- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vigneau #147375 üzenetére
Erről a tervezett elavulás történetről már korábban is olvastam és volt, aki cáfolta, volt aki szerint van benne valami... Nem tudom. Ha csak tartós dolgokat gyártana mindenki, akkor jóval kisebb lenne a kereslet, nem kellene annyit termelni, ezzel együtt nem tudnának annyi embert foglalkoztatni sem, szóval elvileg ennek van egy pozitív oldala is. Gyártjuk a gagyit, de cserébe tudunk munkát adni az embereknek.
-
tothd1989
tag
válasz
Vigneau #147149 üzenetére
Egyenlőre elég halknak tűnik, be lett üzemelve (a vga alatt kapott helyet, szerencsére tud szellőzni), mert az előző táp már nagyon cserés volt és az alaplapom se épp a gagyi kategória (Gigabyte b450 aourus elite v2). De meghajtva még nem nagyon lett a gép, ha gondolod nyomok valami stresstestet, hogy fullon mit produkál.
Ez a merlinhardver oldal legit? Amikor googléztam én is megtaláltam, de nem ismerős, így kissé félek onnan rendelni és öszintén szólva a hócipóm kivan mindegyik webáruházzal már. -
-
_Atesz
addikt
válasz
Vigneau #146295 üzenetére
He? Azt ne mondd, te vagy a videóban.
Hát persze, szélsőségek lehetnek. Illetve aki azt szokta meg otthon, hogy: persze kisfiam, csinálj amit akarsz, fesd be a körmöd, a hajad, tegyél füllbevalót ... annak egy trauma lehet.
Mielőtt felmerülne, messze nem csak a kinézet alapján ítélek, de azért na.. -
MMIX
addikt
válasz
Vigneau #146033 üzenetére
Az olcsóbb sorozatú tápjaiknál nem, vagy alig nyúlnak hozzá a gyári bélhez a Be Quiet! mérnökök. A System Power a legkisebb. A Pure Powernél már csináltak valamit. Halkítják és kap OTP védelmet. Meg MOV-ot, ha a gyáriban nincs. Meg osztott +12V ágat. A System Power 10 már egyágas, kivéve a 850W
Amikor felpörög "daráló hangja" is van? Mert akkor csapágyas és valójában nem gyorsan pörög hanem lassan. -
-
baandii92
tag
válasz
Vigneau #145005 üzenetére
igen csak karit cseréltem.
Használtan vettem ma az rx 6600-at és a tulaja azt mondta vegyem le a frekvenciátn 60ra mert gyenge szerinte a táp. Levettem 60ra és úgy fut viszont a teljesítménye így megegyezik kb az rx 580-al.
Szerintetek baj lehet a karival?A lap az egy MSI MAG B460M MORTAR.
-
_Atesz
addikt
válasz
Vigneau #144253 üzenetére
Általában a gyártók a legkorrektebbek ilyen ügyben, ők sokszor nem tökölnek hibás cucc esetében és kapsz egy újat. Mivel a venti egyszerűen cserélhető, ezért lehet ez esetben csak cserélik. Nincs sok tapasztalat ez ügyben, mert akinek zörög, az 14 napos elállással vissza szokta küldeni az üzletnek.
-
_Atesz
addikt
válasz
Vigneau #144246 üzenetére
1. káromkodsz egy kiadósat
2. ha 14 napon belül vagy, akkor elállhatsz
3. ha azon kívül, akkor gariba visszaküldöd
4. ha lejárt a bolti gari, de még van a gyártóiból, akkor a gyártóval tudod intézni, ha van hazai szervízhálózata, akkor azzal is lehetAztán ezt mennyire veszik hibának, az más kérdés, persze 14 napos elállásnál nem kell indokolni.
-
Vigneau
félisten
válasz
Vigneau #143985 üzenetére
Update a Phanteks AMP 750W (PH-P750G) tápegységhez:
Sikerült rövid időre csöndre bírnom a kislányom, így már jobban tudtam a tápra is figyelni. A Hybrid Mode működik, amit kikapcsolva nagyon pici morgása van a ventilátornak, ez viszont alig hallható. Nagyobb zajt kelt a többi 120mm-es rendszerhűtőm.
Viszont nem semmi, hogy közben 50k-ra ugrott az ára.
-
_Atesz
addikt
-
_Atesz
addikt
válasz
Vigneau #143920 üzenetére
Egy viszonylag flancosabb ált. iskolába jártam, ahol is kitalálták, hogy angol és német nyelv mellett, tanítanak a diákoknak francia és olasz nyelvet is. Én 3.-nak jelöltem meg a franciát, 4.-nek az olaszt, ők ebből arra következtettek, hogy én franciául akarok tanulni.
2 dolgoot nem sikerült elsajátítanom, a francia nyelv nyelvtani rendszerét, és annak szókincsét, csak hogy az egyik legnagyobbtól idézzek: [link]ÁK-n nem tudom én sem melyik melyik, pedig az újabb verzió ajánlott lenne a jelenlegi áron, ami a 650W-os modellt illeti.
-
-
válasz
Vigneau #96548 üzenetére
Corsair csak matricáz, tehát mindenféle belsőt belepakolnak, amikor piacra léptek , szinte csak Seaosnic, utána meg cserélték le egyre gyengébbekre, de az ár maradt / érthető módon nagyobb profitjuk lett... /
Én pl emiatt rühellem a Corsairt.
Új CX-ben CWT belső van, szerintem a régi pofozása, esetleg frissebb platform.
Xigmatek hulladék, nagyon felejtős.
/ Köszi, igyekszek minőséget prezentálni
,de ez a gyártó "sara", nem az enyém
@tejmaffia123: Nem azért, de egy tök ismeretlen bolt 1-2 ezres árai miatt biztos nem vennék tőlük...
Az áraiktól meg nem dobtam el magam, mindenhol ennyiért mennek szinte a tápok
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Autós kamerák
- Építő/felújító topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Anime filmek és sorozatok
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest