- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
abducted_
csendes tag
Így van, ez a 3.hdd-m, amit csak adattárolásra szándékozok használni.
Ugyanakkor, amit írtál a BIOS-beállításokkal kapcsolatban, azokat kipróbáltam(először None, aztán Auto módban) de pont az volt a baj hogy se a BIOS se a Win nem látta a teljes méretet, csak 137 GB-t(ill 128-at), ezután hoztam fel a topicot.
Részben off: ha lenne egy új gépem, amihez ekkora, minőségi vinyót veszek, abba garantáltan nem 3 éves Mercury lapot rakok. -
abducted_
csendes tag
Még most se értem... hiszen nem daraboltam fel, most van egy E: meghajtóm ami vmivel több mint 230 GB...
Amúgy, csak azt sajnálom ebben a történetben, hogy valójában nem tudom, hogy melyik lépésemtől ismerte fel a Win korrektül a vinyót... mindegy, legfeljebb X-aktás rejtély marad... -
abducted_
csendes tag
Nem fogod elhinni, mi történt, megpróbálom összefoglalni röviden
Ugye először amikor a vinyót beraktam a gépbe, megnéztem a BIOS-t, és 137 GB-t írt, majd XP-ben, PQMagic is ennyinek ismerte fel. Aztán kipróbáltam különböző dolgokat(XP-ben 48-bit LBA engedélyezése) és próba-szerencse alapon megflasheltem a BIOS-t, azaz csak akartam... ECS K7VTA3 (2.0A) BIOS-t használtam, látszólag sikerrel jártam, de az utolsó pillanatban kilépett ''Unknown Flash Type'' üzenettel, újraindításnál ismét a Mercury Post Screen-je köszöntött.Ezek után ma már arra gondoltam, hogy 4 napja itt van nálam a zsír új WD 250-esem, és elég idegesítő hogy nem tudom használni, tehát úgy döntöttem hogy PQMagicet használva létrehozok egy 137-es partíciót, max marad némi unallocated space. Belépek a Partition Magicbe, és mit látok : WD 2500 JB - 239 GB!!! Kreáltam rajta egy partíciót, majd restart, hogy megnézzem, mi változott a BIOS-bam, és : még mindig 137 GB-ot ír!
Végjáték: a 3. boot-képernyőnél, a táblázatnál nyomok egy Pause-t, és mit látok a eszközök listája alatt : Unknown Flash Type
Kissé hosszúra nyúlt,a lényeg: köszönöm a segítségedet, probléma megoldva! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- ASRock Z490 PG + I5 10600K DELID CPU + XPG 16 GB RGB DDR 4 memória
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged