- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
freezer922
aktív tag
-
-
Gabbo
aktív tag
-
törölt tag
Köszönöm, akkor ezt teszem! Azért hittem, hogy nincs garancia, mert a telenoros srác nem írt a gar. jegyekre üzembehelyezési időpontot, mert így elvileg a lejárat után 1-2 hónappal is segíthetnek, gondoltam ez azért volt mert csak egy év a garancia, de akkor mégsem. Köszi!
-
Smile8822
senior tag
-
cbm1974
tag
Van egy Galaxi minim fél éve (gts5570i), amivel tök megvagyok elégedve...
A HTC-nek jobb a kamerája és a memója is, ezért is gondoltam, + tartaléknak..
Ez vaterás, igazából 2 ilyet adnak 6 ezerért, de a másik kicsit hibás, kijelzője felső 1cm-e érzéketlen lett
A jó teló aksija 80%-os,a kishibáséra kb. 20%-at írnak.
Persze, továbbadnám úgyis, tehát fontos, el is tudjam adni a működőt olyan 7-8k-ért, mert a Samsungot tartom meg, a régi maradna GPS-nek az autóba
Szerintetek így érdemes foglalkozni vele?Köszi a gyors válaszokat, még ma választ kell adnom...
-
Smile8822
senior tag
_hehe
Nekem is van pár retro telómde azért van csak meg mert senkinek sem kellett
van 5/6db is
Igaz itt kellene megkérdezni -
Smile8822
senior tag
4/5k ért már érintős telefont lehet kapni,és aki 4/5k ért vesz telefont biztos nem a siemenset fogja megvenni.
Bár már Retro antik készülék és van aki megveszi annyiért de csak az aki olyat keres. -
Prevent
aktív tag
Nyugodj le
Béke van! Kora reggel kértem árazást de nem volt kedvem megvárni ezért raktam fel. Ha megérkezett volna az árazás rögtön átírom! Mobilról nem linkelek. Holnap reggel leszek gépközelben akkor ezer örömmel. De ha visszaolvasol 10/7 alkalommal nem stimmelnek az àraid. Nem az a jó politika hogy keveset mondassz és akkor biztosan elmegy. Ne haragudj a hangnemért. Azért kértem igazi ármestert(aki tudja is mit csinál) mert irreálisnak találtam a 12 k-t. Bocsánat. OFF Stop
-
nincs ezzel semmi gond, ilyesmi nagyságrendre számítottam
csak furcsa dolog a piac, hogy ma eladtam egy kétkártyás myphone-t 9-ért (mások még drágábban árulnak ilyet), és ez kevesebbet ér annál, pedig többet tud
akksi alatt is csak annyi van írva, mint a dobozra: A8. ez még sok készülék lehet, ha a keresésbe bekerül a keyboard és az android 2.2, akkor kerül elő ennek a típusnak a leírása. -
dvd_R+
őstag
Hogy hogy hogy ? Nem értem mi nem érthető ebben már bocs
ha szeptemberben jár le a garancia akkor az kvázi azt jelenti hogy akkor lesz 1éves mert ha jól tudom 1év garanciát adnak ezekre a telefonokra
tehát 2012 szeptemberbe lett vásárolvacsabiuvb :Garival minden rendben van de a srác felhivott h akkor tali stb ekkor és ekkor én vártam a hivását..
aztán most irt egy privátot h neharagudjak h nem jelentkezett de elvitték tőle 118 ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei: McNamara
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest