- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood3
addikt
válasz
tolts.hu #4654 üzenetére
Csak HA-n vásárolok ilyesmit, ahol ellenőrizni lehet 1-2 dolgot az eladóról, így ilyen aprós oldalak szóba se jöhetnek nálam, csak akkor, ha a személyes átvétel megoldható. Ezek közül egyiknél se tudnám megoldani!
Úgy néz ki, hogy végül sikerül a dolog, mert az egyikőjük mégis belement a 65k.ba
-
-
W1
senior tag
válasz
tolts.hu #3388 üzenetére
Szerintem egyértelműen írtam le a dolgot. Oké, ha azt írtam volna, hogy Xperia Mini Pro, aláírom, akkor félreérthető lenne, de ott volt a típus is (X10), a méret is (Mini), és, hogy qwerty-s változat-e (Pro).
Nem okoskodi akarok, mert tisztelem, hogy a magánéleted mellett még ezzel is foglalkozol! -
Johnny194
aktív tag
válasz
tolts.hu #3259 üzenetére
elnézést az újrakérdezésért, igazából most lett aktuális az eladás, és hát izgalmamban pár dologgal bővítve magam sem tudom pontosan miért írtam ki
igazából ami érdekelt, hogy ilyen eladásában még nem volt nagyon részem, hogy ha ennyit ér, akkor mennyiért érdemes hirdetni. de már rájöttem, hogy ez is hülye kérdés -
Novver
senior tag
válasz
tolts.hu #3247 üzenetére
Okés, köszönöm, én is így gondoltam,de mégis ti vagytok itt az árguruk, eddig is segítettetek, eddig nem csalódtam bennetek.
Azért emelem ki a termékeim negatív tulajdonságait is mert nem szeretek zsákbamacskát árulni, ha valaminek valami problémája van, azt igenis tudnia kell a leendő vevőnek szerintem.
Köszönöm mégegyszer a gyors választ
-
rita7107
aktív tag
válasz
tolts.hu #3233 üzenetére
Igy igaz ha meghirdetem 4e-ért tegnap elviszik, és holnap látom ugyanezt ugyan itt 5e-ért.
Viszont nem minden áron akarom eladni, akkor marad vész-vész tartaléknak. És ha nem kell majd vésztartaléknak sem akkor jó lesz majd a gyerekemnek 5 év múlva, vagy jó lesz porfogónak... -
turbobusa
senior tag
-
turbobusa
senior tag
válasz
tolts.hu #3148 üzenetére
i5 annyira nem jött be nekem, nagyon szokatlan volt a kisebb kijelző, de lehet páróra után át tudnék állni rá.
Hiába jó az S3, ha megvárnám a következő mobilt, ami jövőre jön akkor már ilyen 80k-t alig kapok érte, ami azért vicces lenne. Egyedül a szinkronizálás terén róhatók fel hiányosságok az ios-nél szerintem, amit meg lehet szokni. Most Bt-t kb használok haverral párszor, sokszor még szopás is van a párosítással...
Az a gond visszatérve az ötösre, hogy akkora lopásgátlót tettek T-be rá, hogy nem tudod kézbe fogni kb.
Ha más lesz akkor az csak a fentebb említett, wp-be nem látok még semmi potenciált, nagy számomra a lumia, csúnya s ocsmány... -
fuximaxi
senior tag
válasz
tolts.hu #3152 üzenetére
Szerintem nem olyan vészes. Megnéztem az egyik legolcsóbb "nevesebb sarki gsm" honlapján és 117k-ra van kiírva, 0% ÁFÁval. Mint tudjuk, mire azt megveszed az 125k-130k, Ha még ráraksz kb. 15%-ot amiért 27% ÁFA tartalmú számlát is kapsz máris 140-143k és még mindig nem lehetsz benne biztos, hogy nem valami kifüggetlenített vackot kapsz, amit 2-3 hónap múlva letiltanak.
Johnny194: 8Gb vagy 16Gb? Szerintem 50-53k
-
turbobusa
senior tag
válasz
tolts.hu #3109 üzenetére
Ezért nem akarom igazság szerint eladni, mert szerintem még mindig az egyik legjobb mobil és azért akkorát nem esett az ára hirtelen, 130k-ról 90-re. 110k alatt nem adnám el, mert nem akarom elkótyavetyélni az árát.
Gondolkodok most az ötös iphone-on, azt mondják jó nagyon, egy-két dolog hiányozna a samuból, de nagyjából egálban vannak. -
Satyricon
addikt
válasz
tolts.hu #3103 üzenetére
Lehet hülye kérdés, de az Xperia U az jobb mint ez? tudom abba 2magos proci van, de... Azért akarom eladni a telót, mert baromira zavar, hogy alig van progi a telón, mégis belassul. De az egy dolog hogy belassul, türelmes ember vagyok, ki tudom várni míg betölti az adott dolgokat... De amikor hallgatom a minőségi Shure fejesemmel az flac zenéket powerampba, állandóan betorzít és serceg a hang! Na ez az, amitől a falra tudok mászni!!!
Már párszor megfordult a fejemben, hogy földhözküldöm a telót biukából!!!
erre az egyre nagyon allergiás vagyok! Emiatt szeretnék másik Xperia telót venni, max 40k-t szánnék rá! Mivel az Xperia U-ba 2magos proci van, reménykedek benne, hogy ott nem torzít be a hang...
Szerinted/tek?
Szóval csak emiatt vennék új telót.
Szerk.: Na meg a most kijött GTA Vice Cityért!
-
turbobusa
senior tag
válasz
tolts.hu #3089 üzenetére
iPhone 5-n gondolkodtam, viszont a 3,5-es 3gs után elsőre nagy volt a 4,8-as kijelző, de most már teljesen hozzászoktam és nem szívesen mennék 4,3 alá, viszont a 4 az 3,5-től 1cm-vel nagyobb csak kb. Ez az ami bosszant nagyon az ötösnél, annak ellenére nem rossz telefon, de lehet a zártságoktól agybajt kapnék, bár régebb se voltak olyan nagy gondjaim, mindig a fájlkezelésre panaszkodtam mobilon...
-
vgergo
aktív tag
válasz
tolts.hu #3077 üzenetére
Igen azt láttam, de azon tökéletesen működik az usb port az enyémen nem. Ezenkívül én több extra kiegészítőt is adok hozzá
Extrák:
utángyártott 1300mah aksi
utángyártott 2400mah aksi
2 képernyővédő fólia
gyári aksifedélről helyenként lejött a lak, ezért vettem hozzá egy teljes új hátlapot.
8gb kingmax microsd kártya (gyári 2gb nincs meg)
telefonbölcső, amiben egyszerre tudod tölteni a telefont és még egy aksit is.
gyári usbkábel eltört helyette noname usbkábelt vettem
gyári bőrtok kopottas, ezért vettem hozzám egy szövettokot
biciklis/motoros telefontartóHibák:
Telefonon az usb port kitágult, így a csatlakozó mozog benne.
Adok hozzá usb portot. Ha ismersz valakit aki kicseréli a telefonon, akkor onnantól kezdve jól fog működni. -
norci84
tag
válasz
tolts.hu #3040 üzenetére
Köszönöm!Hát igen,itt csak a reális áron hírdetett cuccot lehet eladni!Múlt hónapban adtam el a liquidem én feltettem az itt általatok beárazott árral pl.az apródra,aztán úgy kilógott a sorból,hogy mindenki írogatott a hülye kérdésével,hogy mi a baja,hogy ilyen olcsó,mert ők csak 40-45 körül találnak ilyet!Hát igen,ment a válasz,hogy azok a készülékek már itt vannak egy ideje,meg itt is lesznek még jó darabig!Köszi a gyors árazást mégegyszer!
-
Lasy
veterán
válasz
tolts.hu #3030 üzenetére
Látható?
Pontos állapota... -
Lasy
veterán
válasz
tolts.hu #2897 üzenetére
rosszul használtad a keresőt.
csak az expresszen volt 70000.- ért egy...LG optimus LTE aprod 75000.-ért
-
draco31
veterán
válasz
tolts.hu #2885 üzenetére
Rendben, köszönöm!
Ebben 2-es kártya van, de az sokat nem emel az árán. Meg kicsi használtam is, fél napja nálam van, és néha nem látja az SD kártyát, ki kell venni és visszarakni, és utána jó. Vagy a kártya, vagy a gép a ludas.
Mindegy, akkor átadom a vevőnek amit mondtál.
Köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei: McNamara
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- SzoftverPremium.hu
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest