- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hívószám-hamisítás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
raquan
csendes tag
No talaltam meg ilyen kisebb mATX, vagy Felx ATX lapokat, ime itt vannak: az egyik a Soyo SY-K7VM333 Bővebben: link, a masik a Biostar M7SUA Bővebben: link, a harmadik az MSI KM3M-V Bővebben: link, a negyedik szinten MSI K7N2GM-V Bővebben: link, de van megegy Asrock K7S41GX Bővebben: link
Hirtelen ennyit talaltam, de biztos van meg egy parcsak nem nagyon volt idom vegigbongeszni az egesz halot
Ha esetleg van valakinek meg otlet csak batran
[Szerkesztve] -
raquan
csendes tag
Ja ez volt az egyik de meg van egy par pl ez Bővebben: link, de ha jol emlekszem meg talaltam, csak most hirtelen nem jut mind eszembe, de majd meg megnezem.
-
raquan
csendes tag
Hija!
Az lenne a kerdesem, hogy velemenyetek szerint melyik a legkisebb elerheto aru, alaplap, amelyik ''Socket A'' foglalattal rendelkezik. Micro-ATX-re gondolok, bar ezek majd mind 24x24-esek a legkisebb amit eddig talaltam az 19,1x24,4. Szoval ah tud valaki ennel kisebb lapot irjon!!
(Ugye a Via-Epiakat ki is lehet zarni, meg persze a Geode NX alaplapjait is mivel eleg borsos aruk van)
Koszi -
SQX_Barto
addikt
Giga-byte GA-7VM400M
Erről az alaplapról van valakinek tapasztalata? -
b0unCe
aktív tag
upocska.
Asus:
nforce2
A7N8X-VM A7N8X-VM/400 /mindkettohoz van vga (gef 4mx 8(/
van rajta 4 lyuk vizhuteshez
Giga-byte
GA-7VM400M /ezen nincs 4 lyuk/
de nincs integralt vga
Aopen
MK79G-N /van 4 lyuk de van vga is. gef 4 mx/
Chaintech
7NIF2 egesz jo. nforce 2. van negy lyuk. van e rajta vga azt nem tudom. de gyanitom hogy van
en vmi olyan mobora vadaszok. ami elterjedt. van rajta 5.1 hang, tuningot elviseli, van rajta 4 furat.
letezik ilyen? -
SLi
tag
Micro atx lapok-->jelenleg az aopen,shuttle,chaintech kattant rá a micro atx lapokra meg én is
Csak hát ez baromi kevés,nézem az oldalakat és a tunningról semmit se irnak,annyit tudok hogy a chaintech lapnál fesz. állitás=0.Szóval tunning kérdésbe micro atx lapokhoz egy kis helpet!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztalos klub
- Windows 11
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged