmania nem a legjobb hiru webshop
a 14-150 pedig teljesen mas jellegu obi, mint a 14-42, atfogasra, ertekre, stb.
(#11067) robi-k: a nikonnal epphogy tagabb lesz a melysegelesseg. vaz szinten a szenzor meretetol fugg.
(#11084) Parci: ez erosen ember fuggo is
nekem a d7000 tetszett, a pm1 is, a pl2 is. a pl1 kevesbe, a pl3 nagyon nem. a pana vazak alapbol jobban bejonnek, minosegerzetre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest