- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic V2 - origami
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mishita
tag
Igen ezért van tidal meg apple music. Ha a CD minőséget elérné már bőven eleg lenne. De mivel a legtöbbet felhasználó valami alap dolgon hallgatja felesleges a Hi Res. Főleg hogy a telefonokban sincs normális dac, már pedig aki nem hifi b**i az be nyomja telefon és hallgatja valamilyen Bluetooth cucon. Én próbáltam pár barátot meg a feleségemet monitorozni. Spotify meg Apple Music volt össze hasonlítva. Próbáltuk soundbar/Bluetooth kapcsolaton, mindenkinek ugyan olyan volt mind kettő. Amikor meg néztük egy régi D osztályú erősítőn amihez jack csatlakozon ment a hang. Na ennél már volt olyan hogy ez jobban szól. De megint ott vagyunk hogy akit ismerek nem akkar külön ezért otthon hifit tartani. Persze ez az én szűk baráti köröm. De itt a fórumon olvasva se nagyon látom azt hogy mindenki külön hifit tartana otthon ez miatt. Így pedig teljesen felesleges a Hi Res. Főleg úgy hogy vezeték nélküli fülhallgatóból se sok van amin lehet hallgatni, ,vezetekesnél meg ha nem felső kategóriás telefonod van megint csak meg vagy lőve. Szerintem innentől kezdve az átlag felhasználónak felesleges a Hi Res. Már pedig biztos vagyok benne aki erre vágyik vagy meg veszi jó minőségben vagy tidal stb helyről stream-eli. De az tény hogy lehetne még rajta javítani,de nem kell a ló túloldalára esni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest