Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ló úr
őstag
válasz FikuSteel #89699 üzenetére
Kell a hsz ugye? Írtunk már neked mindent, miért nem mész és veszed meg valamelyiket? Fáj már az ember feje a sok 35* ugyanazt a kérdést körbejáró újoncoktól akik rangot lépni jönnek ide főként Görgess fentebb van sok alternatíva neked, holnap kérj pénzt anyutól és vedd meg 523-adjára se fogunk tudni jobbat mondani
"lécci" kifejezésedtől meg kirázott a hideg és visszaesett az iqszintem -2-re és sírok csecsemőpózban az ágyamban.[ Szerkesztve ]
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
FikuSteel
csendes tag
https://www.pcx.hu/termek/chieftec-450w-ctg-450-80p-t-pegys-g-48593 ez táp meg bízható ha jól tudom sirtec beles
-
-
ates2
senior tag
Sziasztok!
Új táp vásárlás előtt állok és kellene a segítségetek. FSP v Seasonic tápot néztem ki.
Amibe menne - i5 6500 + gtx950 + 16gb ram + 1 SSD + 1 HDDElőre is köszönöm.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz FikuSteel #89687 üzenetére
Utólag meg már mindegy ... Előtte érdeklődjön
Az Athlon X2-es géphez meg egy 350-400W-os FSP, BeQuiet táp is bőven elég.
Ott a VGA-t is kár megvenni, mert a proci nem fogja kihajtani... ,de már ezt írták előttem is, meg javasoltak ott is tápot
Táp cicergése: [link] ,vagy mert halvány a minőség ,ha meg nem új ,akkor ez van
A kérdéseidet meg egy körmondatba szerkeszd, 5 percig van lehetőség szerkeszteni a mondanivalót, ne mindig újat nyomj egyből.
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
FikuSteel
csendes tag
cooler master elite power 600 (acabm4) tudtok valamit?
-
br0by
csendes tag
Megvettem ma az EVGA tápot, szépen beszereltem, szépen elvezettem a kábeleket, bekapcsolnám és 1 másodperc után kattan egyet és kikapcsol, vihetem vissza holnap
Mondjuk így tényleg halk -
Graphics
Jómunkásember
válasz This_is_Ice #89680 üzenetére
A két kinézett táp közül amúgy az egyik SFX méretű, azt nézted amúgy? / Silverstone /
2 ezerrel van kintebb a kereteden, de szerintem megéri az árát, ha moduláris kell
-
Grave_444
nagyúr
válasz noblem1983 #89679 üzenetére
Be Quiet S7 300W / Super Flower 350W
-
noblem1983
senior tag
Sziasztok!
10 k-s árkategóriában melyik tápot ajánlanátok? i3-4160+Geforce750ti+Asus B85M-G+8 GB memória+1 Tb-os vinyó.
Előre is köszönömLamborghini fan Uplay/Origin-noblem1983, PSN: noblem1983_2
-
MMIX
addikt
Egy fórumozó képei egy Sony 2800W (APS-142) szervertáp belsőről.
http://www.jonnyguru.com/forums [link] -
FikuSteel
csendes tag
seasonic eco 430 tudsz valamit mondani ?
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz FikuSteel #89673 üzenetére
Be Quiet! Pure Power L8 300W/400W
Be Quiet! System Power S7 300W/350W/400W
Seasonic Eco 430W
Super Flower FX Bronze 350W(SF-350P14HE)/450W(SF-350P14HE)
Thermaltake Munich 430, TT Hamburg 530GTX 750(Ti)-hez CPU-t is kéne maj cserélni, mert a mostani eléggé hurka.
-
FikuSteel
csendes tag
van egy athlon x2 6000+ (89w) meg egy gt 210 ehez szeretnék tápot max 15E a keret és ha lehet elfogadható minőségű legyen és majd cserélni szeretném jobbra a videokártyát (pl 750/ti)
[ Szerkesztve ]
-
hapiszti
csendes tag
sziasztok melyik tápegységet vegyem meg?
1 Chieftech CTG 550-80P 550W
2 Chieftec GPS-500Aüdv kérlek segitsetek
Privátot írj, hamarabb észreveszem!
-
DR|FTK|NG
veterán
Esetleg az EVGA Supernova GS 550? Ez könnyebben beszerezhetőnek tűnik nekem.
Összegezve(röviden):
-BQT! Straight Power 10 400W: +Kicsi, +halk, +állandó szellőzése van a tápnak, +olcsóbb(~20-21k), -nem moduláris, -nem félpasszív
-EVGA GS 550: +Félpasszív, +teljesen moduláris, -drágább
-XFX XTR 550: +Félpasszív, +teljesen moduláris, -még drágább
-SF Leadex Gold 550: +Félpasszív, +teljesen moduláris, -drágább, -világít
De egyikkel sem járnál rosszul.[ Szerkesztve ]
-
LFefe
csendes tag
válasz DR|FTK|NG #89656 üzenetére
De játszik tetszenek is amiket először írtál csak a világítós SF nem jön be annyira. A Be-Quiet-ben az tetszett meg, hogy van 400W-os is belőle (a kábeleket max elgyűrném valahogy a házban). Viszont jóval csábítóbb az XTR-ben és a SuperNova-ban a SeaSonic belső. Kiindulva a kis Corsair VX450-ből amit már évek óta nyúzok. A legrosszabb, hogy az XFX XTR-t ami a legjobban tetszik kicsit nehezebb beszerezni.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz Tragger #89663 üzenetére
Az nem játszik, hogy átkapcsolod a tápot félpasszív módba(duván 130-195w-ig nem megy ilyenkor a ventije)? Kisebb igénybevételkor(pl netezés, filmnézés) nem idegesítene, bár nem tudom, hogy ez Neked mennyire járható út.
Ha ez nem járható, akkor ezügyben írnék a boltnak, vagy eladnám(persze feltünteném a hibát).
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz This_is_Ice #89657 üzenetére
EVGA GS550
-
DR|FTK|NG
veterán
Csendes, FSP belsővel rendelkezik. 4db 12V-os águk(kivétel a 400w-os, annak 3db van csak, de ebből nincsen CM) van.
Nyugodtan megveheted.Félpasszív táp nem játszik? Én ilyet néznék első sorban.
Gamer21(#89640)
Mennyit szánnál rá?Seasonic S12II 520
NZXT Hale 82v2 550W
Seasonic M12II 520 Evo
Seasonic S12G-550
EVGA Supernova GS 550/650
CM V550S/V650S
XFX XTR 550/650
Super Flower Leadex Gold 550W/650W > Ebből van fehér, és fekete házas is, világít.
vyce21(#89646)
Thermaltake Munich 430 > Ebből többféle is van, a HEC belsős(ilyet nem hiszem, hogy lehet már kapni) gyengébben sikerült
Thermaltake Hamburg 530 > ugyan úgy, mint a Munich-nél.
Super Flower FX Bronze 450W(SF-450P14HE), esetleg 350W(SF-350P14HE)
Be Quiet! System Power S7 400W, esetleg 350W
Be Quiet! Pure Power L8 400WAz általad kinézett boltban ez egész jó vétel ennyiért: Chieftec CTG-450-80PB ~ 13k(a 13 274 Ft -osat 3 év garanciával adják, a kicsit olcsóbbat pedig csak kettővel)
Tragger(#89637)
Félpasszív módban is jelentkezik? A gépből mennyire hallatszóik ki?Egy próbát megér, ráírnék a boltra.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz This_is_Ice #89654 üzenetére
Mindketto jo valasztas.
Egyeni dontes melyiket veszed, mellenyulni nem fogsz.
-
This_is_Ice
tag
Üdv!
Alábbi tápok közül melyik a nyerő?
SilverStone SST-SX500
Super Flower Golden Green 550WÁrkülönbség minimális, a modularitás miatt a SilverStone tetszik (kb az egyharmadát használnám a kábeleknek), ugyanakkor erre csak 2 év garancia van, szemben a Super Flower 5 évével. Valaki használt már esetleg ilyeneket? Előre is köszönöm a segítséget!
-
LFefe
csendes tag
Sziasztok!
Fentebbi segítség kérésemre [#89620] DR|FTK|NG kollégától kaptam választ amiben ajánlott 3 típust amik megfelelhetnek nekem. Egy olyan kérdésem lenne még, hogy kisebb teljesítményben akár a modularitást feláldozva nem-e lenne egy jó tipp. A csendesség a legfontosabb számomra. Illetve nézelődés közben belefutottam a Be-Quiet Straight Power 10 sorozatába abból is az 500W-os modulárisba. Erről esetleg véleménye/tapasztalata valakinek? Milyen bele van? Megéri-e azt a kb 30k-t amit kérnek egy ilyenért?
[ Szerkesztve ]
-
süttyő
tag
Sziasztok, hasznaltan vásárolnék tápot aprorol, 2 modell között vacilalok: Az egyik egy corsair cx430 1,5 év garanciával. A masik egy seasonic ss 430gb de nincs ra garancia. Szerintetek mekyiket valasszam? Az első 7,5e Ft a masodik 9. Segitsegeteket elore is köszönöm.
-
vyce21
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik táp lenne a legjobb a következő pc-hez?
Alaplap: Gigabyte 970A-DS3P
CPU : AMD FX 6300
RAM : Kingston 8GB DDR3 1866MHz (Jövő nyárra ebből 4db-ot szeretnék)
VGA : Sapphire HD 7850 Dual-X OC 2 GB
HDD : Toshiba 3.5" 1TB 7200rpm 32MB SATA3Én ezeket néztem ki:
https://www.pcx.hu/termek/xilence-500w-performance-c-xp500-r6-t-pegys-g-666854https://www.pcx.hu/termek/chieftec-500w-gpa-500s8-oem-t-pegys-g-18468
https://www.pcx.hu/termek/evga-430w-100-w1-0430-kr-t-pegys-g-32069
-
csgabee
tag
Kettő közt vacillálok.
THERMALTAKE Hamburg 530W (SirTec belsős)
FSP reader 550wTalán a seasonic lenne a legjobb,csak kevésnek találom kicsit a 3 SATA csatit.
Vagy inkább a seasonic-ot toldjam elosztókkal?
-
MikiASD
tag
Sziasztok, melyik a legolcsóbb alsobtapos házba ajánlott tápegység?
Intel g1840
Nvidia 750ti
4 gb ram
Kingston hyperx fury -
Gamer21
tag
Sziasztok ! Tudnátok ajánlani az alábbi konfighoz egy jó kis tápegységet ?
CPU - Intel Core i5 4690K
Mem - Kingston Hyperx Fury 2 x8 GB 1866 MHz
VGA - Sapphire Radeon R9 390x tri-x
Alap - ASRock fatal1ty z97x killerNyújtsd mindig a legtöbbet , ne elégedj meg azzal ami vagy ! Próbálj meg az lenni AMI LEHETNÉL !!!
-
MikiASD
tag
Sziasztok, errol a taprol valakinek tapasztalat/velemeny? ENERMAX Naxn 450w
-
Tragger
tag
Sziasztok!
Ha ilyen hangja van a vadi új XFX XTR 650W tápomnak, az garis? Sajnos visszacserélni nem tudom, mert több mint egy hónapig állt a dobozban, mire össze tudtam szerelni a gépet. A videó nem az enyém, de ugyan ezt csinálja a tápom. Csak ezt a kerregő hangot hallani a gépből, de ez nem szélzaj.....
Ha rossz topikba írtam, bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy FSP Raider 650w tápot használok, melynek terhelés alatt igen hangos a ventije.
Már ki is lehet találni mit szeretnék. Igen, cserélni!
Kérdések: Tudnátok ajánlani olyan ventit, ami pontosan passzolna a gyári helyére? (Lehetőleg jobb minőségű. CM, Bequiet, Noctua)
Csatlakozós a venti benne, vagy forrasztani kéne?
Gari vesztéssel járna? (Gondolom igen)
Segítségeket előre is köszönöm!!Tudom hogy nem ide való, de más topicban nem kapok választ.
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz FingR86 #89633 üzenetére
Akkor lehet, hogy a táp leamortizálta a VGA-t.
Az igazi az volna, ha ezután ki lenne próbálva egy jó tápos gépben is.
Szerk: Több DVI/D-Sub/HDMI/esetleg DisplayPort kábellel is próbálta-e már? Talán azzal van a hiba, de nem biztos.Látom, már írtál az illetékes topicba.
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz FingR86 #89630 üzenetére
A gyenge 12V-os ág nem tehet benne kárt, mert egy jó táp túlterheléskor lekapcsolna. DE neked meglehetősen gagyi tápod van, túlterheléskor "szép" feszültségeket adna(->gyilkolja a hardvereket).
Cseréld le még mielőbb.
herhi(#89631)
Be Quiet! System Power S7 350W/400W
Be Quiet! Pure Power L8 400W
Seasonic Eco 430W -
herhi
tag
Sziasztok!
15.000 HUF körül keresek csöndes, megbízható tápot. (kb. 2 éve az XFX PRO 450et néztem, de azóta nem vettem, és lettek újabbak, gondolom)
Asus P8H67, Corei3-2100, 8 GB Ram, 120GB SSD, 500GB HDD, Radeon HD6770. Később core i5, plusz VGA bővítés lehet...köszönöm előre is. -
FingR86
őstag
okozhat kárt egy GTX 460 VGA-ban egy ilyen táp, azzal hogy túl gyenge a 12V-os ága ?
-
verycool
tag
Sziasztok Super Flower Fx Bronze 80+ -ot ajánlotattok nekem, az ugyan az mint az amazon, mert ilyet nem talál google hogy fx, előre is köszi.
-
Grave_444
nagyúr
válasz Pityu Mester #89625 üzenetére
EVGA SuperNova GS 550W
-
Pityu Mester
csendes tag
Üdv!
Új gép vásárlását tervezem december elején, eddig az alábbi konfigot állítottam össze:
Alaplap: MSI H170 GAMING M3 vagy ASUS H170 PRO GAMING (még nem dőlt el)
Processzor: Intel Core i7 6700
Videokártya: MSI GTX 980 4GB DDR5 GTX 980 GAMING 4G
Memória: Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Savage HX421C13SBK2/16
SSD: Samsung 250GB EVO Basic MZ-75E250B/EU
HDD: Western Digital 1TB 64MB SATA3 WD10EZRX
Optikai meghajtó: LG CH12NS30 Bluray olvasó
Ház: Zalman Z11 Neo
Milyen tápot ajánlanátok hozzá? Max 30 ezerben gondolkozom, de ha kicsivel több, az is belefér. Előnyben részesíteném a csendes tápokat.
-
LFefe
csendes tag
válasz DR|FTK|NG #89621 üzenetére
Köszi a gyors választ. Mindhárom szimpatikusnak tűnik habár a világítós Super Flower kicsit nekem már sok és amint látom nincs kisebb teljesítményű belőlük. Habár ez talán nem olyan nagy gond.
lakisoft[#89623]
Ki nem pukkannak, de elöregszik az elektronika. A sima kondik pl. kiszáradhatnak. Ill. nem 100% Haswell "kompatibilis" az öreg. Amúgy is vagy 7 éve szolgál már volt hogy hónapokig ment 0-24-ben ráfér a pihenés[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz LordBiPi #89618 üzenetére
Jó lesz az is, a 4+4 pin CPU-nak a 8 pin EPS egy másik megnevezése.
Ha akarod, akkor mehet az is, amit Grave444 írt(Seasonic S12G-450).
LFefe(#89620)
Ezek félpasszívak(csak bizonyos hőfok/terhelés felett kapcsol be a ventijük):
-EVGA Supernova GS 550
-XFX XTR 550
-Super Flower Leadex Gold 550 > ebből van fehér és fekete házas is, világítós. -
LFefe
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene. Adott ez a konfig amit nemrég raktam össze:
MSI H97M-G43
Core i3 4360 (egy Schyte Ninja2 van rajta passzívan)
Kingstone HiperX Fury 2x4GB
Kingstone M.2 SSD
Samsung HD502HJ (egy tányéros igencsak halk HDD)
Samsung HD103SI (Windows energiagazdálkodás lekapcsolja, alig van használva így hangja se sok van )
[link]SilverStone FT03 ház (1db Schyte Slipstream venti van benne 600rpm-en pörög)Mint látszik megpróbáltam elég halkra csinálni az egész gépet.
Most egy Corsair VX450 tápegységet használok (SeaSonic belsejű), de szegényke már nagyon öreg. Ezt átraknám a ritkábban használt gépembe és a fentebb leírt újba kellene valami.
Egy nagyon halk lehetőleg moduláris 400watt körüli tápegységre lenne szükségem. Olyan 30-32k körül tudok rászánni.
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
LordBiPi
csendes tag
válasz DR|FTK|NG #89617 üzenetére
Randomra megnéztem az egyiket, és annál nem venném biztosra, hogy jó a másik alaplapi csatija:
Az orrom előtt van az alaplapom könyvecskéje, és az alapján egy ilyen kéne neki : 8 pin EPS +12 volt power cable
Közben meg oda van írva, hogy ATX_12V2X4 (az ATX az nem EPS ha jól tudom )Mert ha ugye másfajta a kábel fejkinézete, akkor ba**hatom
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz LordBiPi #89616 üzenetére
Biztos, hogy jók. Van rajtuk 20+4 pin-es("alaplapi", MOBO) és 4+4 pin-es(CPU áram) csatlakozó.
Mindegyiket ajánlom hozzá, bármelyiket megvenném magamnak. Ha nem tudsz dönteni, akkor a random.org segít.
Egye fene, legyen a Seasonic M12II 520 EVO. Seasonic is, teljesen moduláris is.[ Szerkesztve ]
-
LordBiPi
csendes tag
válasz DR|FTK|NG #89615 üzenetére
260k után már kb mindegy, mert a vágyam az, hogy elinduljon a gépecském
Azért megkérdezném, hogy ezek tutira jó csatik az alaplapomhoz? Mert láttam más fajta tápokat, és időnként hiába írják, hogy cpu csatija van, mégsem jó a luk kiosztása
Melyiket ajánlanád személy szerint? (1 db-ot)
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz LordBiPi #89614 üzenetére
Mennyit szánnál rá?
Egy nem túl drága, de jóféle 400w-os táp lazán elbírja(ezek itt 15-25k közöttiek):
-Be Quiet! System Power S7 400W
-Be Quiet! Pure Power L8 400W
-Super Flower FX Bronze 450W(SF-350P14HE)
-Seasonic S12II 520W
-FSP Raider S 550W
-FSP Aurum S 400W
-Be Quiet! Straight Power 10 400W
-NZXT Hale 82v2 550W
-Seasonic M12II 520 EVO[ Szerkesztve ]
-
LordBiPi
csendes tag
Sziasztok!
Ebben a topicban is segítségül hívlak benneteket, hogy milyen tápot vegyek?
Gépem tartalma:
Corsair 200R,
Intel Core i5-4590,
Gigabyte GA-H97M-D3H alaplap,
Kingston 120GB Hyperx Fury SSD
MSI GeForce GTX 970 4GB
2 db 4 GB DDR3 Kingmax 1333MHZ RAM
500GB Seagate 3.5" 7200rpm 16MB SATAIII winchester
deepcool gammaxx 300 hűtésEgy olyan táp kéne, mely megbízható, elbírja ezeket, és van olyan csatija, mely kiszolgálja az alaplapot. (leírom ide, ha a profiknak éppen máson jár az agyuk : ATX_24 és ATX_12V)
-
DR|FTK|NG
veterán
Jobb ajánlat van, de az SF is teljesen megfelel:
-CM V550S/V650S
-EVGA Supernova GS 550/650
-Seasonic S12G-550/S12G-650
-Super Flower Leadex Gold 550W/650W
-Super Flower Leadex Platinum 550W
-XFX XTR 550/650500w bőven elég lesz.
br0by(#89611)
Ezek jellemzően halk, csendes tápegységek. Az EVGA-nak az a legnagyobb előnye, hogy félpasszív, én ezt venném.[ Szerkesztve ]
-
br0by
csendes tag
válasz DR|FTK|NG #89609 üzenetére
EVGA 550W SuperNOVA GS 80+ Gold 550W,1xFAN,12cm,Aktív PFC
Seasonic M12II-EVO520 520W 80 Plus Bronze moduláris tápegység
Be quiet! Straight Power 500W (E10) 500W,1xFAN,13,5cm,Aktív PFCAkkor e fentiek közül melyik lenne jobb választás?
Ahogy néztem minimális árkülönbség van a kártyák között, -
Shaza
senior tag
Hello
Újra én lennék annyi kérdésem van még hogy , max 30-35k szánnék tápra van valami jobb ajánlat vagy vegyem a fent említettet?
-
DR|FTK|NG
veterán
Ok, ezekhez több, mint jó.
Ha a nagyon minimális ventizaj nem zavar, akkor lehet olcsóbban is nézni valamit:
-Be Quiet! System Power S7 400W
-Be Quiet! Pure Power L8 400W
-Seasonic Eco 430W
-Be Quiet! Straight Power 10 400W
-Seasonic G360
-Seasonic S12G-450
-Seasonic G450
A legcsendesebb a néma. (Fél)passzív tápoknál max a cicergést kell hallgatnod, de ez nem gyakori jelenség.[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
-
br0by
csendes tag
Sziasztok,
450-550w körüli tápot szeretnék vásárolni, a fő szempont hogy halk legyen, jó lenne ha moduláris lenne
Max. 30K köröl kellene, de nem baj ha olcsóbb A lényeg hogy ár-érték arányba jó legyen,
Mit tudnátok ajánlani?
-
Shaza
senior tag
Köszi!
-
Shaza
senior tag
https://www.arukereso.hu/tapegyseg-c3158/super-flower/amazon-bronze-series-650w-sf-650p14he-p40543660/
Ezt mondod?
Akkor nem érdemes modulárisat venni?
[ Szerkesztve ]
-
DR|FTK|NG
veterán
Magyarországon az újabb változatát, az FX Bronze-ot(ez egyben hagyott 12V-os ággal rendelkezik) lehet kapni. Ez a kettő ugyan az alatt a név alatt fut(SF-650P14HE).
Ez is elegedő lesz.Az olcsó moduláris tápoknak(a nagyobbakra nem vonatkozik) annyi az előnye, hogy egy molex/SATA kábellel kevesebb van a házban.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest