Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
Aktív témák
-
BadGe
aktív tag
Szerintem alapszabály az, hogy az informatikával foglalkozók vagy NAGYON meg vannak fizetve vagy eszeveszettól alul... Az én napidíjam 90e Ft, ez alatt egyszerűen nem megyek el dolgozni. Ez félig meddig döntés kérdése. Persze az sem árt ha van valmai specilis tudásod mert ugye HTML ''programozóból'' meg mindenféle sarlatánokból azért komoly túlkínálaz van. A sokat értsd: 1M+ a keveset: nézd meg BobMaster hozzászólását.
Az elhivatottságról: jelenleg nekem sem folyik be annyi mint legjobb éveimben, de hiszem, hogy ez csak döntés kérdése és azért van, mert megpróbálom azt csinálni amihez kedvem van. A végén legfeljebb azt mondom, hogy: go to valami nagy cég.
amúgy pls note: 20 szakmában töltött év után számíts valamire, kezdők kíméljenek.
Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 21.1.0, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Xiaomi 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A51 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi