Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• antikomcsi

veterán

válasz L3zl13 #9 üzenetére

Hello!

Rögtön bocsánat kéréssel kezdem, hogy beleszólok, a vitátokba, ami bizony jó szolgálatot tesz mások okulására, de megjegyezném, hogy nekem eddig lehet, hogy szerencsém volt, de idáig minden egyszerre vásárolt memoria modul, azonos sorszámú chippekel ment dualban. Főképpen amd platformra hivatkozok, és ugyan volt olyan memória aminek utánna kellett állítani, mert nem ment 2,5V-on, csak 2,6V-on, de ott már hibátlanul.

Ebből én is arra következtetek, hogy az egyszerre megvásárolt modulok, azonos chippekkel, 100%-ot nagyon megközelítően mennek dualban, amennyiben a modulok rendeltetés szerűen működnek.

Én nem dolgozom se pici, se hatalmas nagykerben, csak egy mezei vásárló vagyok, de furcsa, hogy az én gépeimmel soha nincsenek olyan problémák, amik itt rendszeresen előfordulnak. Szídják a kiskerest, meg a nagykerest, hogy sz@rt adtak el neki, mert így meg úgy nem megy amit vett, holott egyszerűen csak a helytelen használat, vagy rossz beállítás okozza a hibát, sok esetben a nem müködő dual chanelt.

Új hozzászólás Aktív témák