- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
raquan
csendes tag
No talaltam meg ilyen kisebb mATX, vagy Felx ATX lapokat, ime itt vannak: az egyik a Soyo SY-K7VM333 Bővebben: link, a masik a Biostar M7SUA Bővebben: link, a harmadik az MSI KM3M-V Bővebben: link, a negyedik szinten MSI K7N2GM-V Bővebben: link, de van megegy Asrock K7S41GX Bővebben: link
Hirtelen ennyit talaltam, de biztos van meg egy parcsak nem nagyon volt idom vegigbongeszni az egesz halot
Ha esetleg van valakinek meg otlet csak batran
[Szerkesztve] -
raquan
csendes tag
Ja ez volt az egyik de meg van egy par pl ez Bővebben: link, de ha jol emlekszem meg talaltam, csak most hirtelen nem jut mind eszembe, de majd meg megnezem.
-
raquan
csendes tag
Hija!
Az lenne a kerdesem, hogy velemenyetek szerint melyik a legkisebb elerheto aru, alaplap, amelyik ''Socket A'' foglalattal rendelkezik. Micro-ATX-re gondolok, bar ezek majd mind 24x24-esek a legkisebb amit eddig talaltam az 19,1x24,4. Szoval ah tud valaki ennel kisebb lapot irjon!!
(Ugye a Via-Epiakat ki is lehet zarni, meg persze a Geode NX alaplapjait is mivel eleg borsos aruk van)
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged