Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Hello!
Rögtön bocsánat kéréssel kezdem, hogy beleszólok, a vitátokba, ami bizony jó szolgálatot tesz mások okulására, de megjegyezném, hogy nekem eddig lehet, hogy szerencsém volt, de idáig minden egyszerre vásárolt memoria modul, azonos sorszámú chippekel ment dualban. Főképpen amd platformra hivatkozok, és ugyan volt olyan memória aminek utánna kellett állítani, mert nem ment 2,5V-on, csak 2,6V-on, de ott már hibátlanul.
Ebből én is arra következtetek, hogy az egyszerre megvásárolt modulok, azonos chippekkel, 100%-ot nagyon megközelítően mennek dualban, amennyiben a modulok rendeltetés szerűen működnek.
Én nem dolgozom se pici, se hatalmas nagykerben, csak egy mezei vásárló vagyok, de furcsa, hogy az én gépeimmel soha nincsenek olyan problémák, amik itt rendszeresen előfordulnak. Szídják a kiskerest, meg a nagykerest, hogy sz@rt adtak el neki, mert így meg úgy nem megy amit vett, holott egyszerűen csak a helytelen használat, vagy rossz beállítás okozza a hibát, sok esetben a nem müködő dual chanelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Autós topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Trollok komolyan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Interactive Brokers társalgó
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- DDR4 RAM modulok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest