- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
Aktív témák
-
Carasc0
őstag
Szép napot mindenkinek!
Heteken át küzdöttem egy problémával, amely úgy tűnt megoldódott de ma megint beigazolódott hogy nem!
Probléma:
Adott egy G.SKILL DDR3-1600 PC3-12800 3*2Gb Tri Ch kit (F3-12800CL9T-6GBNQ) memória. Mindez az adatlapomon olvasható konfiguráció része. A problémám legrövidebben az, hogy nem tudom 1600mhz-en működtetni őket. Ennek az az oka hogy akárhogyan állítom be az időzítést, egyszerűen csak addig hajlandó így működni, amíg nincsenek azok a nagy melegek. Véleményem hogy túlmelegednek a ramjaim, pedig a házam egy Cooler Master 690 II Advanced. Ami röhej, hogy amikor hidegebbek vannak, akkor a belső terhelési hőmérsékletek szinte ugyanazok. Nem értem.
Kérdés tehát, hogy állítsam be úgy a ramokat hogy jelen melegebb időszakokba se dobja ki nekem a kék halált? Vagy esetleg mi a tippetek mi a baj? Esetleg túlmelegszik az Északi hidam?
Előre is köszönöm.
Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen monitort vegyek?
- Avast! Antivirus topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Suzuki topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- HP Zbook Fury 15 G8 mobil munkaállomás -i7-11800H / 32 GB RAM / RTX A2000
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest