- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android szakmai topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Tisztelt jelenlévők!
A topikot bezárom, a Messengerrel kapcsolatos kérdéseket, segítségetek itt megkapjátok. ----->
Facebook és Messenger topik -
rii
nagyúr
sziasztok!
messengerben ki lehet kapcsolni a contact-ok felett, hogy egy sorban 3 ember is jelöl hogy online-ak?
a "create room" mellett? -
-
-
Buster17
addikt
Hali! A kijelző tetején az értesítési sávban az átlátszó Messenger ikon mit jelent? A teli ugye ha olvasatlan üzenet van, de van egy másik ami üres az mit jelent?
-
Pityu.
nagyúr
Van e másnak is olyan,hogy mobilon a messengerben késve érkeznek meg az üzenetek értesítései vagy csak akkor ha belépek megnézni?Nálam olyan van most,hogy belépek messengerbe aztán fontos üzenet akkor jött meg mikor beléptem de a küldéstől egy órahossza eltelt szóval lekéstem a sürgős dolgot.És rengetegszer csinálja ezt.
-
TomMusic
őstag
Sziasztok!
Telón (Android) használok messengert. Felül egy sávban jelzi random az elérhető partnereket (illetve bárkit akivel valaha beszéltem). Be lehet állítani, hogy ne jelenjen ott meg valaki?
Előre is köszi! -
ToBeY
nagyúr
Hello
Messengerben kapott képeket hogyan lehet "full size"-ban letölteni? -
dnw599
friss újonc
Helló,
a kislányomnak volt egy Messenger fiókja, még Facebook fiók nélkül hoztam létre a telefonszámával. Most abba a korba ért, hogy lett egy Facebook fiókja, amit sajna nélkülem hozott létre, így a Messenger alkalmazás ki is léptette a régiből, és vissza se engedi jelentkezni. A switch account felületen egymás mellett látszik a két fiók, de a régire kattintva azt írja, hogy azzal az fiókkal nem lehet bejelentkezni.
Van erre valami megoldás? Egy csomó családi beszélgetés és fotó a régi fiókban ragadt. -
tylerddd
veterán
Üdv! A dekázós és a kosaras játékot kiszedték a Messengerből?
Korábban ugye a focilabda/kosárlabda elküldésével lehetett előhozni, de most nem működik. Ha a Facebook app-ből nyitnám meg, azt dobja, hogy folytassam a Messenger app-ben.
-
Gigi01
őstag
Hali!
Facebook nélküli messengert használok,volt face,de azt töröltem,úgy,hogy ez maradjon.
Na most viszont erről a mobilról sosem jelentkeztem ki belőle.
Új készülékre akarok menni,belépni nem tudok,mivel facera irányít,ahol kiírja a profil törölve.
A kérdés.Ha most kilépek,onnantól kezdve bukott a mutatvány?
Újat kell regiznem facebookkal együtt?Bár azt nem fogok. -
pentium4
senior tag
Sziasztok,
Hátha tudja valaki a megoldást, mert én már kezdek tőle megőrülni
ios-en van FB app és Messenger, eddig ha jött üzenet push ba csengett a messenger, de mióta ujratettem a rendszert, már az fb app is jelez, hogy jött üzenet, igy kettőt pittyen a teló ami borzasztóan idegesitő, ráadásul ha irok épp messengerbe és jön egy üzenet, akkor szalagba jelez az fb hogy üzi jött, tiszta gyökér komolyan mondom, már néztem minden beállitást, de semmi nem találtam ahol ki lehetne kapcsolni!
Valaki megoldás?
KösziP4
-
sz.j
nagyúr
Szevasztok!
Lenne egy nagyon láma kérdésem ....
Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan lehet win 10-es gépen (asztalin vagy notin) a Messengert telepíteni/aktiválni?Előre is köszi a segítséget.
-
törölt tag
Sziaztok!
Facebook nélkül szeretnék Messengert az Amazonos tabletemre. Van rá mód? A Lite ilyen?
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérek.
Messenger APK telepítve, Facebook fiók nélkül.
Eddig rendesen működött. Egyszer gondolt egyet és a képeket nem tudtam küldeni.
Jó, töröltem az adatokat, ez olyan volt mintha újra telepíteném mert jelszót kért.
Én balga jelszó emlékeztetőt kértem, beírtam a telefonszámomat, beléptetett.
Teljesen más név, profilkép stb.
Tanácstalan vagyok mert eddig ilyen nem történt velem, az én telefonszámom beírása után egy ismeretlen személy kontaktjait látom. Ezek szerint elképzelhető, hogy az én számomat és a mögötte lévő adatokat látja valaki?
Mit lehet ilyenkor tenni, hogy teljesen kizárjam az átjárást oda vissza?
(furcsállom, hogy a face így ráengedett valaki más profiljára)Ja, és látom az illető mail címét, telefonszámát is.
-
beno72
csendes tag
Sziasztok! Messengerem van (facebook profile nélkül) magyarul telefonszámmal vagyok regisztrálva rá! 1hónapja megváltozott az üzenet értesítés hangja ami idegesített így újratelepítettem! Újratelepítést követően nem emlékeztem a jelszóra így kértem újat ami meg is jött. Beírtam a 6számjegyű kódot majd csináltam egy új jelszót ezután pedig rámentem hogy bejelentkezve maradok. Fehér háttér középen a messenger jel kéken tölt és ennél tovább nem megy , nem tölti be a beszélgetéseket meg semmit sem csak tölt. Segítsetek mi tévő legyek?
-
Bec
tag
Üdv.mindenkinek! Az a kérdésem hogy a messenger-ben a friss üzenetek nem fentről lefelé időrendben látszanak hanem szétszórva jelennek meg. A legutolsó (nem lite) verzió van fent. Ha több üzenet érkezik alig lehet megtalálni a név listában,mert nem teszi előre az újakat,ezt lehet valahol állítani?Mitől lehet? A telefon vadi új,M9T,Android 10.
Aki segít vendégem 2 üveg sörre! -
rigoberto
őstag
válasz
AnyamBorogas #2 üzenetére
Hogy mi?
-
gulac12
tag
Megoldás a Messenger Lite telepítése.
-
kopogo
tag
heló
uj telefonra telepítés után ezt írja ki miután be szeretnék lépni a messengerbe facebook profil az nincs.
"Korlátozott fióktípus korlátozásai miatt ennek a fióknak a használatával nem tudsz bejelentkezni a Facebookra"
Mi ez??? -
AnyamBorogas
csendes tag
válasz
AnyamBorogas #1 üzenetére
Akinek hasonló problémája lenne: AdAway/Bármilyen Adblock képes megölni a messengert egy rossz host fájl-al
-
AnyamBorogas
csendes tag
OI!
2 hónapja folyamatosan bugol a messenger appom (lásd: Screenshots) és már nagyon idegesítő mert fontos dolgok hiányoznak. Messenger Lite működik egyedül. Régen is volt ilyen de magától megjavult, most meg nem nagyon akaródzik. Továbbá Facebook 4x kb hetente "temporary block" -olta az accomat, ami minden alkalommal jelszóváltoztatást jelent, és nem lehet régi jelszót használni, mert logol minden előzőt. Lehet ez miatt bugolt be?
Dolgok, amiket próbáltam már:
- Delete Messenger app DATA/CACHE
- Reinstall/Teló újraindítás
- Régebbi .apk használata (ha túl régi, akkor el se indul az app)
- Írtam supportnak, de az valószínű elveszik a rengeteg ticket között
- Első indításra azt írja, hogy nincs internet, utánna restart után beáll erre a "Get Started" feliratra
Telefon: Xianomi Mi 9T Android 9.0 MIUI 10Ha valami eszedbe jut amit kipróbálhatnék ne tartsd magadban pls, mert lassan megőrülök, nem akarok ez miatt telefont eldobni!
Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xbox Series X|S
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest