- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
válasz
tsiga18 #6390 üzenetére
Sony Ericsson P1: Nagyon jó kérdés, nem tudnám megmondani pontosan. Én a helyedben 8 - 10 000 Ft környékén tenném fel, de lehet, hogy ennél többet is ér. A RETRO beárazásban is rákérdezhetsz, ott lehet, tudnak pontosabbat mondani. [link]; egyébként a 8GB-s M2 kártya még önmagában is érhet pár ezer forintot.
Xiaomi Redmi 1S: 20 - 25 000 Ft
Acer Liquid E700: Kevés eladó darab, kis kereslet. Látom, feltetted 30k-ért, ennyiért szerintem korrekt, ha valakinek kell a tri-sim.
Sony Xperia Z5: ~115 000 Ft
iPod 5th gen 32 GB + autós töltő: 25 - 30 000 Ft
iPod nano 7th gen 16 GB: ~20 000 Ft
Sony Xperia Z2: 55 - 60 000 Ft
Motorola Nexus 6 (SEO: Google Nexus 6) törött: fontos lenne látni, mit jelent, hogy törött, nem mindegy ugyanis, hogy pókhálós, vagy csak a kijelző egy részén van egy vízszintes/függőleges törés. Illetve az is kérdés, hogy sérült-e a kijelző, mert az nagyon drága hozzá.
Motorola Moto XT1060 hibás: ~25 000 Ft (de itt is kevés az eladó darab, nyilván a kereslet sem olyan nagy, így egy hibás típus eladhatósága erősen kérdéses)
Sony Xperia M2 hibás: Nem hiszem, hogy eladható, 20 - 25 000 Ft-ért hibátlant kapni. ~8-10 000 Ft [JAVÍTVA]
-
sutyesz96
őstag
Sziasztok!
Mennyit érhet így az Xperia M2-m? Minden funkció működik, előlapnak sincs semmi baja, csak a kijelző sérült.
-
Hogolyo2
csendes tag
üdv
szerintetek mennyit érhet(mennyiért lehet eladni)egy Nexus 6 kijelző törött készüléket?
és mennyiért egy Moto x xt1060 kamera csatlakozo hibásat?
mindkettő független.
Köszönöm. -
-
stuka20
senior tag
Sziasztok szeretnék beárazást kérni kártyafüggetlen sony xperia z2 (D6503) telefonomra.
Ami fontos és tudni kell róla, hogy tartozékai: töltője nem hagyományos, hanem már alapból átalakítót adtak hozzá(amerikai) de teljesen megfelelő Magyarországon + van egy dokkolója
Fülhallgatónak nem a gyári zajszűrőset kaptam, szval ezt a rész inkább kihagyom
Lényegében ennyit a tartozékokról.
A telefont 2014. Szeptember - Októberben vettem, ezért akkor csak az telefon kijelzőjére volt üveg fólia, ezért a hátlapján keletkeztek kisebb-nagyobb karcok (nagyobbak azok amiket körömmel érezni lehet)
Jelenleg most is van elől hátul üvegfólia (megjegyzem kínai, de amire kilett találva annak bőven jó-szóval előlapi fólián nincs karc hátulján már van- meg kicsit bubis)
A telefon hátsó kamerája furcsán koszosnak (?) tűnik de a fotókon/videókon semmi nem látszik
Igazából más nem jut eszembe amit lekéne írnom róla, de ha van kérdés válaszolok!!
Előre is köszönöm, Tiszteletem! -
törölt tag
Sziasztok!
Beárazást kérnék erre a két termékre.
- iPod 5th 30GB Fekete MA446FB iTrip autós töltővel
- iPod nano 7th 16GB Ezüst MD480QB (csak készülék + fülhallgató)
Köszönöm szépen!
-
XP NINJA
őstag
Sziasztok!
Lenne egy Xperia Z5 telefonom, 2015.11 hóban lett vásárolva, onnan 2 év Sony garancia. Független készülék, minden tartozéka új. A telefon állapota még elől hátul gyári fóliás (viseltes) de a telefon makulátlan.
Köszönöm a segitséget!
-
Stepo
aktív tag
Sziasztok!
Ezekre kérnék egy árat:
Xiaomi Redmi 1S 4GLTE- állapota tökéletes, mióta megvan, azóta tokban van és edzett üveg van rajta.Acer Liquid E700 (Tri Sim) - zsebkarcos, de szép állapotú.
+ egy ugyan ilyen donor teló- valószínűleg alaplaphibás, törött a képernyője, de működik.(Akku,kamera,ház,stb... használható, csak az alaplap nem + mazochistáknak a képernyő is használható)Köszönöm.
-
tsiga18
tag
Sziasztok
SonyEricsson P1 telefon mennyit érhet manapság?
Szó szerint karcmentes, Telekomos.Akku rendes használattal 2-2,5 napot bír, 8gb m2 memkártya, töltő, dokkoló, adatkábel, SE csati -> 3,5 Jack átalakító van hozzá. -
AxelHUN
csendes tag
Hali! Lenne egy iPhone 5-om.
Specs:
Torott kijelzo [Mukodik]
Lenemito gombjanal killene takaritani mert igy nem erzekel de mukodik.
I5s doboz van hozza.
Minden eredeti taartozek + dokkolo, Egy spigen tok, es egy random vilagos zold tok van hozza.
Az lenne a kerdesem, hogy megerne nekem megjavitatni vagy adjam el igy? Elore is koszi! -
HuMarc
veterán
válasz
zsolti72837 #6385 üzenetére
Milyen hosszú? Ha 1 m-es, akkor
Apple Lightning kábel 1 m: 4 - 5 000 Ft
-
zsolti72837
addikt
Sziasztok!
Új bontatlan Apple lightning kábel mennyit érhet?
-
HuMarc
veterán
Samsung Galaxy S3: 25 - 30 000 Ft
Samsung Galaxy S2: ~15 000 Ft
Elnézést, ha esetleg megkéstem volna az árazással.
-
toyta3
csendes tag
Sziasztok!
Mennyiért lehet eladni egy 4 éves független Samsung Galaxy S2-t?
Tartozékok: Doboz, töltő, adatkábel
Állapota: zsebkopott + hajszál karcokKöszönöm.
-
cibus
senior tag
sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, h egy vodás tökéletes állapotú, full karc mentes, semmi horzsolás, végig tokban tartott 2éves , no garis fehér samsung s3-ast mennyiért lehet felrakni netre eladásra? és mennyiért lehetne eladni? köszönöm -
HuMarc
veterán
Lenovo S90U: 30 - 35 000 Ft
Samsung Galaxy S6 Edge: 110 - 120 000 Ft, bocs, hogy kimaradtál
Apple iPhone 6S Plus 64 GB: 190 - 200 000 Ft
Apple iPhone 6S 16 GB: 160 - 170 000 Ft
Apple iPhone 6 64 GB: 120 - 130 000 Ft
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Iphone 6 (64-es) függetlenül másfél év biztosítással, új (szervizben cserélt - újraindult gari) mennyit érhet?
-
Smile8822
senior tag
Üdv
Apple iphone 6S 16Gb Spacegray full dobozos az earpods bontatlan Telekomos Decemberben vásárolt még bőven garis Abszolút hajszálkarc mentes.
Mennyit érhet ? -
csab2
veterán
Szisztok!
Fehér (ezüst), 64 GB-os, kártyafüggetlen iPhone 6s Plus mennyit érhet? Kitűnő állapotban van, több, mint fél éves garival, első tulajdonostól. Dobozában (az is kifogástalan állapotú), tartozékokkal. Az Earpod használatlan.
Előre is köszönöm! -
Gubu0101
veterán
-
$p@rr0w
őstag
Hello. Lenovo s90u-ra kernek szepen egy arat. Allapota: sarkain aprobb serulesek, kijelzoje makulatlan, akksija kivalo.
-
HuMarc
veterán
Huawei Ascend Y330: 8 - 10 000 Ft-ot ér a telefon, más kérdés, hogy lesz-e vevő, aki pont ezt keresi.
Sony Ericsson Xperia Ray: 8 - 10 000 Ft, ugyanazt tudom elmondani, amit az Y330-ra: a telefon ér ennyit, de nem biztos, egy vevő pont ezt keresné.
Verbatim 16 GB SD kártya: Legfeljebb 1000 Ft-ot ér, ez sem igazán az eladható kategória, hiszen 2 - 3000 Ft-ért már Class 10-es MicroSD-t kapni.
-
Alcatraz13
tag
Xperia Ray ST18i, független, hátlap felső szélén néhány "horzsolás"
Mit érhet?
-
Ted_Beneky
senior tag
Sziasztok!
Beárazást szeretnék kérni egy alig használt, garis, Huawei Ascend Y330 blackre (tartozékokkal+dobozzal).
Előre is köszönöm!Ted
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy beárazást kérni,egy fekete szinű szép állapotú,független,össz tartozékos,dobozos,garanciális,Nokia Lumia 830.
Elöre is köszönöm.Üdv
-
szilrobi
aktív tag
Sziasztok!
Mennyi pénzt kapnék most ha eladnám az Iphone 5S 32GB Space Gray gyári független telefonom? Sorozatszám alapján október 12-ig garanciás, T-mobile dolgozó vette hűség és díjcsomag nélkül és rögtön hivatalosan függetlenítve lett (papírok megvannak mindenről). Doboz, bontatlan tartozékok: töltő, earpods és lightning kábel, leírás, sim tű. A telefon új korától fóliás elöl-hátul és gyári bőrtokban van, makulátlan. Három hónapot használtam, azóta a dobozában pihen.
Köszönöm
-
LG G4 32GB: 90-95K
LG G2 Mini: 20-25K
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Árazás kéne. Jó állapotú G2 Mini független, garanciás mennyit érhet kb?
Üdv
-
ChrisDzsi95
aktív tag
Sziasztok!
LG G4 H815 32GB típusú telefonom árazása érdekelne.
-Állapota makulátlan, végig üvegfóliával volt védve, a bőr hátlapja kissé megkopott a sarkain, illetve van egy szürke műanyag hátlapja is, ez szép állapotú.
-Jár hozzá a doboz, számla, gyári töltő/kábel, a fülese sajnos elromlott, de tudok egy Xiaomi Hybridet adni hozzá, plusz egy fekete Sandstone szerű tokot is.
-A telefon független.
-Tavaly szeptemberben vásároltam, tehát idén szeptemberéig még gyári garanciás. -
Gubu0101
veterán
Hello!
Samsung Galaxy S6 Edge (6.0.1) Telenoros,6 hónapos,karc mentes(első perctől tokban tartott)
Mennyitér?
Köszi!! -
HuMarc
veterán
Microsoft Lumia 950: 95 - 105 000 Ft, szóval ja.
100 körül
Xiaomi Mi2S: 35 000 Ft körül tenném fel, de lehet, hogy ennyiért nem megy el. 25 000 Ft-nál olcsóbban viszont semmiképpen nem adnám el.
-
Figur10
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kerni. Eladóvá vált egy Xiaomi M2S-s telefonon. 2014 augusztusi Magyarországon vásárolt szép állapotú első perectől fólia van rajta.Az akkumlátor állandó mobil net és wifi mellett is bír 15-16 órát.
Tudnátok egy reálisnak mondható árat mondani?
Köszönöm. -
Soybex
őstag
válasz
Ochocinco46 #6348 üzenetére
100k körül
-
Ochocinco46
aktív tag
Üdv,
Lumia 950, bontott de kb fél órát használt, szóval természetesen gyári új külső, dobozában, mindennel együtt.
Gari csak a hónap végéig van rá, mert cseretelefonként kaptam. NEM dual sim-es.
erre szeretnék egy árat.köszönöm
-
blountex
senior tag
Már amennyire megtudtam ezt állapítani talán ez illik rá:
"nagyobb és halványodik a szélén"Display Tester alapján 100%os fényerőn:
pirosban, kékben allig észrevehető, szinte keresni kell hol van
feketében egyáltalán nem látszik
fehérben látszik a legjobban, a többi egyéb színben pedig is észrevehető, de nem annyira feltünő mint fehérben. -
blountex
senior tag
Üdv!
Elephone P7000
Android 5.0 Lollipop
CPU: MT6752 Octa Core LTE CPU 64bit Cortex A53 1.7GHz
GPU: ARM MALI-T760 MP
RAM 3GB, (eMMC+DDR3)
Storage 16GB (800Mbps read/write speeds Support up to 64GB TF Card
Sim Card: Dual SIM card (support Micro SIM and Normal SIM card)
Screen: Capacitive Touchscreen, 1920*1080 High-resolution Screen Coring Gorilla Glass 3
Size: 5.5 Inch FHD
PPI: 400
Display covered by Gorilla Glass 3
Visible Angle: 178°
Resolution: 1920*1080 Full HD IPS LTPS
NFC-n kívül mindenre alkalmas, az USB se lötyög töltésnél.
3450 mAh (kivehető akksival) 3-4 napot simán kibír.Készülék független, külön kezeli a 2 SIM-t és az SD kártyát tehát nem az egyik SIM kártyát veszi el az SD kártya.
Gyári tok, doboz, üveg fólia van rajta de (plusz 1 fóliát tudok adni még hozzá), töltő
Garancia: Még fél év, kínábanEsztétikailag rendben van, azaz oldalán hátulján nincs semmiféle repedés, törés. Egyszer leejtettem, a fólián 1-2 minimális karcolás keletkezett, de használat közben ez semmilyen színben nem látszik. Van egy kis fehér folt a kijelzőn, ami inkább fehér felületen látszik, de annyira nem zavaró ettől még használható. Na most hogy ez pixel hiba vagy sem ebben nem vagyok biztos
-
Soybex
őstag
válasz
karldergroße #6341 üzenetére
60-65 körül
-
karldergroße
senior tag
Szerintetek mennyiért lehet normális áron eladni egy 2014. októberi kifogástalan állapotú (tokban tartott, fóliázott) HTC One m8-at (vodafone-os, de állítólag ezek függetlenek)? Vettem egy jó tabletet és észrevettem, hogy a 8-as kijelző miatt mindent azon csinálok, amit eddig a telefonon műveltem (net, email, film, videó, zene, könyv, stb.). Az m8-at csak telefonálásra használom, de arra a 6 éves Nokia 5310-em is jó és ráadásul kellemesen kicsi és imádom a Nokia menüjét. Szóval eladnám az m8-t, amíg van értéke.
-
HTC 626q: 45-50K
LG G2 mini: 25-30K
Zenfone 2: igen reális a 70K
Alcatel OT-2007D: 5k
Huawei Ascend P6: 25-30K
Huawei G630: 25K
HTC ONE X 32 GB: 15-20K
iPhone 5S 16GB kijelző és akku hibás: 30-40K
-
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Egy kijelző és akkumulátor cserére szoruló, iPhone 5S 16GB (2014 december), T-Mobile függő, gyári tartozékok nélkül kb. milyen eladási áron mozoghat? Köszönöm a segítséget!
-
EXIEZ
aktív tag
Hello.
Mennyit érne egy HTC ONE X 32 GB gyári független telefon?
Doboza nincs meg, viszont adapter, adatkábel, fülhallgató az megvan.
Állapot tökéletes, hátlapon hajszálkarc sincs. Fehér színű
Ajándékba jár hozzá egy átlátszó tok illetve 1db fólia.
Ára kb?Üdv.
-
magasfiu32
csendes tag
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy egy Huawei G630-as, fehér, gyárilag független okostelefon ami 2015-ben lett vásárolva mennyit érhet?
-
PietPunto
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy Huawei Ascend P6 (Telekom szolg) eladási árával kapcsolatban. A készülék makulátlan állapotban van, de szó szerint. Idén lesz három éves a telefon, tavaly volt egy garanciális javítás, akkor kijelzőt, akkumulátort, alaplapot cseréltek. A kijelzőn üvegfólia, a hátlapon pedig sima fólia. Eredeti Tom Tailor bőrtokban tárolva.
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Egy kereskedő mennyit fizetne egy Alcatel OT-2007D-ért?
Pár hónapos, alig használt, kifogástalan megjelenésű, gyárilag kártyafüggetlen, még bőven van rá garancia. Megvan hozzá minden (töltő, USB-kábel, füli, használati utasítás), sőt, még a doboza is, meg a kis nejlontasakok, amibe mindezt a sok mütyűrt csomagolták a dobozon belül. -
Indian74
senior tag
Sziasztok!
Lenne nekem egy fehér színű HTC 626q (Ázsiában szánt típus,de angol nyelven is megy) mobiltelefonom,ami gsm garanciális,2016 december 10 ig szól,összes tartozékával,garanciajeggyel,és szép állapotú a telefonom,max a hátlap karcos.Lenne még egy LG G2 MINI,ami szintén fehér színű,összes tartozéka meg van,garanciális (számla,plusz,jótállási jegy) ,ez pedig 10 hónapos,még van rá 14 hónap garancia,és korához képest szép állapotban van.
Nos mennyiért lehetne eladni ezt a két terméket.
Választ előre is megköszönném.
Üdv -
iPhone 5 16GB: 50-60K
iPhone 5S 16GB: 70-80K
Huawei Ascend G620s: 30-35K
Asus Zenfone 5 alkatrésznek: nem lesz könnyű így eladni ha csak nem épp valaki ilyesmit keres. 5k többet ne várj érte.
-
Ragabesz
csendes tag
Sziasztok!
Asus Zenfone 5 LTE brick telefonom alkatrészeit (valószínűleg IC hibás), vagy legalább hibátlan kijelzőjét szeretném pénzzé tenni. Mennyit kérhetnék érte? -
dokee78
félisten
Mennyit ér egy Telekom függő 1 éves Huawei Ascend G620s?
Gyári tartozékokkal dobozzal. -
motoflug
őstag
Sziasztok!
Iphone 5 ill. 5s 16GB telekomos sok tokkal, minden tartozékkal, jó állapotban mennyit érnek kb.?
-
HuMarc
veterán
Nokia Lumia 625 hibás: Ez elvileg javítható, elvinném a helyedben egy Nokia Care-be. Így hibásan kb. 8000 Ft, ha működne, akkor inkább 15 - 20 000 Ft lenne.
Samsung Galaxy S3: Repedés milyenségétől (karc az egyik sarokban, hosszában/keresztben repedt vagy pókhálós) nagyban függ. Felteszem nem pókhálós, így olyan 15 - 20 000 Ft, mert az üvegcsere olyan 10 000 Ft lenne, a telefon értéke hibátlanul pedig kb. 30 000 Ft
Sagem akkumulátor: Függ attól, hogy milyen telefonba való, és hogy mennyit volt használva. Ha új, akkor olyan 800 - 1000 Ft-ot érhet legfeljebb, ha használt, akkor valóban, sör-csoki árfolyamon mozog.
Sony Xperia Z törött: 15 000 Ft-ért van komplett előlapcserére lehetőség, így törötten kb. 15 - 20 000 Ft-érhet a telefon, míg javítva 35 - 40 000 Ft-ot. (dokkolóval együtt ennyi).
Sony Xperia Z Charging Dock/DK26/Sony Xperia Z dokkoló: Legfeljebb 2 - 3000 Ft.
Apple iPhone 6 16 GB Space Grey: Én csökkenteném az árát, a HA!-s árak alapján a 135 - 140 000 Ft reálisabb lenne.
-
Upo
addikt
válasz
zsolti72837 #6314 üzenetére
Doboz sör, tábla csoki vagy zacskó cukor kb. szerintem. Vagy ingyen elvihetőre hirdetni, akkor nem a szemetet növeli a veszélyes hulladék.
-
Benir8
senior tag
Üdv! Árazást szeretnék kérni! Egybe mennyit ér, külön dokkoló árat is kérem.
Fekete Sony Xperia Z(C6603)
Sajnos be van törve a kijelzője, teljesen a belsőn is,egyik pontról volt beütve,karcok vannak, fólia rajta van.
Doboz azon belül minden megvannak használati utasítás papír,töltő, fülhalgató(3 fajta gyári gumik) mind gyáriak és egy ehhez a típushoz eredeti Sony dokkoló is van. Meg még egy friss fólia is van.
Kártyafüggetlenes, garancia már nincs.
Nem tudom,hogy érdemes-e eladni töröt kijelzővel, válaszát érdekel. -
Eladó445
tag
Sziasztok! Erre szeretnék egy árat! Köszi.
készülék: Galaxy S3 i9300 , 3G
állapota: Kijelző repedt, működik
tartozékai: töltő
függősége: T-mobile
garancia: nincs
egyéb: akksi 1éves, cserélve lett. -
törölt tag
Sziasztok!
Lenne egy Lumia 625-öm, viszont úgymond szoftver hibás. Ráraktam a Windows 10-et bétában és azóta meghalt az egésznek a rendszere. A hátlapja esztétikai hibás.
Mennyiért lehet eladni?
-
csejani
csendes tag
Sziasztok új készülék vásárlása miatt meg fogok válna szeretett kis z1c- omtól. Szerintetek makulátlan állapotú új aksis 2 hónapig még garis t függő telefonomért 35 rugó elfogadható ár lenne? +5 ért gondoltam a dokkolót ajándék hátlap + üvegfólia előre. Az aksit természetesen hivatalosan garanciával cserélték.
-
HuMarc
veterán
Samsung Galaxy Note 3: 65 - 70 000 Ft
Apple iPhone 6S Plus 64 GB (+ biztosítás): ~220 - 230 000 Ft
Nokia Lumia 950 Dual SIM: Még tartozékok (ami egyébként ha jól tudom, kimerül egy töltőben, mert füles mintha nem járna a telefonhoz) nélkül is inkább a 120 - 130 000 Ft közti intervallumban gondolkoznék, főleg hogy egy Qi töltőt is adsz hozzá.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
gyurkikrisz #6307 üzenetére
Annyit még hozzátennék, hogy a telefon független.
-
gyurkikrisz
őstag
Sziasztok!
Mennyit érhet az alábbi összeállítás?
Egy Microsoft Lumia 950 Dual SIM (csak a készülék, semmi tartozék, mert garanciában lett cserélve egy másik telefon erre), 1 év jótállással, két tokkal (összvissz 2k értékben), illetve 2 üvegfóliával (kb 1k értékben). Kijelzöjén üvegfólia, rajta mindig tok. Illetve egy DT-901-es Qi töltöpad.
Én 110-120k körül saccolom, jó helyen vagyok?
-
nitro16
senior tag
Sziasztok egy árazást szeretnék kérni.
Iphone 6s Plus 64gb. A telefon karcmentes, patikai állapotban van. Dobozos, fülhallgató bontatlan, Istyle vásárlás volt. Van még rajta biztosítás is ami 2 év 6 hónapig él rá.
Előre is köszi
[ Módosította: HuMarc ]
-
HAX
tag
Üdv.
Egy árazást szeretnék kérni.
Nem rég volt egy ilyen beárazva de ez gyárilag független.
Típus: Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)
Állapot: Kezdetektől fogva fólia van a kijelzőn, szerintem teljesen hibátlan
Tartozékok: Minden gyári tartozék (papírok, garancia, doboz, fülhallgató, az összes póthegy a tollba + kiszedő, töltő) + egy fekete műanyag bumper
Függősége: Gyári független
Garancia: MySamsungban beregisztrálva: 2016.05.19.-ig garanciális (vehető plusz 1 év garancia)Köszi
-
-
Ochocinco46
aktív tag
Üdv,
Tavaly októberben lett vásárolva az USA-ban egy 2 gigás asus zenfone 2, ze551ml-18-2g16gn-sr
Végig fólia plusz tokban volt hordva, nagyon jó állapot.
Gari az gondolom csak kinti van rá sajnos, természetesen független.+1
Alcatel One Touch Idol 2S, másfél éves, végig szilikon tokban hordva, karcmentes, telenor függő.köszi
-
B-L-A-C-K
titán
Honor7 (új,használatlan,t-mobile függő).
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
A topic ármesterei: McNamara
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple asztali gépek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ubuntu Linux
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L13 Yoga Gen4 X360 Érintős! Ryzen 7 Pro 7730U 16GB RAM / 256GB SSD Magyar
- Asus ROG Strix XG27ACDNG - Újszerű
- Intel Core i9-10900 processzort keresek megvételre MA
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest