- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Netfone
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Williamgrant #108 üzenetére
Rövidesen én is olyan járművel fogok munkába járni, amiben van végtelen töltési lehetőség
(Nem sokára olyan BKV buszok állnak forgalomba, amelyeken van USB töltőcsatlakozó
)
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
-
-
válasz
LurkerSheik #89 üzenetére
Userek nagyrésze lefossa a gyorstöltést…
Annyiból igazad van, hogy ha az userek jelentős részének fontos szempont lenne a gyorstöltés, akkor senki sem venne Samsung és Apple telefont.
Ettől függetlenül a gyorstöltés mindenkinek mást jelent, az én telefonomat 125 W-al lehetne tölteni, tehát ha az általam megszokott 60 W-al töltöm, az az én oldalamról nézve nem gyorstöltés, de ha Samsung/Apple oldalról nézem, akkor meg gyorstöltés
-
-
Bevallom, hogy rá kellett keresnem a guglin a "konzumidiotizmus" szó pontos jelentésére, mert eléggé halvány fogalmam volt csak arról, hogy mit is jelenthet
Aztán kicsit megnyugodtam, amikor egy helyen azt olvastam, hogy ez egy nagyon ritkán használt kifejezés, sokszor csakis azért használja valaki, hogy okosabbnak tűnjön a többieknél, egy vitában előnyre tegyen szert, mert a többieket elbizonytalanítja az, hogy nincsenek tisztában a szó pontos jelentésével
Szerintem van értelme az okostelefon használatának, hiszen lehet vele telefonálni és üzenetet küldeni, pluszban pedig egyben helyettesíti az órát, a fényképezőgépet, a videókamerát, a zsebszámológépet, a játékkonzolt, a térképet, az iránytűt, az újságot, a szótárt, a zenelejátszót, meg sok-sok más dolgot
[ Szerkesztve ]
-
Nekem 2025-ben teljesen jó lenne ha az új telefonok 2024 szintű műszaki tartalommal jelennének meg, de 2023 szintű árazásban
Na, azt hiszem, hogy erre biztosan nem gyúrnak a gyártók
-
-
A Samsungnak nemcsak akkuméretben, töltési sebességben, vastagságban kellene javulni, hogy versenyképes maradjon a fold/flip piacon.
Asszonynak Samsung Flip telefonja van, 8 hónapi (kímélő!) használat után elkezdett felválni a gyári kijelzővédő fólia a zsanérnál (ami ennél a telefonnál kicsit több, mint egy egyszerű hidrogél fólia).
A Samsung kijelzők jók, de flip/fold kivitelben még nem eléggé strapabírók
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megpróbáljuk megjósolni a 2025-ös évet, ami talán egy fokkal izgalmasabb lesz, mint a 2024-es.
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Francia AI-t használ a világ egyik legnagyobb autógyártója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiMedia lejátszók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest