- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViTToRe
aktív tag
válasz
AMD Power #7390 üzenetére
Sziasztok!
A következő telefon árazásában kérnék segítséget:
Huawei P10 VTRL-29 (4Gb/64Gb), Fekete, Dual-Sim, kártyafüggetlen (2018.01.10-én vásárolt)
Jobb felső sarokban kb 2-3mm-n lepattant a festék, egyébként szép állapotú (kijelzőn és hátlapon fólia volt végig illetve tokban használva). Gyári tartozékokkal (Doboz, 22.5W gyorstöltő, adatkábel, bontatlan headset, SIM-tű, papírok (garanciajegy, VIP garancia). Ezeken felül: Új kijelzőfólia + Új Fekete szilikontok + Gyári 22.5W töltő+adatkábel + Gyári adatkábel külön (összesen 3 adatkábel + 2 töltőfej), illetve 1 használt gyári Huawei textil/bőr tok, és egy Nilkin műanyag tok + szürke szilikontok.
Gyártói háztól-házig garancia 2021.01.12-ig (Huawei ügyfélszolgálat által megerősítve) -
tolts.hu
őstag
válasz
AMD Power #1895 üzenetére
új, független: 27 900
legolcsóbb használt 15000.
Valahogy a kettő között, de nem egy gyakori és keresett típus már mostanában ez a sorozat ahogy észrevettem (7510,7310,7210). Mindet nehéz eladni.
20000-25000öt megér, de szerintem nem viszik el ennyiért, de azért próbálkozz.
Ha meg semmi, akkor 20000 alatt kell elsütnöd. -
tolts.hu
őstag
válasz
AMD Power #1792 üzenetére
sajna valóban már 20-25ért is vannak ilyen K850 telók...
A sonynak marhára nincs ára, én nem is bizniszelek vele, óriási bukó...
Egy példa, most szerzek fillérekért egy NAITE-t (vadi új garis) és 29999 a pannonál. Meghirdettem egy helyen 15 be és semmi érdeklődés
Lehet hogy 10ért kell adjam a pár napos elvileg 29be kerülő sonyt -
-
-
-
válasz
AMD Power #863 üzenetére
80k-nál ki kell várnod a vevőt és lehet, hogy lejjebb kell vinned az árat később.
70k-ért könnyebb eladni.Igaz, hogy 100k körül van az új ára ennek a készüléknek, de az utóda is már 115-120k-ért hazavihető, így a 6815-nek nagyon rövid időn belül esni fog az ára. 70k-ért gyorsabban eladod... Persze az is igaz, hogy minden annyit ér, amennyit fizetnek érte.
Nincs magyar menü, de hazai rendes garancia van, ugye? Úgy értem, nem asis vagy renew készülék? (Nekem nincs azokkal sem bajom, de azért kevesebbet adnak.) -
válasz
AMD Power #861 üzenetére
Az árához képest igen, de talán a konkurenciához képest nem annyira. Végül is nincs vele semmi baj, amit tud, azt nagyon jól tudja, csak már egy kicsit régebbi sorozat. Persze a Hewlett Fakard
sohasem az olcsóságáról volt híres. Én inkább 60-at adnék érte, mert 70k-ért mást vennék, de egyébként reális az ár érte, ha a garanciával és az eredettel minden rendben van.
Mod: ha eladni akarod, 70k-ért valszeg hamar megveszik, talán 80k-t is kaphatsz érte, ha találsz egy vásárlót, aki a márkát is értékeli.
-
tolts.hu
őstag
válasz
AMD Power #799 üzenetére
Szerintem:
-K610i: 10-14e
-F300: használtat láttam 35-40ezerig, újszerűt pedig: 42eMég annyit a Nokia 3500c (vodafone függő) telcsikhez, hogy a vodától ki lehet hozni már 15ért használt mobil beszámítással, ezért lett most eladhatatlan, illetve csak sz*r pénzt kínálnak érte...
-
-
-
-
-
-
legiaap
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei: McNamara
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest