Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsiv92
tag
Ha van, akkor nagyon buta vagyok. Tudomásaim szerint a 'legkisebb kategória' itt a 70d a dualpixel-el, ami nekem most kellene
Válaszolva: Inkább outdoor, minimális indoor használat. Sötétebb helyszínek sem kizártak. Felbontást tekintve FHD elég számomra, de azért nem haragszom, ha 30 fps felett is tudunk, de nem elsődleges feltétel. Zoom sem lényeg. Esetemben meg tudom oldani lábbal a dolgokat. -
ricsiv92
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat szeretném kikérni. Jelenleg egy Canon 600d boldog tulaja vagyok, de elérkezett az az idő, mikor szükségem lenne egy videó közbeni folyamatos autofocus-ra, így sajnos előbb-utóbb el kell tőle búcsúznom. Arra gondoltam, hogy kompaktokban tájékozódnék először, esetenként a könnyű mobilitás miatt. Van esetleg olyan ajánlott kompakt széleslátós videózásra, mely rendelkezik mikrofonbemenettel, illetve annak mountolási lehetőségével és kihajtható kijelzővel? Tudom, hogy olyan kétszemélyes sportkocsit szeretnék, ami jó családos kirándulásra és bevásárlásra, de hátha tudtok olyan irányt mutatni, amerre elindulhatok.
Költségkeretem jelenleg nincs, inkább a lehetőségekhez igazítanám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest