- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
Hirdetés
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PazsitZ
addikt
válasz
Vandit. #27863 üzenetére
ami számít az az, hogy ne állíts olyat, aminek nem bizonyítod a valóságalapját
Még mindig az a kérdés, h te akkor miért nem vagy milliárdos?
De tudom, erre feljebb hoztál egy választ, ami nevetséges terelés: mert még nem jött el az ideje, lehet meg kell érte küzdenem, hogy méltó legyek rá
Mivel neked van titkos kis recepted, így nem nekünk kellene először bizonyítani, hanem neked. De igazából sokszor el lett mondva ez, de csak nem jut el odáig, h képes legyél felfogni ezt az egyszerű kérdés, problémafelvetést...Nem tudom, h te ezt tényleg komolyan írod vagy csak trollkodsz?
Előbbi esetben nagy gondjaid lehetnek -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Vandit. #27863 üzenetére
Figyi: neked ez valami mania. Mar evekkel ezelott mondtam h vegyel fel hitelt. Amennyi hasznot kiszamolsz magadnak garantaltkent abbol mar milliomos lennel. Sot mikor eloszor olvastalak itt akkor olyan hozamokat mondtal h felmilliobol indulva a magyar gdp kijott volna ket evre ra. Ergo nem h segiteni akarsz az embereken hanem eszedbe se jut h annyi milliardbol milyen sok emberen segithetnel. Ami nem alapveto feladatod csak akkor ne is hivatkozz ra.. tudod mennyi gyerek ehezik magyarorszagon? Szal irany a bank es csinalj egy alapitvanyt. Ha ennyi milliardot forditasz a szegenyekre akkor szerintem szobrot allitanak neked meg eletedben
-
8th
addikt
válasz
Vandit. #27852 üzenetére
"Az idő igaz, S eldönti, ami nem az"
Öngól. Hogyan lehet az, hogy négy év elteltével is itt vadászod „befektetőket" egy nyilvános fórumon vagy éppen privát üzenetben? Ezt írtad néhány éve. Ha négy évvel ezelőtt egy jelentéktelen néhány ezer forinttal elkezded havi 20-30% hozammal már régen nem szorulnál rá más pénzére ergo marhára nem működik az egész elméleted. Az a baj, hogy fedezet és biztosíték nélkül játszanál mások pénzével és ha valakinek ez nem tetszik te értetlenül állsz. Tudod, ha csak egy kicsi hiányzik irány a provident. Vegyél fel három kilót és forgasd meg. Ne másnak, magadnak! A lehetőség adott. Hajrá sok szerencsét kívánok.
Mellesleg a hozzászólásban amire válaszoltál kapásból ott van két ember akire többször is ráírtál ezzel szóval felesleges mentegetni magad, hogy de hát én nem is...
Az is necces, hogy a 2013-as bejegyzésedet bezárandó házigazda egyértelműen közli veled, hogy húzd be a féket te pedig rá sem hederítve még négy évre rá is itt próbálsz palimadarat fogni privátban a szupertitkos kihagyhatatlan ajánlatoddal. Nézz már magadba ember. Négy év alatt nem tudtál összerakni annyi pénzt, hogy magadnak kapard a gesztenyét? És értetlenkedsz privátban, hogy mi nem tetszik ebben az egészben majd gúnyosan megjegyzed, hogy menjenek csak az emberek a bankba és élvezzék a hatalmas hozamot. Meg a második privátot kapásból azzal kezded, hogy abszolút kockázatmentes? Hol élsz te ember? Baromi kártékony amit művelsz mert egy pénzügyekben járatlan egyént simán meg tudsz dumálni, hogy adja oda a pénzét majd te megforgatod. Ja, megforgatod. Az orosz ruletten...mod: Semmilyen valótlan dolgot nem állítottam rólad. Az, hogy neked baromira fáj az igazság az legyen a te bajod.
-
adalbert1
veterán
válasz
Vandit. #27858 üzenetére
Nekem csak egy kérdésem lenne: ha ennyire értesz a sportfogadáshoz, hogy-hogy nem gazdagodtál meg belőle? Illetve, ha lenne egy tuti nyerő szisztémám, akkor hülye lennék befektetőket keresni, inkább magamnak akarnám az összes hozamot.
Illetve a pokert szerintem kár idekeverni, ott sokkal több mindent tudsz befolyásolni, illetve sokkal több információval rendelkezhetsz a játék alatt is. -
axioma
veterán
válasz
Vandit. #27855 üzenetére
Tokegyszeru: mivel a sportfogadas osszerteke negativ (a rendszer mukodtetesenek koltsege lejon belole), nem letezhet nyero algoritmus, mert annak akkor is nyeronek kene lennie, ha mindenki ugyanugy jatszik, az pedig ertelemszeruen ellentmondas.
De, van kozom hozza, vedd ezt fogyasztovedelmi kuldetesnek. Most hogy egy durva hasonlatot irjak, az szerinted erintett engem, hogy hanyan vettek fel anno epitkezesre devizahitelt, es probaltuk lebeszelni oket? Most mi fizetjuk az o buktajukat. Tehat jobb lett volna idoben minel tobb embert figyelmeztetni.
Egyebkent ha mar visszavalaszoltal: a 10e Ft-odbol, ami mar akkor is megvolt, mekkora toket sikerult eddig kovacsolnod?
Pokerbol is kivancsi lennek, hogy hany % el meg. Mert van az hogy lehuzod a szorakozasert penzt fizetni hajlando kulfoldieket (eddig semmi gond, win-win), de az csak alacsony teteken megy, amibol max. egy min.ber alatti fiz.kiegeszites tud kijonni...
Megjegyzem, en nem penzugyi vonalon mozgok, "csak" matematikus vagyok es programozo. -
axioma
veterán
válasz
Vandit. #27852 üzenetére
En orulok hogy ide irtad (voltal kenytelen irni), mert igy van alkalmam ramutatni, hogy mennyire karos amit csinalsz. Nem mindenki ert annyira a penzugyekhez (jon a regi mantram: nulla altalanos penzugyi oktatas), hogy atlassa: nem lehet mukodo, amit ajanlasz. Es nem mindenki volt itt egy(?) eve, hogy tudja: akkor arra panaszkodtal, hogy neked minimalis tokevel sok ido (talan pont 1-2 ev, most nem kerestem vissza) lenne amire lenne mit befektetned, es lathatoan me'g mindig nem jott az se ossze.
Igen, karosnak tartom a megjelenesedet akar a topikban, akar privatban. A fuggoseg a te dolgod (az is hogy van-e vagy sem), de tudatlanok bepalizasa az nem. A topik egymas segiteserol szol, ezert igenis van itt helye annak a velemenynek (minden hsz. automatikusan velemeny), hogy a te bizniszedbe nem szabad beszallni.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Vandit. #26411 üzenetére
en ismerek eleg sok emberket akinek van megtakaritasa egeszen 100-200 millioig, jellemzen also hangon 12-15 orat toltak akar 10 evekig, es mellette nem jartak kocsmaba stb. van aki egyetem utan kb 10 evvel top menedzser lett meg van aki erettsegiig se jutott el csak kinezte kb mivel lehet ugyeskedni es elkezdte tolni orrba szajba a melot. van aki kinaba, nemetorszagba volt fejlesztomernok evekig mar a 90es evek vegen 22-25 evesen. volt aki hazakat epult 17-18 eves koratol kezdve faterja mellett aki komuves volt, es kozben az egesz csalad kikupalta magat epiteszmernoki, gepeszmernoki szintig. egy ido utan(8-10 ev) mar nem kellett feltetlen fognia a lapatot se. es akkor hozzáteszem h igazabol nem is ismerek sok embert valojaban..
meg akkor meg ugye egy rakas az "ujhullamos" unios nyitas ota idegenbe szakadt legiosok kozott is tudsz keresgelni onerobol valahova eljutott emberkeket. egesz komoly cégeknél melozva pl ferrari, f1es cegek, rolls-royce stb helyeken tervezomernoki szintekig
a legfontosabb h tuzz ki valamit, lehetoleg aminek van realitasa es hajts ra mint az allat, ha meg szereted is az kulon bonusz, megtobb esely a sikerre. ill probalkozni kell tobb iranyba ha nem jon be, de ne fel evente valtsal.
pl pokerban is siman vannak nagyon sikeres emberek, Belabacsi nev nem tudom mond-e valamit. bar megmondom oszinten sok eve nem kovetem azt a temat szal passz mi lett velük azóta -
válasz
Vandit. #26410 üzenetére
Egyetem vége felé 1,5 milliós tartozásom volt diákhitel... Programozónak tanultam... Itthon élek / dolgozok.(9,5 éve dolgozom) Jelenleg házat építünk. Van benne örökség is, de százalékosan kb így néz ki:
- párom és az én megtakarításom (munkából): 60%
- örökség és szülői támogatás: 15%
- hitel: 25%A hitelt törlesztjük elsőnek vissza, de a szülői támogatást amint ki tudjuk termelni, akkor abból lakást szeretnék a közelben venni majd a szülőknek ha már idősebbek lesznek és közelebb akarnak költözni hozzánk.
Én 16 órázok cirka 3-4 éve, párom 12 órákat tol...
-
Vandit.
addikt
válasz
Vandit. #26410 üzenetére
Lejárt a szerk idő:
Az nem önerő, hogy valaki mondjuk örököl egy lakást eladja és abból van pénze, amit be tud fektetni vagy forgatni tudja. Nyilván van olyan ember is, hogy ha van 10 milliója, de segg hülye és nem tud vele mit kezdeni, viszont nem ez a jellemző szerintem.
Az önerő az, hogy dolgozik az ember és minden hónapban el tud rakni 10 k-t és 5 év múlva van 600 k-ja, amit befektet adott esetben. Ez az önerő szerintem, persze lehet rosszul látom ezt is. -
attiati
veterán
válasz
Vandit. #26401 üzenetére
Nem, nem értünk egyet. Rég volt ekkora munkaerőhiány kétkezi munkásból.
Este fáradtan beállnék tesco pénztárba 1 hónapra másodállásban vagy akárhova és függetleníteném magam attól, hogy mástól kérjek pénzt, vagy másokat kelljen meggyőznöm az ötletemről, plusz még egy csomó haragost szerezzek a nagy győzködés közben.
De nyugodtan csináld, engem nem zavar. -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Vandit. #26381 üzenetére
tényleg h all a projekt?
mivel en sok evvel ezelottrol ismerlek innen egy masik topicbol talan elhiszed h nem kotekedesbol irom, akkor azt hiszem kb 200k-nal jartal. 2 ev alatt mi lett belole?nekem tozsden januar ota kb 15% van, de ez csak veletlen, hosszu tavra 5%ot szeretnek elerni, szal 3 ev mulva is elegedett lennek a jelenlegi 15 %al durvan.. furcsa, eloszor meg kellett valtoztatnom az elvarasokat h realisan tudjam ertekelni az eredményt. ebben mai napig elevulhetetlen szerepe van PEZnek, csak sajna mar nem tartot kontaktot fel eve.
-
attiati
veterán
válasz
Vandit. #26395 üzenetére
a létező legrosszabb választ adtad szerintem
van egy ötleted (függetlenül attól, hogy az mi), és nem vállalod a kockázatot, hanem mástól várod a megoldást
Kb egy hétig koplalnék, 2. 3. munkahelyet vállalnék, amíg össze nem jön a plusz pénz.
Aztán utána megvalósítanám a tervemet.
Ha már egyszer ennyire jó a hozam/kockázat várakozásod, és ennyire kis kezdőtőkével elérhető.Ez így teljesen hiteltelen, te is tudod. Vagy megcsinálod egyedül, vagy szerintem hagyd a témát.
-
-
válasz
Vandit. #21794 üzenetére
és még mindig tartom azt, hogy 1 év alatt 500k-ra 900-at fizetnék vissza.
Itt a valódi ígéreted: 2M*1,05*1,05*1,05*1,05*1,05*1,05 / (6x2 hónap)
34% / év !mínusz! a te sarcod az ötletért. 500k-ból 670k (170k/év) lesz !feltéve!, hogy te magad, csak 170k felett részesülsz hozamban. Ha +400k-ban részesülsz, akkor örülsz, a befektető arra a biztosabb 170k-ra hajt. Azért ennyi, mert üzletben pesszimistán tervezünk.Ha pedig egy kockázatelemzés beindul... Egy földművelő is látja, ha 2 milliót költ egy céleszközre, akkor 680k/évvel 3 év alatt térül meg. Nálad jól hangzik, hogy likvid, csak 3 éven belül bármikor leléphetsz a tőkével. Én legalábbis nem tudok olyan jogi tapasztalattal rendelkező üzletembert, aki szerződéssel védeni tudná a "műveletedbe/akciódba" való befektetését.
A #21792 és #21794 számai és megfogalmazása szembemennek egymással, a hitelességedet a föld alá romboltad. Építsd újra.
-
válasz
Vandit. #21997 üzenetére
Persze hogy ezt csinalnam, biztos hogy nem f*nam ossze a topicot eves 400% kamat igeretekkel, amikor ott van rengeteg ceg aki hitelt ad a semmire, eves 40%-ra. Vagy nem logikus? Es bocs, de neked kis penz kell, pont annyira hihetetlen hogy CSAK digitalis koldulassal tudod osszeszedni forumon, mint amennyit igersz ra. Felolem nyugodtan adhat neked barki barmennyit, nem sajnalom se toled se tole, nem zavarjuk egymas koreit. Es bocs hogy elfelejtettem hogy mar mondtam egyszer, es megint felhoztam.
"bukta eselye elenyeszo" es tarsai: nem akarok belemenni, naponta lathatod ezt a vegletekig csiszolt es atgondolt "duplazzunk minden buko utan amig nem nyerunk" strategia melle irva.
-
PazsitZ
addikt
válasz
Vandit. #21997 üzenetére
Azert nem tufom feltunt-e, hogy folyamatosan ellenmondasz onmagadnak.
Neha tuti biztos 101% a biznisz, maskor lehet benne buko, de te nem foglalkozol a negativ dolgokkal. Meg velemdnyed szerint nagy isszegnel nem johet ossze annyi buko szeria.
No, mimdegy, bocai, csak ugy feltunt, az ellentmondas sokadjara is. -
válasz
Vandit. #21995 üzenetére
Es miert nem veszel fel gyorshitelt? Provident szivesen kihozza hazhoz neked, hetvegen is. Amilyen kamatokat igergetsz, olcsobb, egyszerubb mint itt tapadni. Vagy ugy gondolod, hogy ha bebukod, providentnek vissza is kell fizetni, a forumtarsaknak meg szettarni a kezeidet hogy hat tudtuk hogy bennevot.
-
törölt tag
válasz
Vandit. #21841 üzenetére
egyik cimborám van így rákattanva mint te. Számomra totál ismeretlen z osztályos meccsekre fogad és többszáz rongyot csinál pluszban, mellékesen. Viszont, ha nem j ön ki a lépés akkor 1-2ezer eurót elszór 1 hét alatt...
Összességében pluszban van minden naptári év végén, de nem annyival, hogy meg tudjon belőle élni.
Én simán elfogadom, h te is úgy tolod mint a cimborám, csak nyugodtabb vérmérséklettel. De szerintem ez van olyan kockázatos mint a tőzsde, ha beszopsz egy levajazott meccset. Kivéve, ha te vajaztad le
-
Bati0501
őstag
válasz
Vandit. #21871 üzenetére
Engem is megkerestél az ajánlatoddal,de annyira ködösen írod itt is...nem akartam beírni,csak már annyi ideje van errôl szó...
Meg a megvalósítás is...szerződés meg elôre átutalni a pénzt?Az miért nem játszik,h megjátssza az ember,elküldi a historyt és onnan látod,h neked mennyi mani jár?(mondjuk az 50% nekem kissé meredek)
Bizalom kérdése...Na mindegy, kívánom,h jöjjenek be a tippjeid és ne legyen szükséged "befektetôkre".
-
G.W.
újonc
válasz
Vandit. #21715 üzenetére
Na, most figyelj cimbi!
Én befektetéseket kerestem és úgy akadtam erre az oldalra, azon belül pedig a Te szövegedre!Rendelkezem több milla likvid tőkével és szívesen benyomnám valahová, ahol értelmes kamatot lehetne rá kapni, ezért (amennyiben nem kamuzol itt össze-vissza!) az alábbiakat javaslom:
1./ 10 alkalommal közöld a nagy nyilvánosság előtt a "tuti" tippjeidet, az általad optimálisnak tartott befektetési összeggel (ami akár százezres is lehet!) és
2./ amennyiben min. 5 % nyereség mutatkozik, akkor megtámogatlak több millával és bizonyíthatsz élesben is! (de akkor már nekem és kizárólag privátban!)Nos, kiscsávó, érdeklődve várom/várjuk a tippjeidet, amiből kiderülhet, hogy csak össze-vissza hablatyolsz, vagy van reális alapja is a nagy dumádnak!
Megjegyezném, semmiféle kifogást nem fogadok el, hogy miért nem adod meg a tippeket, hiszen neked tök mindegy, hogy más nyer-e, ha Te nem tudsz játszani, mert nincs elég tőkéd és ez az egyedüli lehetőséged a játékhoz!
Én viszont, ha bizonyítasz, tartom a milliós befektetési lehetőséget, nálam ez nem gond!Nos, mit lépsz?!
Greg -
apatyas
Korrektor
válasz
Vandit. #21820 üzenetére
Lássuk, tegyünk egy próbát. Tegyük fel hogy szerzek neked munkát, amiért fizetést kapsz. Ennek a negyedét én kapom, a többit felteheted a fogadáson. Az ott szerzett bevételed szintén negyedére igényt tartok. Jóhiszeműen bízok benned hogy nem tünteted el.
Ez hogy fest neked? Illetve, mihez értesz? -
PazsitZ
addikt
válasz
Vandit. #21817 üzenetére
tehát a jó és pozitív dolgokra koncentrálok, mintsem a negatívra
Tudod ez nagyon szép és jó életfilozófia. Viszont a valóságtól mesze van. Az, hogy inkább figyelmen kívűl hagyod a kemény realitást, pontosan azt jelenti, h nem veszed figyelembe a kockázatot.
Nem fogom elkezdeni magyarázni, látszólag nem is érdekel, inkább mindenki más a hülye
.
Pedig ha picit keresel biztos megtalálod a neten. Sőt lehet meg is találtad, sak te ugye nem koncentrálsz a negatív dolgokra. -
válasz
Vandit. #21813 üzenetére
Tehat nincs adatsorod, ami megerositene a strategiadat, de azert biztos vagy benne, hogy menni fog. Na ezert szkeptikusak itt sokan.
Az adatsor nem szukseges a sikerhez, hanem egy indikatora a sikernek. Te egyelore nem mutatod semmilyen jelet annak, hogy valoban jol csinalod:
- nincs mogotted X evnyi kifejezetten nyereseges sportfogadas
- nincs penzed
- es, ami a legrosszabb, nem erted, hogy ezek miert problemak -
válasz
Vandit. #21794 üzenetére
most komolyan, szerinted milyen hátszél szükséges ahhoz, hogy az ember összeszedjen mondjuk egy millió forintot? (amiből a módszereddel egy év alatt 23 milliót tudnál csinálni)
ha valóban képes vagy olyan hiper-szuper statisztikai elemzéseket, előrejelzéseket gyártani, akkor nem lehetsz buta ember, de valahogy rendes munkával még sem voltál képes összeszedni még ennyi pénzt se. tehát valahol sántít a történet
de ha még ismerősöktől, barátoktól sem sikerült összeszedni egy kis tőkét és egy nyilvános fórumon kuncsorogsz utána, annál tényleg nem kell több bizonyíték arra vonatkozóan, hogy egy forintot ne adjon neked az ember
-
válasz
Vandit. #21794 üzenetére
Jo, hagyjuk. Olvasd mar vissza miket irtal vissza a havi 30%-rol, mert nem remlik az a resz hogy "de minimum 2%". 2 millabol egy ev alatt 50 millat kene csinalnod, nem 2.5-ot. Nem mintha nem lenne halal mindegy mit irsz, mert A) kamu/totalisan el vagy tevedve par honap tapasztalat/backtest utan B) te vagy a legokosabb ember a vilagon, vagy ha nem, akkor a tobbi véglény nem szeretne egy ev alatt milliardos lenni C) illegalis/arbitrazs, es a csattanojat nem fogod szeretni (jobb esetben par tiz/szazezer nyero utan le leszel allitva es megkerik hogy huzz a sunyiba)
-
axioma
veterán
válasz
Vandit. #21781 üzenetére
Na latod, hogy nem erted. Ahol "trukk" van, mint a hitelkartyanal, ott latszik hogy ki es miert ad penzt a rendszerbe. Ehhez hasonlo me'g a lakastakarek, az adott celra pont ugyanilyen lathato plusz penzbearamlas (amugy az is csak egy kicsit szokatlan szabalyu fogyasztoi csoport... na meg sokkal jobban szabalyzott). Ezekbe a mellekes feltetelek elfogadasaval latszik, hogy erdemes beszallni, de nincs is titkos osszetevo, mint neked a csodaalgo. Ami vagy van, vagy csak hiszed hogy van.
Az a baj, hogy sose fog kiderulni, ha tevedtel, es az sem, hogy mennyire. En volt hogy magat kepzett befektetesi tanacsadonak tarto (tenyleg volt is papirja, mert hivatalosan kozvetithetett) embernek nem tudtam magyarazattal megerttetni, hogy _hazudik_ (hamis szamokat mond) a webcimen leirt mukodesi modszerben (valahol egy 2-es szorzo pluszban bennemaradt, a tokegyujtest eredetileg 20e, majd a masodik szakaszban 10e-rel vegezte a modell, de a - szinten altala kitalalt - hozamokkal felszorzasnal mindkettonel a 20e-est vette figyelembe. De utanaszamolni ha tudott is volna, nem akart, mert "A" nagyonokos xy befektetore hivatkozott, hogy az tuti jol rakta ossze, es igy mukodik. Aztan en a pszaf-nek jeleztem, aztan mintha egy ev mulva mar a modositott szamokkal lattam volna... ahogy mar nem annyira volt bomba befektetes, de addigra mar jopar embert bepalizott, plusz beszedte a jutalekot.
Ilyesmit sejtek itt is. Valahol csunyan elszamoltad magad, csak nem veszed eszre. -
lajafix
addikt
-
axioma
veterán
válasz
Vandit. #21769 üzenetére
A jatek kedveert tegyuk fel most eyg pillanatra, hogy valoban igaz: van neked egy olyan modszered vagy algoritmusod vagy akarmid, amivel tenyleg 1 honap alatt 30% garantalt nyereseget csinalsz netto.
Eddig a sportfogadasi osszegyenleg volt mondjuk 90% (exhas, gozom sincs a szektorrol, csak matekolok), de te elinditod a vallalkozast, es lesz olyan hulye (csak mondjuk IQ100 alatt kene keresned, ami itt nem jellemzo), aki penzt is ad neked.
Ebben az esetben a sportfogadasi osszegyenleg amint erezheto mennyisegu penzzel csinalod, a rajtad kivul eso fogadokra vetitve rogton esik. Ettol meg a rendszer vagy azzal egyensulyozza ki magat, hogy ezt a trukkot tiltja, vagy azzal, hogy az atlag vesztok egyre tobbet buknak, egyre kevesbe tolnak bele penzt, nem lesz mibol jusson neked 30%. A hitelkartyas visszaterites + DKJ jatek is csak egy ideig ment, ma mar szinte mindenhol megszuntettek, pedig annyira nem is lett nyilvanos, es nem is annyira feltuno "iparag", mint a sportfogadas (bar te'ny, hogy a rendes felmondasok es a mak vasarlasok visszateritesenek kiszedegetese utan az igazi koporsoszog a buliba a tr.ado lett). Pedig az nem is valoszinusegi, hanem fixen szamolhato bevetel volt kis befektetessel. -
_BM_
senior tag
válasz
Vandit. #21739 üzenetére
"16 ezerből csináltam tisztán 34 ezret..."
16 ezerből én is csinálok 34 ezret, de 2 millióból örülök, ha 2,1 millát csinálok egy év alatt. Nem mindegy, hogy mekkora pénzzel szórakozik az ember. Teljesen más világ. Minél nagyobb a lóvé, annál intenzívebb a kézremegés, ami negatívan befolyásolja a sikert.
-
válasz
Vandit. #21761 üzenetére
Szenzációs személyi kölcsön lehetőség! Akár 6 millió forint fedezet nélkül! Gyorsan pénzre van szüksége? A legjobb személyi kölcsön megoldást keresi?
Miért kihagyhatatlan ez az ajánlat?
Igényelhető kölcsönösszeg 500eft és 6 millió forint között
Nincsen előzetes költség
Csak banki hitel, nem fogyasztói csoport
Még a regisztráció napján megkeressük
Forint alapon árfolyamkockázat nélkül
Nem szükséges ingatlanfedezetHa erdekel ez a kihagyhatatlan lehetoseg, szolj, egy ev alatt 140 misit csinalsz belole alaphangon, utolso havi nyerodert (30+ milla) szivesen megadom a linket.
-
törölt tag
válasz
Vandit. #21721 üzenetére
Nem én vagyok komolytalan, te nem vetted a fáradtságot/nincs meg hozzá az elemi matematikai eszköztárad, hogy kicsit is utána számolj, mit állítasz. Konkrétan azt, hogy ha Matolcsy ad neked egy forintot, te tíz év alatt kitermeled a magyar államadósságot, ha rosszul muzsikál a befektetés.
-
törölt tag
válasz
Vandit. #21717 üzenetére
És most 20, vagy 30%? Nagyon nem mindegy, mert van egy fölösleges ezresem, és előbbi esetén öt év múlva csak szaros 56 milliót hoz, de a harminc százalék az 6 milliárd lenne, meg egy kis apró. Felcsigáztál, mert akkor legrosszabb esetben 6-7 év múlva elmehetnék nyugdíjba valami trópusi szigetre.
Vagy van jobb öteletem is! Ha 30%-on benntartom 10 évet, lesz 47 BILLIÁRD forintom, abból 1884-szer kifizetem az államadósságot, csak mert jófej vagyok, a maradékból veszek magamnak egy országot, mondjuk Svájcot, meg hozzá tengerpartot olaszoktól/franciáktól.
Húúú b*szki, ahogy belegondolok, egyre izgatottabb leszek, hova küldjem az 1000 forintot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3111
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest