-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Zadia #158784 üzenetére
Akkor inkább a Chieftec-et vedd, mert a Deepcool bele a Gigabyte-nál is gyengébb. Ez a Proton táp az áráért egyébként nem olyan rossz ám. 600 wattosról teszt (böngészővel fordítandó):
https://ru.gecid.com/power/chieftec_proton_bdf-600s/?s=all -
válasz
Zadia #158781 üzenetére
Szívesen! Egyébként ez egy nagyon kis igényű config, a 400 wattot bőven elégnek tartom hozzá, főleg, ha játék sem lesz, így biztosan alapjáraton eldöcög majd vele a tápegység ventilátora. A Proton és a BQ táp a legjobbak, ezekben már DC-DC konverter van és tajvani kondik. A BQ az alacsony zajszint miatt lehet érdekes, ha az is szempont. Az első két táp meg igazából a belépőszint. Kínai kondik, csoportos fesz. szabályozás, de legalább ismert a gyártó és jók a visszajelzések a termékekre, szóval felrobbanni nem fognak, pláne ettől a ~60-70 wattos terheléstől, amit kapni fognak.
-
-
válasz
Zadia #157004 üzenetére
Reméljük csak a táp döglött meg, az AeroCoolból szinte mind kerülendő, mert annyira gyenge minőségű a belsejük. A PK650D most 27k forint körül van, én vagy azt választanám, vagy alternatívának:
be quiet! System Power 10 650W 80 PLUS Bronze (BN328) - 28k
CHIEFTEC PROTON 650W 80 PLUS Bronze (BDF-650C) - 28k
Esetleg kisebb, 550-es tápot is lehetne nézni, nem tudom, hogy mik az elképzelései, ránézésre a Te és valószínűleg az Ő rendszeréhez is elegek lennének. -
Paxker315
veterán
válasz
Zadia #124239 üzenetére
Akkor vegyél bitfenix formula gold 550 wattost. Vagy be quiet pure power 11 500wattost.
A SS s12-est manapság már nem szokták ajánlani, tularazott
A tx corsair nem számít csendesnek, szerintem tularazott.
A System power nagyon olcsó, vállalható ,de nem csendes.A formula golddal jársz legjobban.
A linusfele listát nem fogom linkelni, mert reszrehajlo, bár tajekozodasra még egész jó
-
-
-
MMIX
addikt
A Be Quiet nem moduláris, bolti hiba. A CM jelzésűek a modulárisok.
"Enermax" ez Lepa, persze jól hangzik. A Yue-Lin Electrical Technology gyártó vagy beválik akkor jó, ha nem akkor "Lepra". (bocs)Ebből a négyből a Sharkoon. Második a Lepa, egy kis szerencse játékkal.
A Lepa nem egyenlő Enermax, csak ha a Coolergiant a tulajdonosa részben, vagy egészben az amerikai forgalmazó Ecomaster cégnek. A Lepa az amerikai forgalmazó márkája, az ENERMAX meg a Coolergiant-é.
(Coolergiant Computers Handels GmbH). -
04ahgy
nagyúr
Elbírja neki simán, igaz a táp már öregecske, a kapcsolás öregecske, a hatásfok gyengécske (~75%), a ventilátor hangoskás, de az asztalra már letett bőven a GPS széria a maga Delta belével.
Ha nem bírja, kikapcsol majd, de amúgy bírni fogja.
(#21850) norb55: Semmi gond nincs az Odinnal (nem tudom, miért mondják), csak túlárazott, a másik meg a leírásod alapján hibásnak tűnik.
HGyu
-
vzsryl
nagyúr
Egyik sem ajánlott. Talán az FSP BS Pro, de az meg túl van árazva.
Ezek ajánlottak:
Chieftec CTG-500-80P ~12k (Erős, halk, megbízható, 3 év garancia.)
Seasonic S12II Bronze 430W ~19k (Erős, halk, 3 év garancia, minden kábele nagyon hosszú és harisnyázott, továbbá Seasonic minőségi kapcsolás, japán kondenzátorokkal.)
Cooler Master Silent Pro 500W ~23k (Erős, halk, 5 év garancia, moduláris.) -
14adam
addikt
Ctg és a gps-be különböző belső van. gps-be delta a ctg-be sirtec. Sok különbség nincsen köztük,talán a ctg halkabb.
A harmadik az a régi szériás chifi,nem éri már megvenni. Én nem cserélnék,ameddig bírja bírja. Mert vinni fogja azt a kártyát#1164) kicsiultra az egy fasza táp,csak régi. Vinnie kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest