- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
Telenoros flottába vinném be a telenoros számom, és ezért először áthordoznám máshová..melyik szolgáltatóval úszom meg leggyorsabban és legolcsóbban? És kb mennyi idő?
-
alevan
őstag
Helló. Ha egy olcsó feltöltős SIMre van szükségem pár száz MB adatforgalommal és kb havi 50 perc nemzetközi beszélgetéssel, melyk szolgáltatót válasszam? (másodlagos kártya "céges" telefonba). (4G nem tényező).
-
Panamaboy
csendes tag
Én a T-nél kezdtem és évekkel ezelőtt váltottam a Vodához. Az, hogy melyik a számodra megfelelő szolgáltató sok tényezőtől függ. Nekem egyáltalán nem fontos a 4G, de fontos, hogy a legtöbb helyen legyen tisztességes 3G lefedettség. Utóbbit a Voda nagyszerűen biztosítja. Amikor nyáron robogunk a Balatonra az M7 autópályán, akkor a céges T-nek sok helyen még a 3G sem jön be, pedig az ország egyik legforgalmasabb közútjáról beszélünk. A Balatonon is NULLA gyakorlatilag a T netes lefedettsége. A Voda nagyon jó.
RED előfizetőként nagy előny az is, hogy a telefonos ügyfélszolgálat azonnal felveszi a hívásomat és nem kell 50 percig várakoznom a vonalban. RED előfizetőként ha bemegyek egy márkaboltba, akkor azonnal sorra kerülök és nem kell órákon át megvárnom az előttem érkező 10-15 ügyfelet.
A térerő is teljesen rendben van, a 10 évvel ezelőtti gondok szerintem teljesen elmúltak. Sőt, sok helyen jobb a Voda térereje, mint a céges T-mobile telefonomnak.
És akkor még nem beszéltem arról, hogy a RED és a RED Business csomagok 1-2 ezer forinttal olcsóbbak, mint a T-s Next csomagok. A RED Business például 13 ezerbe kerül és eleve van már benne 2 GB net. A Next Business 13.700 körül van és ezen felül még hozzá kell vásárolni a netet. A sima RED és Next csomag között is ezer forint a különbség a Voda javára. És a Vodának legalább a legtöbb helyen jól működik a 3G.
Nem tudom, hogy mire szállt el ennyire a T, de ott is van még min javítani. A Telenor szerintem nagyon lecsúszott az elmúlt években. Drága, nulla választék és egy szóval gagyi.
-
-
otps
aktív tag
Stickes internet prepaidben melyik szolgáltatónál van és mennyi?
-
Micuir_M
tag
Sziasztok!
Én egy T-Mobile-os számra szeretnék minél olcsóbban sok smst küldeni. Mit gondoltok, milyen most kapható csomag lenne erre jó? Mindegy, milyen szolgáltató, de prepaid és időszaki díj nélkül (mármint a tarifacsomagnak ne legyen időszaki díja, az sms-csomagnak lehet!
-
kurion
senior tag
Kártyás felhasználó vagyok jelenleg Telenoros de elgondolkoztam hogy van e más szolgáltató ami nekem megfelel. Amire használom általában.
Kevés telefonálás minden hálózatra
Rengeteg internetFontos szempont minél kevesebb legyen az összeg amit a készülékre tehetek.
-
Ice-ozsé
tag
válasz
The Manager #35 üzenetére
Nekem is vodám van, és meg vagyok vele elégedve.
Most váltok előfizetésre azaz (flottára), de tetszett ez a dolog, hogy 3e forint feltöltésnél kapok 1 GB bónusz internet. -
ClayMore
aktív tag
Segtséget szeretnék kérni. Már nagyon régóta csak cégesem van itthon. Vagy 10 éve nem volt előfizus telóm ithtoni szolgáltatótol.
Ez egy lg 4 xhdnak a táblicskuja a telenornál.
Jól értem-e...HA 2 év hűséggel kiválasztom azt amit bekarikáztam akkor amikor aláírom a szerződést h 2 évig fizetek 5290 HUF-ot (12*5290=63480) akkor amikor rákattintják a bilincset a lábamra akkor a bilincs mellé még le kell pakolnom 90k-t (kedvezményesen mert ez a netes ár)???
Tehát egy telefont ami GSM garival 67K
Rendes bolti garival kb 88kazt összesen 150k-ért fogom megkapni
jól értem?
ha igen akkor NOOORMÁLIS?!?!?!?!
előre is köszi!
-
club1
veterán
válasz
The Manager #35 üzenetére
A Vodafone-nak van a legnagyobb 3G lefedettsége, mert kevesebb mint fele akkora frekin (900 MHz) nyomja a 3G-t, mint a két konkurense. És csak tavaly tavaszig volt vacak a 2G-je (akkor kapcsolta csak be az EDGE hálózatát).
-
The Manager
csendes tag
Melyik mobil szolgáltatónak a legjobb a mobil net lefedettsége?
(A Voda nagyon reklámozza, h. az övé az.....de a gms-je sz@r azt tom. Amúgy Trés vok.)
-
Ice-ozsé
tag
"Előfizetésről szeretnél váltani feltöltőkártyára"
Nem tudom, hogy mennyi volt az előfizetésed, de már vannak flották, aminek a díjai nem olyan gáz.
Ha kártyásra váltasz, akkor nagyon magas percdíjaid lesznek és szinte észre sem vaszed, és elbeszélted a feltöltött pl: 3000 forintot. -
Telda
addikt
Sziasztok!
Előfizetésről szeretnél váltani feltöltőkártyára, mert egyáltalán nincs kihasználva.
A szolgáltató igazából mindegy.
Milyen csomag lenne számomra az ideális?
A fontossági sorrend az alábbi lenne:
Mobilnet > SMS > telefonálás.Köszi!
-
fps8
senior tag
Létezik kis hazánkban olyan szolgáltató, ami jó feltételeket kínál arra az esetre ha az ember sokat jár külföldön? Mert most úgy néz ki, a közeljövőben lesz egy egy németországi állásom ami miatt 2-hetet leszek kinn, 2-hetet itthon. Nem szeretnék feltétlenül 1-1 szerződést kötni itt is, meg ott is, ha lenne egy hazai megoldás. Van ilyen, vagy inkább vegyek kinti szolgáltatós kártyát is?
-
fps8
senior tag
Mit gondoltok, ha valaki fekete listán van egyik szolgáltatónál (esetemben T-mobile), akkor a másiknál köthet előfizetést? Csak mert már jó 2-éve behajtóhoz került a történet és kifizetni sajnos még nem sikerült, viszont drága a feltöltőkártyás rendszer...
-
markymango
tag
Hümm-hümm, az Invitel jött ki most egy ajánlattal, ami diákigazolvánnyal vehető igénybe, és ingyen adja a mobilnetet. http://fon.gs/diaknet
Megfontolandó -
sifarr
senior tag
válasz
sunahunter #22 üzenetére
Gyere az egribe, illetve az egri OTP-be, hát ritka fos helyek, és még klíma sincs, vagyis van, de minek...
Na, ezek szerint kiderült, hogy az ügyfélszolgálati probléma nem szolgáltató, hanem hely specifikus.
Egerben azért kell mindenhol sokat várni, mert az egriek nem eléggé heves(i)ek, ha munkáról van szó. -
válasz
sunahunter #22 üzenetére
Értem. Mondjuk ebből a szempontból itt is környezettudatosak voltak...
...pedig ilyen időben ez már belépéskor jobb közérzetet biztosít, s higgadtabbá teszi a legvérengzőbb szájú ügyfelet is. Szerintem.
-
Louro
őstag
Szerintem ez nagyon furcsa topik, mert számtalan tényezőtől függ. Kinek hol van több ismerőse. Az alapcsomagon kívül milyen extra kedvezmények vehetőek igénybe, amivel bár lehet emelkedik a havidíj, de lehet ingyenesen lehet telefonálni. Szóval első körben fel kell mérni, hogy akiket hívnánk, melyik szolgáltatónál vannak. Ebből kiindulva lehetne keresgélni.
Cég alapján dönteni meg butaság, mert az ügyfélszolgálat....hát kötelezik a kedvességre őket, de ha mászakjuk vége közeledik, akkor természetes, hogy fáradtak vagy aznap már sok jogosan felháborodott ügyféllel beszéltek. El kell fogadni, hogy motiválva valószínűleg nincsenek, mivel úgyis a közép- és felsővezetés van túlfizetve és nem azok, akik a fizető ügyfelek igényeit elégítik ki.
Szóval, ha van internet és megvan az első részben taglalt válasz, akkor pár óra alatt kideríthető a válasz. Ha nem lenne előfizetésem, én most az IKEA Family flottához csatlakoznék, mert IKEA Family kártyája ingyen igényelhető, hasznos is, emellett nem drága a havidíja és a percdíj se vészes.
Akit érdekel: [link], de nem vitát akarok elindítani, cska én ezt tudom. Lehet ezenkívül van még számtalan jó lehetőség. Hajrá
-
válasz
sunahunter #18 üzenetére
Én csütörtökön voltam a tatabányai T-Pontban. hamarabb hívtak a pulthoz, mint ahogyan a sorszámot kinyomtatta a gép...
-
chrisxx
csendes tag
-
StLui
veterán
Íg van, nekem is pozitív a t-mobilos tapasztalatom ár és szolgáltatás tekintetében is. Pl telenor-os szám ha nem elérhető, tárcsázom is újra, mert csak fals jelzés valószínűleg.
Van egy vodás számunk is, ezzel igazán nem sok gondunk van, de csak egy helyben használjuk. Viszont MM csomagok jobbak nekem is, mint a voda csomagjai. Egyedül 3G-vel szenvedek picit, általában ott nincs 3G ahol épp wifi sincs, szóval cseszhetem a normális netelérést -
sifarr
senior tag
válasz
sunahunter #15 üzenetére
Telenor nagyon fapados, Voda rugalmas, T-Mobile arcátlanul elszállt.
Már miért szállt volna el?
Hogy a Tmob a legdrágább, ez már rég nem igaz.Az adó áthárítás óta egyértelműen a Telenor a legdrágább.
De hasonlítsd össze pl. a Voda és a Tmob médiás csomagjait.
Voda Matrix2. A 150 lebeszélhető perc 35,8. a további perc 34.
Tmob Mozaik S. 5 ezer előfizetést emeld fel 5360-ra és csak külső (drágább) hívással számolj, akkor is 157 perc lebeszélhető. További percdíj 32 vagy 34.Opciók.
A Voda +150 perc hálón belüli opciója valóban nagyon előnyös, veri a Tmobét.
De csak akkor, ha
- sok vodás számot hívsz, és
- igaz, hogy a voda úgy számol, hogy a lebeszélhető perceket az opció esetében mindig a külső hívásokra számolja el, a vodás hívásokra pedig a számlázási ciklus első percétől kezdve az opciós perceket fogyasztja.
Egyéb esetekben a Tmob a jobb.A "Nálunk az 5 360 Ft-os havidíjad 10 460 Ft-ot ér!" reklámszlogen szó szerint persze igaz, de azért reklámszöveg. Tehát van benne jócskán túlzás.
Az esetek többségében, a felhasználók többségénél a gyakorlatban a fele sem igaz. -
sunahunter
senior tag
Telenor nagyon fapados, Voda rugalmas, T-Mobile arcátlanul elszállt.
Durván ennyi a lényeges tapasztalatom a három céggel.
A többit a nagy karriert befutó postafonhoz tudom hasonlítani. Megvan a megcélzott rétege azoknak is, kár rá szót vesztegetni.... -
StLui
veterán
Látom a vodás 3g lefedettség reklámot, tizenéve t-mobilos vagyok, de tablet-hez így elgondolkodnék vodán. Vagy esetleg ez egy tök kamu hirdetés?
-
egykori
őstag
Szerintem, így frappánsabb lenne a topic címe: Melyik választani szolgáltató?
-
Devergo7
tag
Szerintem a vodafone a legjobb.
-
renatopali
csendes tag
Én t-mobile -t ajánlom nekem teljesen megfelel minden célra
-
MZsoltee
veterán
Enegem inkább az érdekelne, hogy egy adott felhasználáshoz melyik szolgáltató nyújtja a legjobb feltételeket.
Pl most nekem is kell kötnöm egy új előfizetést.
Okostelefonom van így neteznék is vele 500MB-1Gb-adatforgalom főleg telefonálás havi 2óra (mobil irányba vegyesen, talán valamivel több Tmobile) minimális sms 10-15. ezt szeretném a legolcsóbban megúszni. -
pandor
tag
Világos. Engem az ilyen LINK hírek (és főleg a hozzászólások) gondolkodtatnak el.
A másik két szolgáltatónál is előfordul az ilyesmi? Mert nekem eddig nem voltak ilyen tapasztalataim...
-
pandor
tag
Csak a hang/adat szolgáltatások problémamentes használatát nézve (hang/adattovábbítás minősége, szolgáltatás rendelkezésre-állás, lefedettség, stb) és eltekintve a kapcsolódó/befolyásoló tényezőktől (ügyfélszolgálat, ügyintézés hatékonysága, reklamációk szükségessége, díjcsomagok, kedvezmények, készülékkínálat, stb) melyik szolgáltatót érdemes választani?
Nyilván mindenkinek megvan a saját tapasztalata szolgáltatójával és mindhárom szolgáltatóról lehet jót is és rossza is mondani.
(Az apropó: napokban tervezek szolgáltatót váltani. Vodánál voltam évekig, nem volt soha panaszom a szolgáltatásaikra/lefedettségre/rendelkezésre-állásra. Most a Telenornál találtam olyan díjcsomagot ami tökéletesen illeszkedik a telefonálási/netezési szokásaimhoz. Viszont elbizonytalanítanak a napokban indulatokat kiváltó Telenoros péntek-délutáni üzemzavarok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Androidos tablet topic
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- Celsius H770 15.6" FHD IPS Xeon E3-1505M v6 M2200 32GB DDR4 512GB + 1TB HDD magyar vbill ujjlolv gar
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest