- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz
koxkids #133216 üzenetére
Továbbá kicsit az nem tiszta, hogy oké, nyitok most TBSZ-t, ami 5 év után adómentes (itthon). Mi történik akkor ha én tegyük fel,
két év múlva kapok külföldön egy munka lehetőséget? Akkor majd az 5 év mikor lejár, az akkori ország adózási szabályai kell mindent megtennem, de addig semmi “gondom”, ugye?
de lesz, az ottani szabályok szerint kell majd vele foglalkoznod 2 év után
-
tlac
nagyúr
válasz
tototos #132936 üzenetére
Szintén zenész a TBSZ módosítás miatti kivétel még decemberben.
ezen én is sokat gondolkoztam, hogy idő előtt eladjam-e a pmáp-okat, csak, hogy még betoljam év végén a tbsz-be
de arra jutottam, hogy a fix 18-19%-os kamatokat nem éri meg felváltani a bizonytalanra
főleg, hogy addigra már menetelt kb. ugyanennyit a tőzsde, ami azért nem a szokásosde a tanulság nekem az, hogy nem annyira érdemes nyomásra cselekedni, főleg nem kapkodni
-
tlac
nagyúr
válasz
360xbox360 #132731 üzenetére
jó az, 4%-os kamat van a névértékre, így lényegében valamivel 8% feletti kamatod van a berakott pénzre
nekem is hasonlóan van -
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
Mercutio_ #132639 üzenetére
minden része elintézhető online, akár most is
nyesz tényleg csak pár kattintásha van george-od is, akkor a future-t is be lehet onnan kattintgatni
egyéb esetben utalni kell megadott közleménnyel
(elég utolsó pillanat, de majd max. panaszkodsz, hogy te elindítottad)
[link] -
-
-
tlac
nagyúr
válasz
boti19871125 #132416 üzenetére
említetted nekik a költözést is vagy mire hivatkoztál?
-
tlac
nagyúr
válasz
anonymus89 #132402 üzenetére
valami van: [kép]
-
tlac
nagyúr
válasz
SzekeresPeti #132394 üzenetére
szerintem nem
a forint utalás a revolutról valami random gyűjtőszámláról fog menni -
tlac
nagyúr
válasz
SzekeresPeti #132343 üzenetére
nem kötelező megadni a számlaszámot, a közlemény legyen jó
én utaltam már forintot ib-re revo-ról gond nélkül
előtte beállítottam az ib-nél, hogy menni fog -
tlac
nagyúr
válasz
anonymus89 #132371 üzenetére
az 1% bünti a névértékre megy, nem a kamatra
-
tlac
nagyúr
válasz
bigdady #132366 üzenetére
van egy olyan opció még az egészségpénztáraknál, hogy le lehet kötni ott a pénzt, de kivenni ettől még nem fogod tudni
"24 hónapra lekötheted az egészségszámládon lévő összeget vagy annak egy részét. A lekötött összeg után további 10% adóvisszatérítés vehető igénybe (az évi 150 ezer forintos keret erejéig)"
az alacsony kamatok idejében nem volt rossz, most ez csak akkor jó ha nagyon felgyűlt a számlán a pénzed és nem tudsz vele mit kezdeni
-
tlac
nagyúr
válasz
Celithrandi #132306 üzenetére
pedig abba a topikba belefér spekulációs beszélgetés is
néha szokott arról is szól lenni ott -
tlac
nagyúr
válasz
net91 #132279 üzenetére
a vétel gombra nekem sem adja ki rendesen az adatokat, de ha a nevére rákattintok, akkor igen
itt megnéztem, hogy mennyibe került, átszámoltam forintra és megadtam egy 14500-as limites vásárlást, ami teljesült is azonnal
az utolsó kötésnél valószínűleg én vagyok, az ár és idő is stimmel -
tlac
nagyúr
válasz
Yellow73_a #132131 üzenetére
pár nap, talán T+2
eladása viszont viszont még lassabb(de egyébként elvileg 20k elég)
-
tlac
nagyúr
válasz
Yellow73_a #132077 üzenetére
azért olvasd el az apró betűs részeket, mert az értékpapírszámla csak max. 2 évig fix és állománydíjmentes ha rendeszesen veszed a future csomagot is mellette
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
Yager01 #131748 üzenetére
úgy tudod elkerülni teljesen a költségeket, hogy az utolsó 2 adójóváírást kihagyod
átalakításnál elvileg az új tbsz gyűjtőévre esik és utána ezt rögtön töröd is felerste tájékoztatóból (pdf): [link]
Ha a NYESZ-R számla TBSZ számlára történő átvezetéssel szűnik meg és e számlád után vettél igénybe adójóváírást, akkor az átvezetés évében és az azt megelőző évben jóváírt adójóváírást 20%-kal növelten kell visszafizetned önadózással.
PredatorZoli fejtegetései is itt vannak: [link]
-
tlac
nagyúr
-
-
tlac
nagyúr
válasz
fecus #130614 üzenetére
hm, nem rossz ötlet, köszi
amúgy visszaolvasgatva a topikban, láttam, hogy itt-ott elengedték, meghosszabbították stb., de ez így nem jött szembe
még a randomtól kerültem át ide
egyelőre ingyenes a future-os szórakozás miatt, így most nem játszanám meg, de később jól jöhet még
bár eddig rendszeresen meghosszabbítgatták ezt akciót, de ki tudja, lehet mire kifutok a korábbi 2 éves kedvezményből, már nem lesz
-
tlac
nagyúr
válasz
PredatorZoli #130611 üzenetére
ahha, köszi, jogos, a másodiknál benéztem
akkor viszont ha nem akarok rizikózni, ez az út van, pedig még bő félévig ingyen lenne
-
tlac
nagyúr
csak mostanában vettem észre, hogy az erste future akció kiegészült a nyesz-szel
eddig a sima értékpapírszámlára utalgattam a állománydíj és havidíj nullázása miattjól értem, hogy megy ez a trükk, hogy ha nyitok egy nyesz számlát náluk és átirányítom a future vételeket ide, akkor 2 évre tudom nullázni ismét?
és ha még fél év múlva is lesz ez az akció, akkor visszatérve a nyeszről a korábbira, ismét újraindul a 2 év?
-
tlac
nagyúr
válasz
DarkByte #119154 üzenetére
igen, 2 munkanapot én is olvastam
de arra is figyelni kell, hogy ha a munkaidejük után csinálod, az már a következő munkanapra esik
a péntek meg még kritikusabb, mert akkor rövidebb ideig vannak szerintemszóval ezért kérdeztem úgy, hogy melyik az az utolsó pillanat
de lehet 20. csütörtök este így akkor a legnyugisabb, mert akkor már pénteki árfolyammal számolnak, ha jól gondolkozunk -
tlac
nagyúr
a dkj D240626-nak mi az utolsó pillanata, amikor még lejárat előtt el tudom adni?
-
-
tlac
nagyúr
válasz
axioma #116133 üzenetére
rosszul tudod, valójában a magyar kriptós adózási jogszabályok egészen kedvezőek
[link]
67/C. §Ügyleti nyereséget kell megállapítani a meghaladó rész tekintetében akkor, ha a tárgyévi ügyletek révén megszerzett bevételek összege meghaladja a kriptoeszközök megszerzésére és az ügyletekhez kapcsolódó díjakra, jutalékokra – ideértve a konkrét ügylethez nem kapcsolódó, de a kriptoeszközök tartásával összefüggő tárgyévi igazolt kiadásokat is – fordított tárgyévi igazolt kiadásokat. Ügyleti veszteséget kell megállapítani (a meghaladó rész tekintetében) akkor, ha az említett tárgyévi kiadások összege meghaladja a tárgyévi bevételek összegét, abban az esetben is, ha a tárgyévben ügyleti bevétel szerzése nem történt.
Ha a magánszemély az adóévben, az adóévet megelőző évben, vagy az adóévet megelőző két évben kriptoeszközzel végrehajtott ügyletből származó veszteséget ért el és azt a veszteség keletkezésének évéről szóló adóbevallásában feltünteti, adókiegyenlítésre jogosult, amelyet az adóbevallásában megfizetett adóként érvényesíthet a (6) és (7) bekezdés szerint.
-
tlac
nagyúr
válasz
#01110937 #116131 üzenetére
abban igazad van, hogy ha olcsóbban kellene eladnod, mint ahogy vetted, az probléma
de ha nézünk egy ideális esetet, akkor ez a forgatókönyv:
2021-ben csak vettél kriptót, beírtad az adóbevallásba is veszteségként 2022-ben
2022-ben is csak vettél kriptót, beírtad az adóbevallásba ezt is veszteségként 2023-ban
2023 év végén eladtad az egészet többért, mint amennyiért vetted és 2024-ben adóbevallásnál a különbözetre megfizeted a 15%-os adót (3 évet tudtál lefedni)
2024 elején újravásároltad, ezt majd beírod 2025-ben az adóbevallásba szintén veszteségként (újra ketyeg a 3 év)2023 év vége és 2024 eleje között csak pár napig maradsz kriptó nélkül
de egyébként van kriptó adós topik is: [link]
-
tlac
nagyúr
válasz
Dare2Live #116082 üzenetére
az állam nem tudja a walleten lévő BTC/ETHt... elvenni, nem tudja megadóztatni, azt se tudja rendelekezek e vele, mennyivel
az adózás része csak részben igaz
ha nem tbsz-re veszed, akkor érdemes jelezni a nav felé, hogy mennyi forintot toltál bele, mert aztán szembe állítható a nyereséggel, veszteséggel
ha meg később visszaváltod vagy veszel belőle valamit, akkor azt figyelembe kell szintén venni adózásnál
más kérdés, hogy esetleg elsunnyogod -
tlac
nagyúr
sok az OTP (nekem is van ill. van barátom akinek hasonló %-ban van, mint neked)
az otp-t 10000 alatt vásárolgattam átlagban, az elég szépet ment, persze ott a kockázat
ha lenne ötletem, hogy mibe kellene átforgatni, most egész jó alkalom is lenne eladni (régóta szinte folyamatosan emelkedik, eur-nak is épp jó az árfolyama)- kicsit kevés az US SC
- a fejlődőaz egyszerűbb small capra gondolsz vagy a value-val súlyozottra?
az előbbi annyira talán úgy nem jó "nyersen"a fejlődőeket nem tudom, önmagában nem biztos, hogy vennék
a VWCE-vel meg egy kicsi van már
ennek utána kellene alaposabban néznem, ötletnek jó, mert nekem is eszembe jutott már -
tlac
nagyúr
válasz
torma99 #111672 üzenetére
ez volt az eredeti üzenetem: [link]
nem egy konkrét portfóliót kértem, hanem mint ahogy te is írod, olyan mint egy pizza, ezzel akarok valamit kezdenia VWCE mellett az szólt, hogy abban elég jól benne van gyakorlatilag minden
a többi value-s, momentum-os, faktoros mellett, hogy hátha ezekkel lehetne "extra" hozamot elérni
(ezzel kapcsolatban is volt egy kérdésem, hogy így ennek egyáltalán van-e értelme
de majd akkor megpróbálkozok inkább valami portfolio optimizer-rel) -
-
tlac
nagyúr
válasz
SzGee #111653 üzenetére
Szerintem olyan portfóliót tarts, ami neked megfelelő... Hogy ezek miből állnak, azok az egyéni elvárásaidnak feleljenek meg... Hiába mondanám, hogy én nem tartanék OTP-t, ha neked meg szimpatikus a cég...
az otp-t én is ilyen kezdők hibájának tartom már utólag buy and hold-ra (viszont szerencsém lett vele, mert szépen menetelt, de nem volt megalapozott döntés)
szóval az, hogy én mit tartok megfelelőnek, az nem biztos, hogy valójában is az lesz -
tlac
nagyúr
válasz
aAron_ #111650 üzenetére
Szerintem két út van: vagy sok utána olvasással, kutatással kialakítasz egy magadnak megfelelő, komplexebb stratégiát, amiben megbízol hosszú távon is, vagy megveszed a piacot, ami legalább biztosan olcsó és egyszerű.
végül is igen, de szerettem volna rövidebbre vágni az utat
nem tudom, hogy a rengeteg kutatás egyáltalán megtérülne-e
ha így nézzük, akkor az all-world-öt kell a legjobban hizlalnom -
tlac
nagyúr
Van egy ilyen portfólióm, amihez egy kis tanácsot kérnék. Valószínűleg nem túl értelmes, úgy készült, hogy amiket megértettem, azokat megvettem. Így először a magyar részvények kerültek be, aztán az S&P500, majd all-world etf, pár faktoros ETF (momentum, multi) és végül a value-osok.
Itt a részvény, ETF láb (kötvényeket, kötvény ETF-eket kihagytam belőle):
10,92% db x MSCI World Momentum Factor UCITS ETF (DR)1C
16,95% iShares Core S&P 500 UCITS ETF Acc
12,16% JPM Global Equity Multi-Factor UCITS ETF - USD acc
2,61% MOL
12,74% OTP
1,81% RICHTER
5,36% SPDR MSCI Europe Small Cap Val Weighted UCITS ETF
4,43% SPDR MSCI USA Small Cap Value Weighted UCITS ETF
14,29% Vanguard FTSE All-World UCITS ETF USD Acc
9,23% Xtrackers MSCI World Value UCITS ETF 1C
9,50% pénzSzerintetek merre lenne érdemes tovább menni és normalizálni?
Gyanítom, hogy van benne bőven redundancia is.Pl. van értelme egyáltalán all-world mellett a faktoros etf-eknek?
Gondolok itt a multi-faktorosra jpgl-re és momentumosra. A momentum egy hosszú bika piacon nagyon szépen teljesítene, de nem tudom, hogy egyéb esetekben ezeknek lehet-e esetleg kockázat csökkentő hatásuk.Van még közel 10%-nyi pénz is, amit el kellene költeni. Ez év végén ment be TBSZ-re, így a mikulás rally-ról már lehet lemaradtam. De hátha lesz némi korrekció még mondjuk februárban, amíg kitalálom, hogy mi legyen vele.
Láttok valami olyan részt, amivel még érdemes lenne a bővíteni a portfóliót, ami most nagyon hiányzik vagy valamit átalakítani?
A magyar részvényeket is be tudom még áldozni rá. -
tlac
nagyúr
korábban beszéltük, hogy többünknek nem elérhető a future-os save csomag a george-ban
viszont most nekem már ott van (appban meg weben is): -
tlac
nagyúr
válasz
basaharc502 #110337 üzenetére
Kiutalták a 12.27-es dkj-t.
bankszámládra is megérkezett?
elvileg nekem is utalták automatikusan, de nem jött meg
-
tlac
nagyúr
válasz
PredatorZoli #109417 üzenetére
A vételi jutalékot is optimalizálni kell. Számolj úgy, hogy a hozam minden hónapban átlagosan 0,5%. Ezt vesd össze hogy mennyi hozamtól esel el hogy a vételi jutalékot kedvezőbbé tedd a nagyobb összevárt vásárlással.
ahha, köszi, ez így támpontnak jó
-
tlac
nagyúr
válasz
aAron_ #109409 üzenetére
Akkor kell vásárolni, ha a minimum díjat már megfelelően kompenzálja a várható hozam. Historikusan ez kb. kockázatmentes hozam + 5% market risk premium. EUR-ban tehát ~8% jelenleg. Könnyen algoritmizálható, nem kell a piacot időzíteni.
ez így logikus, de hogyan számolsz várható hozamot etf-re, amit épp X áron tudsz megvenni?
-
tlac
nagyúr
válasz
PredatorZoli #109408 üzenetére
Statisztikailag bizonyított tény, hogy nem éri meg esésre várni a vásárláshoz. Statisztikailag sokkal valószínűbb, hogy rosszul fogsz járni.
gondolom alapvetően amiatt, hogy a 100 éves időtávokon felfele meneteltünk
Ha több féle elem van az ember portfoliojában, akkor a vétellel való rebalansz eleve azt indikálja, hogy abból veszel ami kicsit le van maradva vagyis olcsóbb, hisz annak lecsökken a relatív aránya a portfolioban.
értem, amit írsz, bár itt is érzem az időzítés lehetőségét, hogy ha nem mindig fix időközönként vásárolsz vagy ha nem mikor fix összeg összejön
kis játék itt is megmaradhat, hogy várok még hátha olcsóbb lesz, vagy ha több dolog is elmászott az eredeti arányoktól, akkor lehet válogatnikár, hogy a másik bekezdésemre nem válaszoltál, arra nem tudom mire lenne az optimális
(azon kívül, hogy menjek ib-hez) -
tlac
nagyúr
válasz
PredatorZoli #109399 üzenetére
A piaci időzítéssel ne próbálkozz, mindig úgy fog érződni, hogy nem ez a jó beszálló hanem várni kell valamire.
én nem látom, hogy hogyan lehetne ezt elengedni
még te is irkálni szoktad, hogy ez meg az "akciós", így inkább azt veszelplusz másrészről ott van, hogy a magyarországi brókereknél van egy minimum díj, amit meg kell ugornod
így mindig elgondolkoztat, hogy most vegyem meg adott etf-et, ami most nagyon jó árnak tűnik még úgy is, hogy a min. díj miatt végül többet fizetek érte vagy inkább várjak még 1-2 hónapot (addig még eszi az infláció is), amikor meg már lehet elszáguldott -
tlac
nagyúr
Oda van írva: az ex-Random kedvezmény (számlánkénti díj és állományidíj-mentesség) jár le most.
ne legyél már ennyire ufó, nyilván nem azt kérdeztem, ami lejár...
hanem ezt:"Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy jelenlegi beállításod szerint reklámküldéshez nem járultál hozzá, így díjkedvezményt tartalmazó akciónkról nem tudunk tájékoztatást küldeni."
-
tlac
nagyúr
kaptam egy ilyen emailt az erste-től
tudja valaki, hogy milyen akcióra gondolhatnak? future?
esetleg valakinél engedélyezve vannak a reklámok?Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Random Capital Zrt. és az Erste Befektetési Zrt. egyesülésekor, a Random ügyfelei számára bevezetett egyedi, a fix és állományi díjakra vonatkozó számlavezetési díjkedvezmény 2023. december 31-én lejár. Január 1-től a mindenkor hatályos Online számlacsomag díjjegyzékében meghatározott díjak lesznek irányadóak.
Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy jelenlegi beállításod szerint reklámküldéshez nem járultál hozzá, így díjkedvezményt tartalmazó akciónkról nem tudunk tájékoztatást küldeni.
Ha ezen változtatnál, akkor NetBrokerben a személyes adatok között módosíthatod beállításodat.
-
tlac
nagyúr
válasz
axioma #106439 üzenetére
én ezért javasoltam még annak idején, hogy érdemes megvenni a hitelkártyakeret felére a prémiumot és azt tartani inkább, a másik feléből meg csak mindig visszatörleszteni körbeforgatással, akár önmagában revoluttal, dkj vadászat nélkül
full dkj vagy fél prémium kb. ugyanott van jelenleg, jövőre viszont az utóbbi jobb lesz várhatóan
-
tlac
nagyúr
válasz
axioma #106431 üzenetére
revolutnál nemzetközi utalással tudod csak visszahozni, ami lassú és nem bízok annyira bennük
webkincstár gyors és jobb, mert lehet "kamatoztatni" is dkj-ben
ott bőven 1% alatti a visszaváltási díj, így megéri idő előtt is felbontva (kockázat az, hogy ha valamiért emelkednének a kamatok)
(full pmáp az 1% miatt nem igazán alternatíva) -
tlac
nagyúr
válasz
noiq_nolife #106154 üzenetére
lehet csak te kaptál ilyen emailt, ezekre tudnál még válaszolni?
reklámot is kérted?
milyen email címről küldték?
melyik csomagban vagy? az online-ban? -
tlac
nagyúr
válasz
tothjozsef #106156 üzenetére
a mifid alapján nem vagy alkalmas rá
valószínűleg a kitöltésénél a befektetési jegyekre azt mondtad, hogy nem ismered
utólag is módosítható -
tlac
nagyúr
válasz
SzGee #106024 üzenetére
a keler-es dolog nekem is fura volt
épp most utaltam erste-ből és kiírta, hogy már meg is érkezettha mégsem hosszabbítják meg és nem lesz meg a kedvezmény, panaszkodni fogok, lesz mire hivatkoznom (összekötöttem ma a geoge-dzsal, save opció nem látszott, és utaltam 30. előtt, stb.)
de amúgy is valószínűleg fogok majd egy üzenet küldeni nekik, ahol kérek majd egy ellenőrzést, hogy minden rendben van-e, én nem fogom megvárni a jövő év elejét
-
tlac
nagyúr
visszahívott az erste investment, igyekeztem feltenni pár keresztkérdést is
-a future-os save nem fog látszódni a george-ban azoknál, akik az online csomagban vannak, ez nem hiba, szándékos
-így marad az utalásos módszer a kódokkal
-rendszeres utalás az attól lesz rendszeres, hogy rendszeresen beérkezik, akár az erstétől is utalgathatjuk kézzel, nem kell, hogy mindig ugyanazon a napon legyen
-ennek is valami T+x-es elszámolása van, aki délelőtt utalt, annak valószínűleg jó lesz, mert a T számít, nem baj, hogy nincs még meg
-aki még nem utalt, a szept. 30-ba már lehet nem fér bele, mert a keler-es számlaszámnál nincs az a gyors utalásos rendszer -
tlac
nagyúr
na én is felhívtam az erste-t, hát érdekes válaszokat kaptam
-bankos tel. szám: ha ma indítok a george-ból egy rendszeres future-os megbízást, akkor jó lesz, annak ellenére is, hogy az átvezetés nem ma történik meg
-investment-es szám: nem jó az előbbi
viszont azt mondja, hogy várhatóan meg lesz hosszabbítva, jövő héten kerülhet ki az új hirdetmény, de határozott választ nem tudott adni
plusz kérdeztem, hogy miért nincs ott a save, mifid-del jött, de végül megnézte a beállításaimat és az alapján meg kellene jelennie, utánakérdez, elvileg visszahív -
tlac
nagyúr
válasz
PredatorZoli #105975 üzenetére
hát a gyík azt mondja, hogy lehet változtatni
[link]meg említi még a mifid-et, hogy attól függ miket lehet kiválasztani, de én ennek az állítgatásával csak szűkíteni tudtam a lehetőségeket
-
tlac
nagyúr
válasz
PredatorZoli #105964 üzenetére
az nem opció, hogy most beállítunk egy rendszeres future cuccot valamire, ami épp elérhető a george-ban, aztán majd később változtatjuk?
-
tlac
nagyúr
válasz
PredatorZoli #105937 üzenetére
erstés számláról indítanád az esetit?
mert azt ők látni fogják
plusz, erre még tudnál válaszolni légyszi? [link] -
tlac
nagyúr
válasz
PredatorZoli #105904 üzenetére
miért nincs tbsz-re?
van egy gyűjtőévesem éppen még nálukvagy arra gondolsz, hogy miután megvetted, később eladod és pénzt visszautalod, átvezeted?
erste-nél van bankszámlám, elvileg ingyen át is tudnám vezetni, ami amúgy nem rossz ötlet, mert akkor a 20k-t mozgatnám oda-visszanormál értékpapírszámlán, hogy van ennél az adózása? nekem kell ezzel tökölnöm majd adóbevallásnál vagy automatán levonják belőle?
-
tlac
nagyúr
válasz
PredatorZoli #105899 üzenetére
tbsz-re 25k-t írnak, azt még ne felejtsük el
[link] (pdf)Az egyes befektetéscsomagok kódjai és vételi díjai az alábbi táblázatban találhatók. A díjszámítás alapja a beutalt/átvezetett összeg, a felszámított díj minden beutalás/átvezetés alkalmával a beutalt/átvezetett összegből levonásra kerül. A díjat az utalásban/megbízásban megadott értékpapírszámlához kapcsolódó normál, TBSZ számlán vagy nyugdíj-előtakarékossági (NYESZ-R) számlán terheljük. A befektetéscsomagok esetén a havonta egyösszegben minimálisan befektethető összeg 1,000 Ft, TBSZ befektetéscsomagok esetén pedig 25,000 Ft (ennél alacsonyabb havi egyösszegű átutalás esetén a beérkezett pénz nem kerül befektetésre). Kiskorú gyermek számára NYESZ-R számla nem nyitható.
-
tlac
nagyúr
válasz
donat_sz #105824 üzenetére
egy munkanappal a szept 30-i határidő előtt még nincs friss díjjegyzék, így lehet érdemes exRandomosként indítani a programot a kedvezményes időszakért cserébe?
gyanús, hogy igen
max. még a holnapot meg lehet várni, de ha mégis meghosszabbítanák később, akkor is csak 3 hónap kedvezményt buknánk el -
tlac
nagyúr
válasz
PredatorZoli #105634 üzenetére
igazad van, akkor a kérdés az aktiválására vonatkozik inkább
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest