- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihione
őstag
Hali!Az en konfigomhoz milyen tapot ajanlotok?Jo lenne 20k korul meguszni,tuning lesz vga,cpu es ramon is.Eddig egy 1080-at jol kiszolgalt az fps de a 250+ wattos 1080ti-hoz mar keves.Thermaltake smart se 730w neztem ki,van tapasztalat veluk?
-
mihione
őstag
Most jobban atneztem es a be quiet system power 8 500w-os tapja az sokkal jobban bejon igy kulsore meg igenyessegre,azt nem tudom belsore milyem egy fsphez kepest.De ha ugyanolyan megbizhato akkor lehet meg beszelek a vizesekkel es kicsereltetem arra.
Szerintetek erdemes? -
mihione
őstag
Tudom hogy kaptam javaslatot de azokat ugy ertelmeztem hasznalt cikkekre vonatkoztak,en pedig vegul egy uj vasarlasa mellett dontottem.vegigneztem tegnap az osszes aprohirdetest beszeltem 3 emberrel aprorol,2 helyi boltal,aztan a vizesekkel.Orultem a vegen hogy talaltam egy szimpatikusat amiben tudom hogy bizhatok.Elkapkodtam a vasarlast az teny de kellett a gep minnel hamarabb.webshopban rendeltem szemelyes atvetellel,de ha mar ez lett szerintem marad is ez,amugy sem tudom pl melyik 500-as tapnal van kulon pci-e kabel mindket csatlakozohoz ebben az arkategoriaban.nagy bajom nincs vele csak tobbet vartam az FSP-tol igenyesseg teren,ennyi.
A segitseget meg koszonom! -
mihione
őstag
válasz
Graphics #102622 üzenetére
Nem nekem javasoltad szerintem hanem masnak.Azert vettem ezt mert vizesek ezt ajanlottak en meg gondoltam ennyiert nagy meglepetes nem erhet.
Igazabol nincs gond magaval a tappal csak a kivitelezese kisse igenytelen (kapcsolo sporolas,kabelkotegelovel rogzitett agak a kimenetnel amit legalabb feketevel csinaltak volna meg nem pedig atlatszoval,felemas szinu csazlakozok 24 pin feher,cpu fekete,na meg a kabel sporolos leosztott pci-e.
Persze valojaban egy "belepo" kategoriarol van szo es ezek olyan dolgok amiket majd miutan kibontotta az ember akkor fogja meglatni,de szerintem belefert volna az arba ezeknek a dolgoknak az orvoslasa.
Minosegre rendben van.A telibe lyukasztott hatso szellozo lemez pl kifejezetten jo lett.
Modularis chieftec volt elotte lehet ezert is zavarnak ezek a dolgok,masnak pedig fel sem tunnek.
Szerencsere a tap rejtve van a hazban igy ha a csunya kabeleket eltuntetem nem fog zavarni semmi.
Nemtudom mas gyarto hasonlo arkategoriaju tapjanak milyen a kabelezese vagy pl ez a leosztott pci mindnel igy van-e.Nem akarom lehuzni mert ezektol eltekintve rendben van a tap,csak szemet szuro aprosagok egy viszonylag draga arcedula ellenere. -
mihione
őstag
En tegnap vettem vegul egy fsp hexa+ 500-at de ezert az arert szerintem nagyon sporolosra sikerult...egy kapcsolot igazan tehettek volna ra legalabb,arrol mar nem is beszelek hogy a pci-e kabelek egy agon vannak,ugyhogy ablakos hazba eleg csunyan mutat...na es csak 2 ev gari jar melle.ha ujra valasztanek biztos mast vennek.
Ez csak szemelyes velemeny,a tappal magaval nincs bajom teszi a dolgat,bar meg annyira nem volt lehetosegem nyuzni,ha kap egy harisnyazott kabel toldo szettet akkor megnyugszom
Csinalt mar ilyet amugy valaki hazilag?
Tapot mar harisnyaztam viszont csatlakozokat nem tudom honnan lehetne beszerezni hozza. -
mihione
őstag
Corsair TX650?sry a sok hozzaszolasert de lejart a szerkesztes :/
-
mihione
őstag
Enermax PRO82+ 425W errol mi a velemeny?nem.mao csirke ez se de jonak tunik.
-
mihione
őstag
Sziasztok!Ugy nez ki meghalt a tapom mert sr kep se hang amikor bekapcsolom a gepet,nemreg mar jatszotta ezt de akkor lefektetve elindult es utana allitva ment is tovabb de most ismet mozgatva lett es mar sehogy se tudom eletre kelteni,osszedugva pedig nagyon halk gyorsan kattogo hangot lehet hallani belole,mint a tuzhelyek szikraztatojanak a hangja csak sokkal gyorsabb es halkabb,csak a tapot bedugva onmagaban pedig halk magas sipolo hangja van.
Adott egy i5 2500k es egy gtx 970 mindketto szokott tuningolva menni,proci 4,8 ghz a gpu pedig fesz emeles nelkul kb +150 mhz.Mekkora tap szukseges hozzajuk?650-es chieftec volt de en szeritem kisebb is eleg lenne ehhez a konfighoz.Hasznaltan szeretnek venni es orulnek ha a mostani harisnyazott kabeleimet is tudnam hasznalni hozza,tehat modularis tap lenne a legjobb.Orulnek ha 10000 korul megusznam a dolgot,ha ennyibe nem fer bele modularis az sem baj csak halk es minosegi legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Filmvilág
- E-roller topik
- Háztartási gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- BestBuy topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- SilverStone SFX 500W Gold Moduláris Tápegység
- Harisnyázott tápkábel hosszabbító / moduláris kábel / vezeték - egyedi - modding - cablemod
- FSP 650W HYDRO GE 650 80+ Gold tápegység
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Asus Rog Thor II 1200W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest