Hirdetés
- iPhone topik
- Yettel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Itt a Redmi Turbo 4 Pro, az első készülék Snapdragon 8s Gen 4 alapokon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Mobilarena
Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót!
Figyelem! A kompakt fényképezőgép és bridge kategória gyakorlatilag megszűnt. Az ajánlóban szereplő gépek 6-7 éves modellek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaya
tag
Hali!
Kellene egy kis segítség. Unokaöcsém keres gépet, tőle kaptam ezt a az üzit:
Fényképezőgépet szeretnék venni, az egyetlen szempont, hogy mozgó járműről (a jármű mozog, én nem) is tudjak jó minőségű képet csinálni akkor is, ha nincs verőfényes napsütés. Meg persze azért nem árt ha van éjszakai üzemmód, meg vakubeállítások, képstabilizátor, de gondolom, hogy ez már azért a legtöbb géphez jár. Meg tudnád mondani, hogy milyen gépet kell mégis keresnem. Most akár 50-60 ezer ft-t is rászánnék, de akkor az tényleg arra legyen jó, amire nekem kell. Köszi a segítséget előre is.
Ha tudna valaki pár típust ajánlani megköszönném.
Üdv: szaya
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest