Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Szép napot mindenkinek!
Heteken át küzdöttem egy problémával, amely úgy tűnt megoldódott de ma megint beigazolódott hogy nem!
Probléma:
Adott egy G.SKILL DDR3-1600 PC3-12800 3*2Gb Tri Ch kit (F3-12800CL9T-6GBNQ) memória. Mindez az adatlapomon olvasható konfiguráció része. A problémám legrövidebben az, hogy nem tudom 1600mhz-en működtetni őket. Ennek az az oka hogy akárhogyan állítom be az időzítést, egyszerűen csak addig hajlandó így működni, amíg nincsenek azok a nagy melegek. Véleményem hogy túlmelegednek a ramjaim, pedig a házam egy Cooler Master 690 II Advanced. Ami röhej, hogy amikor hidegebbek vannak, akkor a belső terhelési hőmérsékletek szinte ugyanazok. Nem értem.
Kérdés tehát, hogy állítsam be úgy a ramokat hogy jelen melegebb időszakokba se dobja ki nekem a kék halált? Vagy esetleg mi a tippetek mi a baj? Esetleg túlmelegszik az Északi hidam?
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- CPU: 2 x Intel Xeon(R) E5-2650L v2 1.70GHz, 40 vCPUsvv, 256 GB DDR3 RAM
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- Lista frissítve (1000+ db laptop - 2025.10.07) - RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest