- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Aktív témák
-
Raymond
titán
-
-
pukk
csendes tag
itt hozzászólné ka témához, ugyanis a Sof (az 1) és a Counter-Strike nem Q3 motor. a SoF 2 már Q3 motor de a CS az még mindig Half-Life motor még a mostani 1.6-os verzió is csak néhány pálya textúráját tupírozták meg.
amúgy arra leszek kíváncsi hogy tényleg lessz-e 30% plussz teljesítménye az Atiknak Source motor alatt :) még vmi: a Valve vezető engine programozója azt nyilatkozta (hivatalos közlemény nem én találtam ki): ''a régebbi DX7-es kártyák 200%-os teljesítményt fognak nyújtani a Half-Life2 és a CS:Source alatt.'' hát ha ez nekik összejön akkor érdekes lessz :U -
_cirmos_
őstag
aham, kapisgálom... de félreértettél, már 9100-em van ami 128 mb-os. és azt akartam mondani, hogy CoD alatt nem tapasztaltam azt a sebesség-különbséget a két kártya között (gef2mx és radeon 9100) amit egyébként a többi játék igazol.
ha jól értem akkor az ati optimalizálhat amit akar a driveren, a hardveres hiányosságokat nem tudja ellensúlyozni, ergo ezek a kártyák mindig le lesznek maradva opengl-ben az azonos kategóriájú nvidiákhoz képest. (gondolom az x-szériánál már nem voltak ilyen spúrok, legalábbis fura lenne)
L3zl13:
gyári catalyst-ot használok, ímmel-ámmal a legújabbat.
[Szerkesztve] -
_cirmos_
őstag
köszi szépen, valami ilyesmire gondoltam.:)) azt áruld el még nekem, hogy akkor megmarad az nvidia előnye opengl alatt, vagy be tudja hozni valahogy az ati? csak driver szinten vannak lemaradva a kanadai fiúk vagy egyszerűen hiányzik néhány olyan ''hardvertulajdonság'' amihez bizonyos progik használják az adott ''extension''-t? bocs ha hülyeséget kérdeztem, de számomra elég zavaró, hogy a régi gef2mx400-amon is remekül elszaladgált a CoD, és most az egyébként sokkal gyorsabb radeon 9100-on nincs az a látványos sebességnövekedés a játék alatt, a United Offensive pedig helyenként nagyon belassul, pedig annyival nem szebb mint az első rész...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest